Zasto su ljudi zli?

Kao prvo, hrišćani govore da će se Isus vratiti, što znači da nije umro. Šta je onda žrtvovao? Ništa.
Drugo, nije iskupio nikakve grehe, greh je postojao i pre i posle njega. Šta se promenilo? Ništa.
Ako se već priča o grehu, što nam ih onda već jednom ne oprosti i završimo već jednom s tim. Kao što vidiš, nikakvog smisla nema.

Umro je i VASKRSNUO je i sada zivi.
Svojom krvlju nas je oprao i ocistio od greha, tako sto je sve nase grehe uzeo na se.
Hrist je od uvek i zauvek, bio je jos pre postanja sveta.
Covek je psotao gresan kada nije poslusao Boga i jeo sa drveta poznanja dobra i zla.
Silu greha je Hrist slomijo na krstu, tako da mozemo da se pokajemo i da nam bude oprosteno, da primimo novi zivot.
Docice ponovo i to uskoro.

Svojom krvlju nas je oprao i ocistio od greha, tako sto je sve nase grehe uzeo na se.

Svako verovanje u krv je satanizam. Pu! Pu! Pu!

Da, kao veliki majstor mason kralj čovečanstva iz loze Davidove. Za njega se već sprema ljudsko roblje: posipa se chemtrailsima iz aviona, truje GMO hranom, vakciniše i manipuliše medijima da bude roblje u NWO.

Umro je i VASKRSNUO je i sada zivi.
Hrist je od uvek i zauvek, bio je jos pre postanja sveta.
Covek je psotao gresan kada nije poslusao Boga i jeo sa drveta poznanja dobra i zla.
Silu greha je Hrist slomijo na krstu, tako da mozemo da se pokajemo i da nam bude oprosteno, da primimo novi zivot.

Ako nije umro, i ostao mrtav, onda tu nema mesta za reč žrtva.
Nije iskupio ničije grehe, jer gle čuda, greh i dalje postoji.

Svako verovanje u krv je satanizam. Pu! Pu! Pu!

Da, kao veliki majstor mason kralj čovečanstva iz loze Davidove. Za njega se već sprema ljudsko roblje: posipa se chemtrailsima iz aviona, truje GMO hranom, vakciniše i manipuliše medijima da bude roblje u NWO.

Nisi mi odgovorio kako je to što jedemo meso protiv Boga? Kapiram da je industrijski obrađena hrana nezdrava, ali kako je bogohuljenje jesti meso uopšte? Ljudi su odvajkada jeli meso, još kao pećinski ljudi smo hvatali antilope

Ako nije umro, i ostao mrtav, onda tu nema mesta za reč žrtva.
Nije iskupio ničije grehe, jer gle čuda, greh i dalje postoji.

Nema nikmakvih istorijskih dokaza da je pomenuta osoba ikada postojala.

Niko ne može da iskupi tuđe grehe. A ko završi proces solarne joge - oslobađa se od 80% posledice greha... tako da mu ničija krv i ostali satanski rituali, a samim tim ni zlo - uopšte nisu potrebni. Cvrc.

Nema nikmakvih istorijskih dokaza da je pomenuta osoba ikada postojala.
.

To znam i ja.

Jesam u više navrata. Čovek ima vilicu biljojeda i želudac biljojeda, i creva biljojeda. Ali da ne bih palamudio - evo ti šta o svemu kaže doktorka Slađana:

Onaj ko se hrani protivprirodno (jede meso i GMO hranu), ili se ne daj bože obreže, ili veruje u obrezane ljude - on je protiv boga.

Čisto sumnjam da ću išta pametno ovde videti, ali pogledaću klip čim budem imao vremena

Ja prihavatam ono sto proverno znam.
Ja znam kroz sta sam prosao (pisao sam vise puta ovde) i znam ko mi daje snage i kako.
npr. Nista me ne dize tako iz ocaja kao pesme slavljena ili recimo sam Bog, neke stvari moras sam da prodjes/osetis da bi spoznao istinu, no to je vasa odluka.

Ja prihavatam ono sto proverno znam.
Ja znam kroz sta sam prosao (pisao sam vise puta ovde) i znam ko mi daje snage i kako.
npr. Nista me ne dize tako iz ocaja kao pesme slavljena ili recimo sam Bog, neke stvari moras sam da prodjes/osetis da bi spoznao istinu, no to je vasa odluka.

Pa umetnost generalno jako utiče na emocije, bilo to muzika, film, proza...to samo po sebi ne čini njenu sadržinu tačnom. A za tvoja lična iskustva ne znam.
Znam samo da imaš ljudi iz svake vere koji govore kako su ostvarili kontakt sa svojim Bogom.

Pa umetnost generalno jako utiče na emocije, bilo to muzika, film, proza...to samo po sebi ne čini njenu sadržinu tačnom. A za tvoja lična iskustva ne znam.
Znam samo da imaš ljudi iz svake vere koji govore kako su ostvarili kontakt sa svojim Bogom.

Znam ja to sve, ali muzika je dosla kasnije i bez nje, radost koju ja imam pa to je neverovatno.
Vidi se na svakome delo Bozje (msm istinskog Boga) kad vidis te ljude i uporedis sa drugima sve ti je jasno :D
Samo mnogi nisu u prilici jer za istinu smatraju nesto drugo.

450px-Orange_exclamation_mark.svg.png

Back