Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

znači popizzdim od tolike neelokventnosti..

Ako vec pizdis zbog neelokventnih onda bi trebalo da biras LDP ( oni su ipak najelokventniji), ali ti ne shvatas sta je elokvencija i da ista nema
ama dibiduz nikakve veze sa programom ili namerama jedne partije.
U Srbiji su jako elokventni neki ljudi iz SPC. Pa biraj onda njih ako ti je elokvencija glavni reper.

ELOKVENTANrečit, govorljiv, slatkorečiv, vešt u govoru
Znam šta i zašto sam napisao, ali ti si vešta u manipulaciji :)
Poenta je u tome da popizzdim jer dverjani NE UMEJU DA BRANE SVOJ PROGRAM (kakav god da je).
LDP ne dolazi u obzir, ja se borim protiv takvih. :)
JAKO si vešta manipulatorka, znaš to, jel'da? :)

Naslov teme polazi od konstatacije da su Dveri propale pa sada treba sagledati uzrok. Moze i tako ako se podje od prilozenih dokumenata uvodnicara. Ali, uvek postoji i druga strana medalje. Ona se moze sagledati iz analize rezultata izbora. Tu se lako moze ustanoviti da su u opstem sunovratu "velikih" i do skoro parlamentarnih stranaka DS, DSS,SRS,LDP,URS,...Dveri izasle najmanje ostecene. Naime, po osvojenim glasovima Dveri su iza sebe ostavile LDP, URS, SRS i gotovo se priblizili DSS-u. Svi oni su na proslim izborima bili ispred Dveri. Ako se ovome doda i raspad DS-a koji je u dve kolone jedva presao cenzus, onda konstatacija o "propasti Dveri" ne bi mogla da opstane. Ali, ima dosta prostora da se analizira zasto u ovakvoj situaciji nisu osvojili vise. Ja imam neko svoje vidjenje (o glavnim razlozima sam pisao PRE izbora) ali mnogo toga je vec pomenuto pa necu sada o tome. Ono sto je sigurno jedan od glavnih problema jeste neka vrsta opste saglasnosti svih na politickoj sceni da ih treba ignorisati. Mislim da taj fenomen zasluzuje detaljniju analizu.

Po tebi dveri su ''pobedili'' jer su prvi,ali ispod crte.

Никита је глуп бот, не зна ништа шта друго да пише. Обезбеђен му је посао преко партијске књижице са основном школом јер само папагај може да понавља реч Двери чак и кад спава.
Уз то, пре избора се бацио у тако јаку кампању да су му из врха штаба давали пакетиће, сигурно му се свиђала она паштета! Јадан човек, јадни људи што продају глас за вечеру, данас глас сутра веру!
И зато Никита, ајде смири се снс овцо, полако ће показати време како тонемо више и више у беду а ти ћеш се наравно изгубити са форума од стида што си толико пљувао Двери.
За остале људе, Никита има презир према Дверима јер се Двери залажу да ПЕДЕРИ никад не ПАРАДИРАЈУ по Србији. То њему смета, сем што продаје глас има и изврнут ум, болестан.

Ko je glup vidi se, onaj ko nije prosao cenzus. Dveri su komedija bili,a sada vise ni ne postije, a ti jednog dana kada zavrsis osnovnu skolu videces da stvari stoje drukcije od onoga sto kaze tvoj guru Bole,koji nije prosao cenzus,...
Cuj dveri se zalazu za nesto, mogu da se zalazu kada nisu prosli cenzus...

Ko je glup vidi se, onaj ko nije prosao cenzus. Dveri su komedija bili,a sada vise ni ne postije, a ti jednog dana kada zavrsis osnovnu skolu videces da stvari stoje drukcije od onoga sto kaze tvoj guru Bole,koji nije prosao cenzus,...
Cuj dveri se zalazu za nesto, mogu da se zalazu kada nisu prosli cenzus...

Нећеш парадирати Србијоооом! :hahaha:

Нећеш парадирати Србијоооом! :hahaha:

Ko se poslednji smeje najsladje se smeje:rotf:
marko-jankovic-pokret-dveri.jpg

Немој да се надаш да ће власт да изађе теби у сусрет и да ти организује параду болесних. Нема од тога ништа ни ове године, ни следеће... Јадан ти. :sad2:

ELOKVENTANrečit, govorljiv, slatkorečiv, vešt u govoru
Znam šta i zašto sam napisao, ali ti si vešta u manipulaciji :)
Poenta je u tome da popizzdim jer dverjani NE UMEJU DA BRANE SVOJ PROGRAM (kakav god da je).
LDP ne dolazi u obzir, ja se borim protiv takvih. :)
JAKO si vešta manipulatorka, znaš to, jel'da? :)
Jesam, nisam, ali veruj mi da ja savrseno dobro razumem i misli, namere coveka/zene koji se sluzi sa cetiri padeza, akcenat uvek na drugom slogu,
elokvencija je nevazna, elokventni su i Vuk i Dana, ali na njihovu elokvenciju ne dajem ni pet para.

