Zasto su Jevreji bogati?

ne nego koriste sva sredstva da dodju do novca. para, moci................a to ukljucuje i svetske ratove, razne epidemije (korona-Virus, sars, Ebola, Aids......).........ne prezu od ubijanja dece , trgovine organima, oruzjem, belim robljem, drogom...............JEDNOSTAVNO, NA TOM PUTU KA BOGATSTVU I MOCI PONASAJU SE KAO NAJKRVOZEDNIJE PRIMITIVNE ZVERI ...................SOK NAS OSTALE UCE DA SE DRZIMO MORALA, HUMANOSTI, POSTENJA, TOLERANCIJE.................I NA TAJ NACIN "SMANJUJU" KONKURENCIJU U TRCI KA SVETSKOM PRESTOLU.
Na milione jevreja je 1939-1945 ubijeno ISKLJUCIVO RADI ELIMINACIJE KONKURENCIJE U NADOLAZECEM NOVOM SVETSKOM PORETKU................
Ako istrazujemo sta je dovelo do stvaranja takvih zveri ne mozemo a da zaobidjemo cinjenicu da su jevreji skloni sklapanju bracne zajednice sa bracama i sestrama nultog stepena..........sto svakako ne moze proci bez genetskog ostecenja i psihe kod potomstva.
Naravno, i medju njima postoji elita i ovo se odnosi upravo na taj CREME DE LA CREME ...........dok ostali jevreji samo streme ka toj formulaciji ZLA NAD ZLOM.
Führer Reincarnated :lol:

Јеси ти добар с Јеврејима? Колико Јевреја имаш у ужем кругу?
Treba mi vremena da složim i objasnim, moja znanja i iskustva su veća od tvojih

Jesam ! radio sam sa njima nešto sitno konsultantski u vezi : Закона о отклањању последица одузимања имовине жртвама холокауста које немају живих законских наследника.

http://www.restitucija.gov.rs/doc/zakoni/Zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine zrtvama holokausta.pdf

Znam situaciju u Jevrejskoj zajednici Srbije i Jevrejskoj zajednici Beograda !

Vidi na Jutjube gore svađe i tuče oko imovine nego kod Srba. Mi smo arijevska gospoda za njihov nemoral, a to sam im rekao da su iskvareni i ništa ne doprinose u Srpskom društvu kao što nekada jesu pre 1941.g.

itd...

Posle svega, sa nekoliko njih sam prodiskutovao o svemu gore u svim postovima što sam pisao, o svim srpskim i jevrejskim padovima.

konstatacija: Lepo su nas sve fašisti pobili, komunisti oduzeli i nama i vama imovinu i sada deca komunizma hoće da vam vrate, a nama neće, pa što su i vama i nama oduzimali.?? Da vam vraćaju, a nama ne - slab je to posao i nekonzistentno nepravedan posao !

Na kraju pitam od 2000 stanova u BG koliko je vraćeno: total 8 stanova ... :rotf:

To je posle bilo.

Da pričamo onda o nečemu što je bilo pre. Recimo, jevreji nemaju nikakav uticaj na istočnjačka društva, to je potpuno drugi svet za njih. Na svakog jevrejina multimilijardera dođe deset multimilijardera Kineza, koji poseduju po pet milionskih gradova tipa Vuhan, gde im se može da eksperimentišu sa čime 'oće. Japance i njihov zatvoreni relativno bolesni krug i da ne pominjemo. Teza o jevrejima koji upravljaju svetom ima jednu fundamentalnu grešku u startu, a ta je da u jednačini fali otprilike pola sveta.

AV je zbog ovog Закона о отклањању последица одузимања имовине жртвама холокауста које немају живих законских наследника., primljen od Netanjahua

što je dobio 2 agencije u Izraelu da mu vode kampanju na prethodnim izborima

Na kraju od 2000 stanova u BG ,vraćeno je samol 8 stanova ...

Ja mislim da je ovaj popizdio !

A Jevrejska zajednica se zakrvila oko sitne vraćene imovine !

- - -
Molim da mi više ne svirate hvalospeve o Jevrejima, to nisu božanska finansijska stvorenja, već ljudi sa puno mana i sa puno vrlina, sa puno morala i sa puno nemorala !

Srbima ne treba ništa vraćati ni po Mađarskoj, ni po Hrvatskoj, ni po BiH, kamoli žrtvama bez naslednika u samoj Srbiji.

Na tom opštem mestu zločina imovine žive deca komunizma, a posao su im odradili hitlerovi, hortijevi nacisti, ustaše,... !

Molim da mi više ne svirate hvalospeve o Jevrejima, to nisu božanska finansijska stvorenja, već ljudi sa puno mana i sa puno vrlina, sa puno morala i sa puno nemorala !

