Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tesko je razumeti ovako visoko intelektualne misli.
Ајде постави линк било за статут групе грађана (која је изашла на изборе под именом "Двери"), било статут удружења грађана "Двери" (или већ какав му је пуни назив).
Не можеш га поставити јер те статуте односно ваше унутрашње устројство КРИЈЕТЕ ОД ГРАЂАНА, истих од којих тражите подршку на изборима, а богами и донације!
Не можеш га поставити зато што је труба да се сазна да су "старешине" практично несмењиве те из тога и из посебне врсте јавног наступа и деловања намеће се закључак су дверци СЕКТА.

А немој ми само постављати онај Глишићев говор у Њујорку где он говори нешто о вашем устројству који качите по форумима увек када неко потегне ово политичко питање, јер говор није статут.

Poslednja izmena:
Zato sto narod Srbije nije pretjerano religiozan

Мислиш верски фанатизам не може да се прими у ширим слојевима?
Па наравно да не, но "старешине" као ПАРАПОЛИТИЧКА ВЕРСКА СЕКТА имају довољно својих секташа да само од њихових донација могу лепо да живе а да ништа не раде осим смешних говоранција, псеудо-поповског мантрања и давања бесмислених интервјуа, а где су акције које као група грађана одрађују по задатку за разне политичке партије и за које буду екстра плаћени ( пример: више од 40 000 евра донације из Коубаре од ДСС кримоса).

Ајде постави линк било за статут групе грађана (која је изашла на изборе под именом "Двери"), било статут удружења грађана "Двери" (или већ какав му је пуни назив).
Не можеш га поставити јер те статуте односно ваше унутрашње устројство КРИЈЕТЕ ОД ГРАЂАНА, истих од којих тражите подршку на изборима, а богами и донације!
Не можеш га поставити зато што је труба да се сазна да су "старешине" практично несмењиве те из тога и из посебне врсте јавног наступа и деловања намеће се закључак су дверци СЕКТА.

А немој ми само постављати онај Глишићев говор у Њујорку где он говори нешто о вашем устројству који качите по форумима увек када неко потегне ово политичко питање, јер говор није статут.

DZOS pobegao,kao i obicno...:lol:

Vidim da si bio na forumu srpskih nacionalnista gde smo raspravljali na ovu temu.
Govor u New Yorku nije odrzao Glisic vec Nesic.
Govor je istorijski jer je to jedini put da je neki clan staresintva makar malo dotakao temu organizacije Dveri.
Link za statut naravno neces dobiti jer ga Dveri kriju.
Nama ostaje da se pitamo sta je to u tom statutu toliko lose kada ga Dveri tako predano kriju od svojih saboraca.

Statut bilo kojeg udruženja pa i Dveri možeš dobiti preko APR-a, lepo predaš zahtev i dobiješ kopiju ili orginal na uvid. Veruj mi da nešto famozno ili zaverenički piše u tom statutu naprednjačke junoše bi to odavno iskoristile.
A i niko nije lud da dozvoli bilo kome pristup kompromitujućem štivu.

DZOS pobegao,kao i obicno...:lol:

Kako sad pobegao a tvrdis da su svi ovde moji nikovi? ;)
Nego, @Nikita, ovo "lol" mi nesto poznato. Nikako da se setim odakle. :hahaha:
Iskreno, ova prica o nekakvom Statutu kod Dveri me nikada nije interesovala bas kao sto me nikada nije interesovao Statut bilo koje partije. Sta ja imam od tih Statuta?
Verovatno je to zato sto mene nikakvo clanstvo ne interesuje. Ja jesam i uvek cu biti svoj, sto znaci "Misli hrabro-oseti slobodu".

Verovatno da je starešinstvo nasledno, a pogotovo u slučaju prelaska cenzusa.

Samo što bi ovde zaratovali brzo pa je bolje da ne prelaze cenzus.

Sa sve blagoslovom antropomorfnog gnoma Koste Čavoškog.

Један од разлога политичке пропасти двераца јесте тај што их је народ у урбаним срединама одлично препознао као пара-политичку верску секту, чија је унутрашња организација непозната јавности ( статути удружења и групе грађана двераца не постоје нигде не интернету) и чије "учење" иде од обожавања паганског божанства Нације и "светосавског национализма" односно клеро-фашизма преко конзервативизма сваке врсте до веома израженог верског фанатизма.

Posle lepih, kulturnih sinocnjih diskusija na ovoj temi inicirane ozbiljnim prilazom @Mracka, opet se nabacise dezurni razbijaci svake iole ozbiljne diskusije. :think:

Verovatno da je starešinstvo nasledno, a pogotovo u slučaju prelaska cenzusa.

Naravno da nikada tako nesto ne bi napisali. Ali...sta mislis kako su pravno resili odluku da u Dverima pravo glasa ima svega 8 drugara?
Nije nemoguce da su Dveri registrovane kao organizacija koja ima svega 8 clanova a da za prijem drugih clanova mora da se postigne koncenzus velike osmorke.
To cak i ne zvuci toliko lose.

Naravno da nikada tako nesto ne bi napisali. Ali...sta mislis kako su pravno resili odluku da u Dverima pravo glasa ima svega 8 drugara?
Nije nemoguce da su Dveri registrovane kao organizacija koja ima svega 8 clanova a da za prijem drugih clanova mora da se postigne koncenzus velike osmorke.
To cak i ne zvuci toliko lose.

Ne, za njih je odlično. Burazerska skupina iz kafančeta se dogovorila da se ušetaju u skupštinu i da im niko ništa ne može. Falilo im je nešto malo.

Najviše uspeha su imali u urbanim sredinama i kod visokoobrazovanih ljudi. Ne pominji više tu frrazu o klerofašizmu.

- - - - - - - - - -

Ne, za njih je odlično. Burazerska skupina iz kafančeta se dogovorila da se ušetaju u skupštinu i da im niko ništa ne može. Falilo im je nešto malo.

Ti više ne živiš ovde.

- - - - - - - - - -

Мислиш верски фанатизам не може да се прими у ширим слојевима?
Па наравно да не, но "старешине" као ПАРАПОЛИТИЧКА ВЕРСКА СЕКТА имају довољно својих секташа да само од њихових донација могу лепо да живе а да ништа не раде осим смешних говоранција, псеудо-поповског мантрања и давања бесмислених интервјуа, а где су акције које као група грађана одрађују по задатку за разне политичке партије и за које буду екстра плаћени ( пример: више од 40 000 евра донације из Коубаре од ДСС кримоса).

Kako li se zovu teroristi tvoje vrste...:think:

Dveri su propale jer su mlaki.Vuciceva policija vec presrece po sporednim ulicama narod i naplacuje kazne za nevezan pojas i to sve pod punom"ratnom"opremom protv seljaka,dva policijska motora jedan sa vozaceve drugi sa suvozaceve strane i plus dzip koji prepreci put zbunjenom vozacu !Samo vi trtljajte po forumima,a kad shvatize da nam je diktator na vlasti necete smeti ni da ispustite gasove a da zbog toga ne platite kaznu!

Људи не желе да гласају за себичне и несложне људе. Све патриотске странке су испод цензуса и то је казна. Да су се ујединили имали би тих 10ак процената колико су и освојили заједно и још толико оних који би гласали, ако не и више.
Дакле патриотски блок је могао да освоји најмање 10%, реално око 20%, а добром кампањом и 30% бирачког тела.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back