Zašto su jasličari za opoziciju a privatni sektor za Vučića?

Šta mislite zašto je to tako?
Ili jasličari imaju previše slobodnog vremena plus zagarantovan vikend ili kod privatnika nema mnogo cile-mile ah slomila sam nokat ne radi mi se...

Baš me živo zanima šta ćete da napišete?
Немам тај утисак, свуда је пола пола...

Zato opozicija uvijek i daje grandiozna i nerealna obećanja jasličarima.
bilo nekad. kada si cuo poslednji put da opozicija nesto nudi. neki odgovor na stotinak gorucih pitanja (poljoprivreda,penzije,skolstvo,zdravstvo itd)

jedino sto nude i obecavaju je obracun,vesanje,jahanje i masovno slanje na robiju.

nista od cega bi obican covek, radnik, penzioner imao nesto

Ja sam privatni sektor i nisam za Vučića, kao ni većina koje znam. To samo oni koji su se ugradili preko stranke.
Isto tako dosta "jasličara" je za Vučića jer im je sredio državni posao. Sam je priznao da to radi.
Da glasaju samo zaposleni jasličari ne bi imao ni za cenzus a baš toliko dobije opozicija sa svima koje ti kao znaš

bilo nekad. kada si cuo poslednji put da opozicija nesto nudi. neki odgovor na stotinak gorucih pitanja (poljoprivreda,penzije,skolstvo,zdravstvo itd)

jedino sto nude i obecavaju je obracun,vesanje,jahanje i masovno slanje na robiju.

nista od cega bi obican covek, radnik, penzioner imao nesto
U teoriji, jer opozicija u Srbiji ne postoji.
U smislu "spremni smo preuzeti vlast"

Jasličari su generalno frustrirani, nezadovoljni, sve im je loše jer su uvjereni da za njihov veliki trud i sposobnosti zaslužuju više, samo to nitko ne prepoznaje. Onda želiš promjenu, a promjena mora biti ta da mi daju više. Zato opozicija uvijek i daje grandiozna i nerealna obećanja jasličarima.
Kada sam radio u državnom Energoprojektu desilo se da je gradski investitor kasnio sa uplatom iako je mesečna situacija bila uredno predata.
Direktor je napisao kraće obaveštenje koje je postavljeno na nekoliko mesta u direkciji kako će plata kasniti nedelju dana.
Na svakom je pisalo "crko dabogda"

Ja ne znam koji ste vi grofovi ovde ali ljudi generalno teško žive, cene svega su otišle nebu pod oblake i svakim danom sve više rastu, a masa naroda bukvalno preživljava od prvog do prvog bez ikakve uštedjevine u kreditima do guše.

To je stvarnost današnje Srbije.

Čoveka u takvoj situaciji je lako uceniti jer decu treba nahraniti, račune i kredit platiti i on je praktično u bezizlaznoj situaciji.

Otud sigurni glasovi .

Studenti su izdržavana lica, imaju roditelje i tanjir na stolu, otud i njihova hrabrost da pokrenu ovaj bunt protiv nepravdi na svakom koraku, a one hiljade ljudi što je stalo uz njih na Slaviji, Autokomandi, itd pa dočeci na putevima usput samo dokazuje da je narodu voda pod grlom i da su promene neophodne.

Ili jasličari imaju previše slobodnog vremena plus zagarantovan vikend ili kod privatnika nema mnogo cile-mile ah slomila sam nokat ne radi mi se...

То је тако јер ни ти ни Вучић не знате шта је институција

Ja ne znam koji ste vi grofovi ovde ali ljudi generalno teško žive, cene svega su otišle nebu pod oblake i svakim danom sve više rastu, a masa naroda bukvalno preživljava od prvog do prvog bez ikakve uštedjevine u kreditima do guše.

Čoveka u takvoj situaciji je lako uceniti jer decu treba nahraniti, račune i kredit platiti i on je praktično u bezizlaznoj situaciji.

Otud sigurni glasovi .

Studenti su izdržavana lica, imaju roditelje i tanjir na stolu, otud i njihova hrabrost da pokrenu ovaj bunt protiv nepravdi na svakom koraku, a one hiljade ljudi što je stalo uz njih na Slaviji, Autokomandi, itd pa dočeci na putevima usput samo dokazuje da je narodu voda pod grlom i da su promene neophodne.
Sve ste vi u pravu sem za kredit i studente

Što se kredita tiče banka nikad nikog nije vukla za rukav plus nije tačno da ne može da se otplaćuje ako je već došlo do toga

Dovoljno je uporediti početak protesta kada je sve delovalo pošteno da bi pred Novu Godinu broj pao na mizeriju a da se vremenom iskristalisalo ko se buni - onaj koji se plaši za beneficije a ne gladan narod.

Da se buni gladan narod tad ne da bi se tražila nova vlast već idejni projektant nove skupštine.

Otud sigurni glasovi .

I onda se uključi zvučna Himera.

Otud sigurni glasovi .
da rezim moze na njih da se osloni raspisao bi izbore, ali ne, on je vec presao na pretnje i teror bezjbolkama raznih maskiranih; no, narod je u medjuvremenu pobedio strah, i sada botovi kao po diktatu samo zamenju teze i izopacuju stvarnost kao ovaj

I samo da dodam:
Protesti su sjajno počeli, svi smo bili ushićeni i potreseni tom idejom i napokon nadom za neko bolje sutra i onda vremenom krenulo sa slabljenjem u samoj široj prosvetnoj zajednici.

Umesto da sačekaju septembar kada je njihovo vreme ucene vlasti, učiteljski/nastavnički kadar je iz lične pohlepe minirao ove proreste izvođenjem maloletne dece i cirkusom koji su napravili, a koji su građani prepoznali i sklonili se masovno.

Otud i manje ljudi na okupljanjima.
Osnovno i srednjoskolsko osoblje nikad nikada se nije solidarisalo ni sa kim i samo kad njima zine dupe za lovu izlazili su i tražili samo za sebe te zašto bi iko stao uz njih, a samim tim su sada izbušili ovaj studentski plemeniti postupak.

Kada sam radio u državnom Energoprojektu desilo se da je gradski investitor kasnio sa uplatom iako je mesečna situacija bila uredno predata.
Direktor je napisao kraće obaveštenje koje je postavljeno na nekoliko mesta u direkciji kako će plata kasniti nedelju dana.
Na svakom je pisalo "crko dabogda"
SFRJ-evci bi vam to resili, samo pozove Drug Jataganac Borku Vucic, i kaze 'Daj im kredit za plate Borka, rek'o Sloba/Stambolic/Ljubicic'.

Otud sigurni glasovi .

Ironu je stranka sredila da je neki menadzer u Maksiju, a nama prodaje pricu da je obican magacioner.

Otud sigurni glasovi .

Caci uglavnom ne ulaze u kredite i prostru se onoliko kolko su dugacki .I uspeju da napune i ambare i tavane i zamrzivace.kod njih nema zime pogotovu sad sa vucicem nikad bolje.Ali kuknjave uvek ima to im fora
Samo necak moze da nasedne da mu je lose pa se nada da nece vucica da zaokruze.

Uništava autoprevoznika, prodavca ribe, proizvođača lubenica, zatvara restoran Kustrurici, danas demolirao restoran čoveku....
Valjda su privatnici mazohiotisti pa su zato za njega.

Back