- Poruka
- 46.570
Prema Bibliji je zivela gresno..A možda je nisu terali na zlo, nego su je mučili bolestima, šta misliš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prema Bibliji je zivela gresno..A možda je nisu terali na zlo, nego su je mučili bolestima, šta misliš?
Prema Bibliji je zivela gresno..
A možda je nisu terali na zlo, nego su je mučili bolestima, šta misliš?
Naravno, moralne bolesti su najgore.
Nije, vec je postala najblizi Hristov ucenik....i ko zna sta josKako znaš da nije doživela ponovni pad?
Pise sam procitaj u Bibliji...
Znaci ti lazes a ne ja.
Lazovu kao sto si ti izgleda da su i drugi al gresis...
Bas lepo u vezi toga zasto su ljudi zli...
Zasto lazes?
Pise lepo u Bibliji nego vratimo se na temu![]()
A,meni se cini da je covek sa ljudima koji imaju i dobro i zlo dostigao svoj maximum...Nisu sposobni za nesto vise...
Samo da Te poodsetim, govoriš u svoje ime.
Praktican demant toga nije pobijen vise od 2 MILIONA godina...a teoretski je pobijen 100 miliona puta..Ako si ti taj onda wow![]()
Da bi čovek bio sposoban za nešto više, mora znati šta je to nešto više.
A znaš li Ti, šta je to nešto više, za šta čovek nije sposoban?
Znam li ja sta je beskonacno??? znam...nesto sto nema kraja, a vidim li beskonacno kada zatvorim oci i pokusam to da zamislim??? E,*** ne mogu ...ljudska svest uvek vidi kraj...Da li bi svet postojao da se ja nisam rodio??? Naravno da bi,zivot ne sadrzi i moje nuzno postojanje.... A kako bih ja znao da bi postojao ako se nisam ni rodio?????.... Otprilike tako nesto je i to "Nesto vise" postoji..ima ga..ali za danasnjeg coveka nezamislivo....vec 2 miliona godina..samo teorija u glavi jednog filozofa.
Jeste, ali zašto su ljudi sujetni i pohlepni, to je pitanje?
.
To je priča divljaka, koji ne razlikuje pojam dobro i korisno . Ili je neki još veći divljak to još gore preveo.
Ako oni pobiju to je korisno za njihovo pleme, ako njih pobiju to je nekorisno tj. štetno za pleme.
Dobro i zlo itekako postoje, jer ako taj osjećaj izgubimo nestaće pravda, propašće svijet.
Ježim se od komentara i osoba koje daju takve komentare jer su nadahnute satanskom gordošću i nepravednošću.
Ali ako pođeš od pretpostavke da Bog ima svoje mesto prebivališta, a samim tim može da boravi i u nama...sve ovo što si izvalio je neozbiljno.Pa da, ali taj "divljak" je iskren i mnogo je bliži iskonskom razmišljanju čoveka i deteta. Nije iskvaren nekim normama i dogmama...
Ako pođemo od pretpostavke da je bog u nama, onda je neiskvareno i iskonski čito razmišljanje nejbliže bogu, ako nije i direktno od njega...
Jes, ali taj je čovjek živio samo tako da mu bude lakše, čak po cijenu propasti drugog, a to je najlakše i satanski. Najlakše je biti loš, ali "popraviti" sebe putem religije je pravo vjerovanje, prava vrijednost.
Šta je satana, nego slika i prilika običnog čovjeka koji se rukovodi samo za svojim potrebama, a kakve osobine ima, samo će ti se reći )pa kad je neko bezobziran, gori u gnijevu...). Takav ne treba biti, i to je loše, zlo, , a voditi se po višim normana, voditi se plemenitim osjećanjima, ne ugražavati druge je božanski.
Ponavljam, nije to nikakva iskrenost, već zaposjednutost od strane satane.![]()
da u skladu sa religijom koja od coveka trazi dobro a ne zlo...Zli su svi ljudi koji ne žive po religijskim pravilima. Kad bi svi živjeli u skladu sa religijom, ili bar parcijalno u skladu sa religijom, ne bi bilo zlih ljudi.
U čovjeku se bore i Bog i đavo, ko preovladava taj upravlja čovjekom.