To su naši drugari koji su podelili sličnu sudbinu kao i mi. Nisu nikakvi bogovi, ali takođe nisu ni čarobnjaci iz Oza koji svime upravljaju skriveni iza zavese neznanja i nezainteresovanosti običnih ljudi.

Upoređujući srpske Jevreje i Srbe, u nečemu su bolji od nas u nečemu nisu !

Sa svime što sam opisivao kroz postove, video sam da su ih moje reči dobro zamislile, a bili su veoma otvoreni, iako većina forumaša misle da su to zatvoreni ljudi u nekim svojim ćumezima okruženi zlatom !

Misliš da Vatikan nije mogao da nađe bilo koga da deli pare za njih? Misliš da je neki Luiđi iz Ravene gadljiv na pare i preveliki vernik, pa je odbio tu nečasnu ponudu?
Jevreji su bili majstori zanata , u srednjem veku osnova moći i bogatstva je bila zemlja ,vlasništvo nad zemljom , kmetovima i prirodnim bogatstvima na istoj , a Jevreji nisu smeli da budu vlasnici zemlje , pa su bili primorani da se okrenu poslovima sa novcem koji su se u tadašnjem svetu smatrali za nečasne ,gotovo kriminalne stvari , trgovina je isto tu spadala (Isus šatro najurio trgovce iz Hrama ) , al se nije moglo bez toga pa su Jevreji popunili taj vakum .

Jevreji su bili majstori zanata , u srednjem veku osnova moći i bogatstva je bila zemlja ,vlasništvo nad zemljom , kmetovima i prirodnim bogatstvima na istoj , a Jevreji nisu smeli da budu vlasnici zemlje , pa su bili primorani da se okrenu poslovima sa novcem koji su se u tadašnjem svetu smatrali za nečasne ,gotovo kriminalne stvari , trgovina je isto tu spadala (Isus šatro najurio trgovce iz Hrama ) , al se nije moglo bez toga pa su Jevreji popunili taj vakum .

Progres je zahtevao da se nađe neko ko će te prljave poslove obavljati za RKC

Venecija je bila kompanija stvorena od Konstantinopolja za prljave trgovačke i bankarske poslove !

A Evropa i svet jadni naivni, pa pali pod uticaj zlih jevreja, inače nikad oni ne bi to...
Нису наивни, него нису дорасли јеврејским обманама. А ако је неко и дорастао или га је гутао мрак, или је био легално осуђиван, нпр. због антисемитизма, негирања холокауста итд..

Isus Hrist je bio jevrejin,apostoli jevreji tako da...itekako su zaslužni.Ima o tzome nešto i u Bibliji da slepoća Izrailja će trajati dok se ne obrati dovoljan broj neznabožaca.
ISUS je JEHOVIN sin a JHVS nije bio jevrej (Bogovi nemaju nacionalnost). U svojoj bezgranicnoj aroganciji i "posebnosti" , jevreji su sebi dali samozvano pravo da ih je Jehova izabrao za "svoj narod". (slicno danasnjoj aroganciji amerikanaca ciji presednici su "od Boga (Jehove) poslati da vladaju nad planetom i sebi dali za pravo da urede svet po svojim nacelima.................uz cinjenicu da ogroman broj prebogatih jevreja zivi u americi........pa ovakva superiorna personifikacija americkog naroda i ne cudi..............)
Interesantna je cinjenica povezanosti Vatikana sa hebrejskom Biblijom ..............ocigledno da je u Bibliji Vatikan (potpomognut tadasnjom elitom) video idealno sredstvo kontrole nad narodnim masama.............sto je i glavni cilj nastanka Biblije (" CAREVI SU OD BOGA POSTAVLJENI ......." a ko ne postuje Bozju volju, zna se kakva je Bozja kazna)...........ova recenica iz Biblije u potpunosti otkriva glavni cilj nastanka Biblije..........NAZALOST, I PORED CINJENICE DA JE OD JESUSA DO DANAS PROSLO 2000 GODINA, BIBLIJA JE JOS UVEK NAJJACE SREDSTVO ODRZANJA VEKOVNOG STATUS-QUO STANJA U HIJERARHIJI NA RELACIJI BOGATI VLADARI I OSTATAK COVECANSTVA.................(dinastije careva i kraljeva koje vladaju stotinama godina i jedino car cara moze oterati sa prestola.........narod ne moze JER GA OBAVEZUJE ONA RECENICA " CAREVI SU OD BOGA POSTAVLJENI........
jedino ako sam car zahteva da narod krene za njim i ubije "bezboznika", drugog cara...................

al ajde, ubedi ti stoku da je Biblija sredstvo koje je od postanka pomagalo carevima da drze narodne mase pod kontrolom...........i iako je Biblija hebrejski "zakonik" danas je nametnuta skoro celom svetu, jer nema vladara koji bi odbio mogucnost da mu crkva pomaze na vlasti kontrolisuci narodne mase.

Back