Ja ne zivim u Srbiji, samo citam sta ti ljudi govore, tako da me to sa elokvencijom nikako ne pogadja , nit mi smeta, nit mi prija.

Немој да се надаш да ће власт да изађе теби у сусрет и да ти организује параду болесних. Нема од тога ништа ни ове године, ни следеће... Јадан ти. :sad2:

Jadan je onaj ko se hvalio sa ce imati dvocifreni rezultata i da ce biti najvece iznenadjenje ovih izbora....:hahaha:
To sto sto hoces da ucestvujes na paradi u oktobru, to je tvoja privatna stvar i nema veze sa temom.

Jadan je onaj ko se hvalio sa ce imati dvocifreni rezultata i da ce biti najvece iznenadjenje ovih izbora....:hahaha:
To sto sto hoces da ucestvujes na paradi u oktobru, to je tvoja privatna stvar i nema veze sa temom.

Боже, баци циглу и буди прецизан! Много ти запран мозак, али много. Мене боли уво, нећу се ја стидети промашаја ове владе него ти.
А што се тиче октобра, неће ти бити дозвољено да парадираш. Схвати то.

Зато што нису имали Тв рекламе.
За бољи резултат потребно је барем 5-6 милиона евра.

- - - - - - - - - -

Zato sto u Srbiji ne prolazi sva ta njihova konzervativna ikonografija. Srpski sovinisti, koji su njihovo ciljno biracko telo, nisu bas toliki konzervativci, kao npr. poljski sovinisti, ili americki sovinisti.

У Србији није битно каву идеологију имаш, Већ колико пара уложиш у кампању.

Dveri nisu nikog ubedile da bi resile ekonomske probleme, a sem toga ovde je ocigledno narod na izborima trazio jakog lidera, sto staresina Bosko definitivno nije.

Длугомире, да су Двери гурале паре из иностранства тј паре од Арапа били би изнад цензуса.
Ја би био задовољан и да су прешли цензус за један промил али ебига, нису. То ми је криво. Сметали су многима, пре свега СНС-у јер би им отели бираче за наредне изборе.

Naslov teme polazi od konstatacije da su Dveri propale pa sada treba sagledati uzrok. Moze i tako ako se podje od prilozenih dokumenata uvodnicara. Ali, uvek postoji i druga strana medalje. Ona se moze sagledati iz analize rezultata izbora. Tu se lako moze ustanoviti da su u opstem sunovratu "velikih" i do skoro parlamentarnih stranaka DS, DSS,SRS,LDP,URS,...Dveri izasle najmanje ostecene. Naime, po osvojenim glasovima Dveri su iza sebe ostavile LDP, URS, SRS i gotovo se priblizili DSS-u. Svi oni su na proslim izborima bili ispred Dveri. Ako se ovome doda i raspad DS-a koji je u dve kolone jedva presao cenzus, onda konstatacija o "propasti Dveri" ne bi mogla da opstane. Ali, ima dosta prostora da se analizira zasto u ovakvoj situaciji nisu osvojili vise. Ja imam neko svoje vidjenje (o glavnim razlozima sam pisao PRE izbora) ali mnogo toga je vec pomenuto pa necu sada o tome. Ono sto je sigurno jedan od glavnih problema jeste neka vrsta opste saglasnosti svih na politickoj sceni da ih treba ignorisati. Mislim da taj fenomen zasluzuje detaljniju analizu.

gresis Dzos, dveri same sebe guraju na marginu nacinom delovanja, a ne temama kojima pokusavaju da zainteresuju glasace, a narocito nacinom komunikacije sa potencijalnim biracima. kad ti na vrata pokuca Bosko, i odmah pocne da prica glasom za tri oktave visim nego sto je iole pristojno, odmah je odbojan. bez obzira na ono sto izgovori. dalje, kada prica to je toliko opsirno i naokolo nikako da ubode u centar. prosecan konzument politickih desavanja ima opseg paznje ne veci od 2 minuta....ako mu ne privuces paznju u prvih 30 sekundi, pisi propalo. dalje, svestan si koliko je bitno pakovanje kada se nesto prodaje...upakuj zlatnu polugu u crnu kesu za smece i stavi na sred ulice.... 99,99% ljudi ce je samo zaobici... gde je kravata, bela kosulja, odelo? 90% pojavljivanja izgleda ko neki polupismeni prodavac sa buvljaka. gde je ugladjenost, maniri? koga izabrati da bude ministar inostranih poslova? osobu sa zavrsenim fakultetom, eleganto obucena, govori jezike, komunikativna, ili da uzmemo prodavca sa buvljaka koji stoji na nekom cosku i urla 3 za dinar jeftino? to je samo prvi ocigledan problem... cini mi se da smo ne tako davno bas nesto slicno diskutovali i da sam ti i tada rekao da dveri primetno imaju jako lose odradjen PR. ispod svakog minimuma.

