CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
U praksi svi smo mi na neki nacin "zli",samo neki ne zele da prihvate tu cinjenicu pa se prave "dobri"...![]()
Zašto zao čovek ima potrebu da se pravi da je dobar, šta misliš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U praksi svi smo mi na neki nacin "zli",samo neki ne zele da prihvate tu cinjenicu pa se prave "dobri"...![]()
Dobri ljudi su licemeri..npr..Dva coveka idu ulicom jedan bogat a drugi siromasan,njih dvoje nalete na deset dinara,bogati mu prepusti tih deset dinara jer je "dobar",i tako oni nastave da hodaju ulicom i nalete na kovertu od 1000evra,eh tu nastaje ona zelja za novcem,zelja za moci,zelja za vise protiv koje covek ne moze da se izbori,i u tom trenutku bogatas ugleda kovertu,gurne siromaha uzme kovertu i pobegne...najlakse objasnjenje covekove dobrote u praksi...![]()
Zato sto ima zelju da bude dobar,ali da li ga to cini dobrim?![]()
Eh,to ti je isto kao kad bi ti sad ubio coveka i posle ti je zao sto si to uradio...da li te to cini dobrim.Sazaljenje da li ono ispravlja zlo delo?
A sto mislis sto se ljudi kaju nakon loseg dela ?![]()
U drugom kontekstu:Ljudi su zli jer ne veruju u sebe,bog je u tebi bog nije u fizickom obliku,svaki covek ima svog boga,eh sad na njemu je da li ce on postovati sebe,da li ce postovati svoju duhovnu stranu tela ili neceljudi su zli jer ne veruju u Boga !!!
A da li je zaborav dobar,da li je oprostaj dobar,ili je to put ka jos jednom zlom deluMožda da ne bi ponovili loše u budućnosti?
A da li je zaborav dobar,da li je oprostaj dobar,ili je to put ka jos jednom zlom delu)
Ako nema zelju da bude dobar da li moze da bude dobar?Zato sto ima zelju da bude dobar,ali da li ga to cini dobrim?![]()
Jel si siguran da je on mislio dacini dobro, daj ne budi naivan...A i svet nije opasan zbog ljudi koji cine zlo vec zbog ljudi koji misle da cine dobro(uzecu Hitlera kao primer)...
A sta ti mislis kakoA recite mi kako zao covek da postane dobar?![]()
Siguran sam da je on mislio da cini dobro.On je mislio da cini dobro za belu rasu,da cini dobro za nemce,ali njegovo misljenje ga svakako ne cini dobrim,za ovakva dela nema oprastaja,kad ih uradis ima pokajanja ali nema oprostaja.Jel si siguran da je on mislio dacini dobro, daj ne budi naivan...
Haha,slika je pobedila
On je znao ko je i sta je, obican satanista, nacista nista drugo...Siguran sam da je on mislio da cini dobro.On je mislio da cini dobro za belu rasu,da cini dobro za nemce,ali njegovo misljenje ga svakako ne cini dobrim,za ovakva dela nema oprastaja,kad ih uradis ima pokajanja ali nema oprostaja.![]()
Kad nesto lose uradis i postanes zao, ti samo mozes da čezis da budes dobar ali to je samo čeznja koja ne menja realnost![]()
Glavni lik iz filma i romana American Psychoda...
odakle ti taj avatar![]()