Ti imas komplekse i za to nisu krivi Srbi nego ti licno. Jadan je svaki pojedinac koji hoce vuci neki kvalitet iz toga sto je jevrej ili neke druge nacije,a jadni su i takvi kao ti koji imaju komplekse sto su Srbi.Vec sam napisao da i mnogi jevreji imaju komplekse nize vrednosti zato sto su Jevreji. Ja nemam nikakav kompleks sto sam Srbin i ne smatram da su Srbi losi, da su slabi i neke parije kako ti mislis.Ne smatram ni da smo nebeski narod a ni da su Jevreji izabrani narod. Ti se svakako rugas Srbima kada kazu da su nebeski narod a sigurno se ne rugas Jevrejima sto za sebe kazu da su odabrani narod od Boga. Zapadna propaganda se trudi da Srbima nabije u glavu komplekse,da se nas narod oseca ponizen,da lose o sebi misli i da se stalno posipa pepelom.To rade mediji kao N-1 koji su kancer ovog sveta.I ljudi slabog karaktera i jos slabijeg intelekta kao ti i sl padaju pod tu propagandu. Vi ne radite na sebi i otuda tako podanicko razmisljanje. Ja mislim da kao sto mi imamo sta nauciti od drugih, tako i svet ima sta nauciti od Srba. I Jevreji su jedno vreme kroz istoriju bili protiv mocnika, bili u manjini prividno,bas kao Srbi danas.I danas kad kazu da su Srbi protiv celog sveta,da su u manjini,pa neka smo, neka sa nama nisu zapadni mocnici.Covek ako ima ideale, nema veze neka je i jedini na svetu.Posebno sto Zapad nije vecina sveta,oni su manjina,nego vama materijalistickim prostacima je Zapad sve,za vas ne postoji niko na svetu do njih. Vi Jevreje cenite na najvulgarniji nacin, zbog njihovog novca. Drugi kako hoce,ali ja ne smatram Jevreje,Nemce ili Amere da su od mene bolji ni na koji nacin.Postujem druge ali postujem i sebe.I ne stidim se nigde reci da sam Srbin,za razliku os vas tunjavaca. Samo neobrazovan ili poluopbrazovan covek se stidi svog porekla, svoje porodice i nacije. Oceniti da je sav jedan narod posten a drugi nije,je glupost. ja ne voilim bogate Jevreje jer oni su mnogo odgovorni za ratove i nemoral u svetu,za bedu i pljackanje. Ali ne mislim da su svi Jevreji takvi,nemam problema da postujem ostale Jevreje.kao sto se i vidi u mojoj uvodnoj temi da se nisam obratio da bih velicao ili mrzeo taj narod.
Sad si ti otkrio toplu vodu da medju nobelovcima ima dosta Jevreja. Pa to se kod mene podrazumeva kada sam gore napisao da ih ima dosta u oblasti nauke i duhovnih grana, u umetnostima takodje.