Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pfff...ne nude nista novo i nista realno, s tim sto drugi, koji nude to isto nista, iza sebe vec imaju odredjeno glasacko telo, uglavnom u osipanju. al' to je ocigledno nebitno, posto oni koji nisu glasali za te druge, nisu hteli ni za dveri. a dal su propale ili ne to je diskutabilno, posto im se stalno najavljuje propast, a jos uvek postoje.

plus vladan glisic je uzasno antipatican lik, koji ne moze nikako da ulije poverenje.

Nisu verski fanatici. jesu nacionalni fanatici, a to u svim modernim drustvima pripada Proslosti. :whistling:

_nobody_

Ma sta nam rece!?Zasto onda velike svestske sile brane svoj nacionalni identitet?

- - - - - - - - - -

pfff...ne nude nista novo i nista realno, s tim sto drugi, koji nude to isto nista, iza sebe vec imaju odredjeno glasacko telo, uglavnom u osipanju. al' to je ocigledno nebitno, posto oni koji nisu glasali za te druge, nisu hteli ni za dveri. a dal su propale ili ne to je diskutabilno, posto im se stalno najavljuje propast, a jos uvek postoje.

plus vladan glisic je uzasno antipatican lik, koji ne moze nikako da ulije poverenje.
Dok narod ceka ponudu na politickoj pijaci,ode mu buducnost na deponiju!

nisu imali 50% podrske a sada 2% pa da propadnu, dakle, nisu ni bili uspesni da bi propali.
1)sve nove stranke ne mogu da ocekuju neki bajan rezultat, vucic i tadic su bili u politici, nisu novi ljudi, dveri jesu nove za mnoge ljude
2)bilo koja stranka, dveri ili bilo ko, da su imali 80 miliona dolara za marketing kao twitter, ubedili bi ljude da glasaju za njih. ljudi mogu da zive bez tvitera, ali kad imaju tolike pare za marketing, nabedili su ljude da koriste njihov proizvod iako je glup i nepotreban proizvod. dakle, budite realni, u srbiji ti treba od 5 do 15 miliona evra za uspesnu izbornu kampanju.
3)kad imas 15 miliona za marketing, mozes imati totalno glup program stranke, ljudi ce ipak glasati za tebe. dveri treba da uposle strucne marketing ljude pa ce biti iznenadjeni sta moze marketing da ucini. ali za takve ljude treba bar milion evra.
4)dokle ce bre ljudi da misle da je program stranke bitan za uspeh kod naroda? sps nema nikakve veze sa svojim programom i socijalizmom, slali su policiju na radnike magnohroma, malinare i one traktoriste iz vojvodine koji su krenuli za BGD. kad bi ljudi pratili program i ponasanje stranaka, stranke bi izgubile birace.
5)u srbiji jos postoji kult vodje, iz vremena tita, ljudi glasaju za lidera a ne za program stranke. da bi neko iz dveri ili druge stranke postao prepoznatljiv lider, mora bar 5 godina da obilazi sela i gradove i drzi govorancije, a osim toga, stranka mora imati finansijere da bi pokrili troskove, pre svega medijske troskove, jer bez prisustva u medijima, trebace ti 10 godina da odradis posao koji mozes da odradis za 2 godine uz pomoc mas medija.
svaka politicka stranka bez love nece dospeti do usiju naroda, ma kakve bajne i sjajne ideje da ima ta stranka.
i za kraj, ne zaboravite da goldman sachs i jp morgan imaju svoje prste svuda, oni ce da finansiraju stranke koje su dobre za njih, koje ce da zaduzuju srbiju, oni regrutuju svoje ljude po celoj evropi da budu ministri finansija, a kamoli da ne mogu da ubace svoje ljude u Srbiju. Djelic ili neko drugi, nije bitno, oni preko svojih veza (i love) postavljaju ljude koji ce biti dobri za njih. Dveri i kad bi bile uspesne, odredjene banke iz Amerike bi finansirale sve samo da Dveri ne dodju na vlast. to ce se desiti ako Dveri uspeju da dobijaju sve vise glasova. oni imaju milijarde a dveri nemaju ni milion evra, u bitci izmedju siromaha i bogatasa, bogatas pobedjuje, postojeci sistem je takav.

Upravo tako. Sve si odlicno objasnio.

Da bi stranka mogla da osvaja glasove u Srbiji mora da bude medijski prisutna , da laze , obecava jare i pare i da neguje kult lidera.

