Zasto su Jevreji bogati?

Јбг, што их буде више, биће све сиромашнији, јер капитал треба да се дели на више њих.

To sa Hitlerom i Jevrejima je izgleda bio opak potez.

Esencija jevrejske krvi (života) se pretočila u zlato (imovinu).

Stalno postoji trvljenje između tradicionalnih ortodoksnih Jevreja i progresivnih Jevreja (cionista). Ortodoksni stalno upozoravaju da će opet postradati (najviše oni) i da je Izrael nastao ne-dolaskom Mesije što se dokazuje stalnim ratovima i svim susednim neprijateljstvima. Formiranje Izraela mesijom je trebao doneti mir među Jevrejima sa svim drugim džavama, nacijama i verskim zajednicama.

Zaiebano ...od eshatologije do armagedona !

Cionisti su linearisti od A do tačke B koji lako mogu da okončaju istorijsku cikličnost i da se tako završi čovečanstvo !

Poslednja izmena:
Pa lako je videti da danas ima vise bogatih Jevreja nego Srba bogatih,ali ti si materijalista i samo ti je novac primat. Jevreja je pobijemo toliko miliona i toliko su muceni kroz istoriju,pa ja to ne vidim bas kao uspeh. ne bih se menjao sa Jevrejima.Taj njihov uspeh je skupo placen,ali ti vidis samo jednu stranu medalje, vidis samo ovo kako je danas. Ako mogu da biram ipak bih radije imao istoriju kao Srbi nego kao Jevreji. Meni je dobro u srpskoj kozi ali kako vidim tebi nije,a za to nisu krivi Srbi nego ti.
Meni je ekstra, bez obzira kako je indijancima. Meni bi bilo drago da je svima i bolje nego meni, jer me ni to ne zanima ako sam ja zadovoljan. Sto ti je to tesko da shvatis. :D

Зашто би говор чињеница био мржња или љубомора?
Рецимо, у Србији је недавно изгласан Закон по коме ће Србија плаћати јеврејској општини скоро милион евра сваке године, због тога што је држави Србији припала имовина Јевреја побијених у рату, а који нису имали наследнике.

Да је ово урађено некој другој верској заједници, било би свашта, овако испаде да је нормално.
Srbe nije zayebao samo ko ih nije video. :lol:

Meni je ekstra, bez obzira kako je indijancima. Meni bi bilo drago da je svima i bolje nego meni, jer me ni to ne zanima ako sam ja zadovoljan. Sto ti je to tesko da shvatis. :D
Nije tebi ekstra, ti se to sada samo tesis jer si procitan da se ne osecas dobro u svojoj kozi. Pa zalis sto nisi Jevrej. Posto ne mozes biti Jevrej, zalis sto nisi bilo sta drugo samo da ne budes Srbin.

Ima tako umisljenih Srba koji razocarani Srbijom,a u stvari su oni moralno pali, traze ocajnicki neko strano poreklo u svojim korenima.Kao bolesni Fridrih Nice sto nije hteo da bude Nemac pa je nekako izmislio da ima poljskog porekla.A ako je neki Srbin polutan zaista, vrlo cesto je slucaj da takav Srbin odbaci onih 50% sto je srpskog porekla,pa prisvoji onu drugu polovinu kao svoju celinu.To su ljudi slabog karaktera jer nepopularno je danas biti Srbin,danas su zapadni mediji Srbe satanizovali i ljudi slabog duha i jos slabijeg intelekta nasedaju na to i nece da budu Srbi.
popularno ili ne, dobio neki stan u ovoj restituciji.
i skroz mu se slaze poreklo sa ulogom na forumu :zper:

Nije uvek, evo samo 100 godina. :lol:

Ne znam šta ti je smešno ?

Znamo iz zapisa da je pre Nemanjića i srpske države bilo 52 kralja (sva imena), ko zna šta ne znamo za vreme Rimske i Romejske imperije Srbi su bili izolovani 1000god., od Like, BiH, CG, Severne Albanije i Zap.Srbije, čak do Mezije na područjima preko 1000m, gde su ovi zaobilazili vukojebine na putu Konstantinopolj-Rim

Pa Turci 3 ipo veka...

A ti kukaš za 100 god.

Ili bi sad ili bi odmah !

Ne znam šta ti je smešno ?

Znamo iz zapisa da je pre Nemanjića i srpske države bilo 52 kralja (sva imena), ko zna šta ne znamo za vreme Rimske i Romejske imperije Srbi su bili izolovani 1000god., od Like, BiH, CG, Severne Albanije i Zap.Srbije, čak do Mezije na područjima preko 1000m, gde su ovi zaobilazili vukojebine na putu Konstantinopolj-Rim

Pa Turci 3 ipo veka...

A ti kukaš za 100 god.

Ili bi sad ili bi odmah !
Budalama koji su se samoukinuli ‘18te i pored svega sto ih je snaslo u 100g da se jos nisu opametili mozes samo da se smeskas. :)

Zato sto su pametni.
ne nego koriste sva sredstva da dodju do novca. para, moci................a to ukljucuje i svetske ratove, razne epidemije (korona-Virus, sars, Ebola, Aids......).........ne prezu od ubijanja dece , trgovine organima, oruzjem, belim robljem, drogom...............JEDNOSTAVNO, NA TOM PUTU KA BOGATSTVU I MOCI PONASAJU SE KAO NAJKRVOZEDNIJE PRIMITIVNE ZVERI ...................SOK NAS OSTALE UCE DA SE DRZIMO MORALA, HUMANOSTI, POSTENJA, TOLERANCIJE.................I NA TAJ NACIN "SMANJUJU" KONKURENCIJU U TRCI KA SVETSKOM PRESTOLU.
Na milione jevreja je 1939-1945 ubijeno ISKLJUCIVO RADI ELIMINACIJE KONKURENCIJE U NADOLAZECEM NOVOM SVETSKOM PORETKU................
Ako istrazujemo sta je dovelo do stvaranja takvih zveri ne mozemo a da zaobidjemo cinjenicu da su jevreji skloni sklapanju bracne zajednice sa bracama i sestrama nultog stepena..........sto svakako ne moze proci bez genetskog ostecenja i psihe kod potomstva.
Naravno, i medju njima postoji elita i ovo se odnosi upravo na taj CREME DE LA CREME ...........dok ostali jevreji samo streme ka toj formulaciji ZLA NAD ZLOM.

Back