Длугомире, да су Двери гурале паре из иностранства тј паре од Арапа били би изнад цензуса.
Ја би био задовољан и да су прешли цензус за један промил али ебига, нису. То ми је криво. Сметали су многима, пре свега СНС-у јер би им отели бираче за наредне изборе.

Ne ne bi, Dveri nisu takva stranka kojoj pare mogu da pomognu, zato sto je sustina njihove kampanje na ideologiji, a ne na potplacivanju glasaca. Znaci, ako hoce vise glasaca, treba samo da smanje taj konzervativno-crkveni deo ideologije, i mnogo veci broj srpskih sovinista ce glasati za njih. Ako oni to ne zele, i smatraju da je konzervativno-crkveni deo njihove ideologije mnogo bitan, onda treba da menjaju svest srpskog naroda.

Daj link gde su vulgarni.:zper:
Ja sam bila na njihovoj tribini i redovno slusam snagu naroda i ne cuh nikakvu vulgarnost,zato trazim link za tvoju tvrdnju.

А мени није јасно где је он видео неку кампању везану за Двери, са 100.000 евра и само 2 одсто времена на ТВ за 45 дана. Још помиње вулгарност. Мора да је гледао ШТРУМФОВЕ:

evo Dzos klasican stav prosecnog politickog konzumenta, upravo ono sto sam ti rekao gore

Meni je zaista strano da su Dveri koristile neki vulgarni jezik, naprotiv, mislim da su preterivali sa nekom politickom korektnoscu, ali
im ne zameram jer bi u protivnom smesta bili pregazeni.
Neka neko navede samo jedan primer njihove vulgarnosti. Ili ja mozda ne razumem sta je u Srbiji vulgarnost.

Ne ne bi, Dveri nisu takva stranka kojoj pare mogu da pomognu, zato sto je sustina njihove kampanje na ideologiji, a ne na potplacivanju glasaca. Znaci, ako hoce vise glasaca, treba samo da smanje taj konzervativno-crkveni deo ideologije, i mnogo veci broj srpskih sovinista ce glasati za njih. Ako oni to ne zele, i smatraju da je konzervativno-crkveni deo njihove ideologije mnogo bitan, onda treba da menjaju svest srpskog naroda.
Не млати, потребне су паре за онај део кад пола Србије гледа неку серију и кад пусте рекламе и онда онај део за политику, виде материјал Двери.
Јел ми можеш набројати на прсте обе шаке колико си их пута видео тако?

Ma naucili su oni iz ove kampanje sve i svasta, zato Dveri napred:)
Ja nikada necu glasati za njih, ali ih zelim u Skupstini.

gresis Dzos, dveri same sebe guraju na marginu nacinom delovanja, a ne temama kojima pokusavaju da zainteresuju glasace, a narocito nacinom komunikacije sa potencijalnim biracima. kad ti na vrata pokuca Bosko, i odmah pocne da prica glasom za tri oktave visim nego sto je iole pristojno, odmah je odbojan. bez obzira na ono sto izgovori. dalje, kada prica to je toliko opsirno i naokolo nikako da ubode u centar. prosecan konzument politickih desavanja ima opseg paznje ne veci od 2 minuta....ako mu ne privuces paznju u prvih 30 sekundi, pisi propalo. dalje, svestan si koliko je bitno pakovanje kada se nesto prodaje...upakuj zlatnu polugu u crnu kesu za smece i stavi na sred ulice.... 99,99% ljudi ce je samo zaobici... gde je kravata, bela kosulja, odelo? 90% pojavljivanja izgleda ko neki polupismeni prodavac sa buvljaka. gde je ugladjenost, maniri? koga izabrati da bude ministar inostranih poslova? osobu sa zavrsenim fakultetom, eleganto obucena, govori jezike, komunikativna, ili da uzmemo prodavca sa buvljaka koji stoji na nekom cosku i urla 3 za dinar jeftino? to je samo prvi ocigledan problem... cini mi se da smo ne tako davno bas nesto slicno diskutovali i da sam ti i tada rekao da dveri primetno imaju jako lose odradjen PR. ispod svakog minimuma.

Nemam ja problem sa tim. Ako ti ili veliki broj ljudi tako dozivljava njihov medijski nastup, onda je to tako iz vaseg ugla. Mozda sam ja detaljnije upoznat sa nj. nastupima i programom pa to dozivljavam drugacije. Ali, ja nisam o tome govorio vec o cinjenicamam zasnovanim na izbornim rezultatima i naslovom teme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back