Srbi glasaju samo za takve.

Dok narod ceka ponudu na politickoj pijaci,ode mu buducnost na deponiju!

u svakom slucaju se ide od jednog do drugog zla.

i kako bre ja da dam glas coveku koji se zalaze z apordicu, a koliko znam decu nema? ima toliko dece koja vape da budu usvojena, ako ne moze da ih ima neka ih usvoji. a ne da trubi kako je za porodicu, a nema ni kuceta, ni maceta.

Netacno.Oni su cak i kritikovali vrh crkve koji je pozivao narod da izadje na izbore na Kosovu.Tradicionalisti jesu,ali nisu verski fanatici.A ako tvrdis suprotno daj link za svoju tvrdnju.
Tako je. Ja licno za njih vidim neku budcnost na srpskoj politickoj sceni, potrebna je Srbiji partija/ pokret kojoj je vazna tradicija , ali i nacionalizam pri cemu
je za mene kao i svakog drugog normalnog coveka nacion = patria, a ne ugnjetavanje i ubijanje drugih nacija.

Upravo tako. Sve si odlicno objasnio.

Da bi stranka mogla da osvaja glasove u Srbiji mora da bude medijski prisutna , da laze , obecava jare i pare i da neguje kult lidera.

Srbi glasaju samo za takve.

Glasamo za takve jer drugih nemamo... Nema programske organizacije vec samo skupinu ljudi u jednoj grupi koja opsluzuje pojedinca i njegovim licnim ambicijama... Ni kod Dveri nista nije bolje,mozda ne sluze pojedincu ali i ono prostora sto su dobili u medijama 90% je koristio Bosko Obradovic... i nesto malo Glisic a ostalih gotovo da nije ni bilo... Pa cak ni na internetu ih nema puno ostalih... Ja ih ne znam 10 da nabrojim a ko zna kakvi su ustali kadrovi i kakve kapacitete imaju da iznesu ipak demagoski program...

Naslov teme polazi od konstatacije da su Dveri propale pa sada treba sagledati uzrok. Moze i tako ako se podje od prilozenih dokumenata uvodnicara. Ali, uvek postoji i druga strana medalje. Ona se moze sagledati iz analize rezultata izbora. Tu se lako moze ustanoviti da su u opstem sunovratu "velikih" i do skoro parlamentarnih stranaka DS, DSS,SRS,LDP,URS,...Dveri izasle najmanje ostecene. Naime, po osvojenim glasovima Dveri su iza sebe ostavile LDP, URS, SRS i gotovo se priblizili DSS-u. Svi oni su na proslim izborima bili ispred Dveri. Ako se ovome doda i raspad DS-a koji je u dve kolone jedva presao cenzus, onda konstatacija o "propasti Dveri" ne bi mogla da opstane. Ali, ima dosta prostora da se analizira zasto u ovakvoj situaciji nisu osvojili vise. Ja imam neko svoje vidjenje (o glavnim razlozima sam pisao PRE izbora) ali mnogo toga je vec pomenuto pa necu sada o tome. Ono sto je sigurno jedan od glavnih problema jeste neka vrsta opste saglasnosti svih na politickoj sceni da ih treba ignorisati. Mislim da taj fenomen zasluzuje detaljniju analizu.

Ima jedna lepa rec u Dalmaciji kojom se opisuju Dveri, zove se Ridikuli.

Sa svojim staresinstvima, staresinama i arhaicnim idejama prosto nisu mogli da prodju.

Glupiraju se.

Srbiji treba jaka desnicarska stranka, ali Dveri nisu to. Oni su jos jedni levicarski populisti.

Zašto ste mi obrisali post??????????????????
Šta je ovo ovde, kakve svinjarije se sprovode???????????

Lepo sam napisao i opet ću - Dveri su debeovska tvorevina i postoji 1000 sitnica na kojima padaju kad prođu kroz moj skener za folirante!!!!!!!!!!!
Bilo mi je žao drugara koji su se napalili na to što dverćani trućaju, ali sada mi ih nije žao nego ću im se smejati i zaebavati ih dok ne počnu da koriste SVOJ mozak.
Govorio sam im lepo da ako na tarabi piše Vagina ne znači da treba da imaju polni odnos sa tarabom.

Jel mi za ovo obrisan post???????
Ili zato što sam citirao jednog od zaštićenih belih medveda sa ovog pdf-a??
Koji ste loši, neverovatno...

Naslov teme polazi od konstatacije da su Dveri propale pa sada treba sagledati uzrok. Moze i tako ako se podje od prilozenih dokumenata uvodnicara. Ali, uvek postoji i druga strana medalje. Ona se moze sagledati iz analize rezultata izbora. Tu se lako moze ustanoviti da su u opstem sunovratu "velikih" i do skoro parlamentarnih stranaka DS, DSS,SRS,LDP,URS,...Dveri izasle najmanje ostecene. Naime, po osvojenim glasovima Dveri su iza sebe ostavile LDP, URS, SRS i gotovo se priblizili DSS-u. Svi oni su na proslim izborima bili ispred Dveri. Ako se ovome doda i raspad DS-a koji je u dve kolone jedva presao cenzus, onda konstatacija o "propasti Dveri" ne bi mogla da opstane. Ali, ima dosta prostora da se analizira zasto u ovakvoj situaciji nisu osvojili vise. Ja imam neko svoje vidjenje (o glavnim razlozima sam pisao PRE izbora) ali mnogo toga je vec pomenuto pa necu sada o tome. Ono sto je sigurno jedan od glavnih problema jeste neka vrsta opste saglasnosti svih na politickoj sceni da ih treba ignorisati. Mislim da taj fenomen zasluzuje detaljniju analizu.

Dveri su vec same shvatile sta je i ko je bio problem, a detaljnija nalaiza sa Vucicem nece biti moguca jer je on zajahao debelo i duboko sa cenzurom medija.
Kako stvari stoje u Srbiji ce on biti gospodar svih medija i mislim da borba za medije treba da ujedini opoziciju.

Lepo sam napisao i opet ću - Dveri su debeovska tvorevina i postoji 1000 sitnica na kojima padaju kad prođu kroz moj skener za folirante!!!!!!!!!!!
Bilo mi je žao drugara koji su se napalili na to što dverćani trućaju, ali sada mi ih nije žao nego ću im se smejati i zaebavati ih dok ne počnu da koriste SVOJ mozak.
Govorio sam im lepo da ako na tarabi piše Vagina ne znači da treba da imaju polni odnos sa tarabom.

Detaljnom analizom, Džoše, dolazimo da zaključka da službenici znaju kako da izmanipulišu prostodušne ljude i njihovezablude iskoriste za još malo odvlačenja od glavnih problema - od same Službe kao sinonima za mafiju koja ima državu.
Srbiju.

Neka oni budu i marskovska tvorevina, pojma nemam kako i od kud su bas Dveri DB tvorevina, a to za ovaj topik uopste i nije vazno.
Cija li je samo tvorevina SPS?

Neka oni budu i marskovska tvorevina, pojma nemam kako i od kud su bas Dveri DB tvorevina, a to za ovaj topik uopste i nije vazno.

Ti baš nemaš pojma o čemu ja pišem, jel'da? :)

- - - - - - - - - -

Detaljnom analizom, Džoše, dolazimo da zaključka da službenici znaju kako da izmanipulišu prostodušne ljude i njihovezablude iskoriste za još malo odvlačenja od glavnih problema - od same Službe kao sinonima za mafiju koja ima državu.
Srbiju.

Ti baš nemaš pojma o čemu ja pišem, jel'da? :)

capissci?

Po čemu sam ja nepismen? :)
Po tome što ne gledam svet iz tvog ugla? :)
Rayka...i ne razumeš, pa da. :)

znači popizzdim od tolike neelokventnosti..

Ako vec pizdis zbog neelokventnih onda bi trebalo da biras LDP ( oni su ipak najelokventniji), ali ti ne shvatas sta je elokvencija i da ista nema
ama dibiduz nikakve veze sa programom ili namerama jedne partije.
U Srbiji su jako elokventni neki ljudi iz SPC. Pa biraj onda njih ako ti je elokvencija glavni reper.

Ima jedna lepa rec u Dalmaciji kojom se opisuju Dveri, zove se Ridikuli.

Sa svojim staresinstvima, staresinama i arhaicnim idejama prosto nisu mogli da prodju.

Glupiraju se.

Srbiji treba jaka desnicarska stranka, ali Dveri nisu to. Oni su jos jedni levicarski populisti.

zapravo, kaze se - redikul
od ltalijanskog - ridicolo - smijesan
al savrseno odgovara termin...i to ne samo dverima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back