Zasto ste na forumu?

Forumasenje nije samo tra la la, mlatim gluposti pa se iskljucim i ko da nista nije bilo. Sve sto radis ima svoje posljedice. Ja sam poceo sve vise da licim na Ublehasa, da li po inerciji vec preuzimam njegov nacin komunikacije ili sam mozda probudio neki dio licnosti, uglavnom sve cesce dobijam iste kritike kao na forumu.

Forumasenje nije samo tra la la, mlatim gluposti pa se iskljucim i ko da nista nije bilo. Sve sto radis ima svoje posljedice. Ja sam poceo sve vise da licim na Ublehasa, da li po inerciji vec preuzimam njegov nacin komunikacije ili sam mozda probudio neki dio licnosti, uglavnom sve cesce dobijam iste kritike kao na forumu.

Сјајно опажање. И ја се понекад осећам као лик из стрипа, по имену Електрика.

Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?

Ne znaju.A ako me je neko prepoznao jer sam par puta stavljao neke svoje slike ovom prilikom ga pozdravljam.
Nema nekog posebnog motiva.Moji razlozi se u glavnom,kako vidim,poklapaju sa pricom ostalih - razonoda.

Zasto ste na forumu?

Skroz slucajno sam naisao na ovaj forum.Ne mogu bas ni da se setim konkretno kako.

Sta volite kod foruma, sta ne volite?

Volim sto ima par ljudi od kojih se moze procitati pametnih stvari i sto ponekad mozes da se nasmejes.
Ne volim sto u zadnje vreme nema dobrih tema i sto se svaka svodi na isto tralalalanje i smajlicenje.Ono,u fazonu post od 3 reci uz obavezan - :malav: - smajli.Sve je manje zanimljivih diskusija,A mozda je i do mene.Mozda sam za ovih 5 metara i kusur postova rekao sve sto imam pa vise nemam inspiracije.

Kako je sve pocelo?

Prvog dana Bog stvori zemlju...aha,nije to,sorry...

Koliko vec traje i da li planirate da prestane? :)

Valjda skoro 3 godine.U zivotu ne planiram ama bas nista tako da ni svoje pojavljivanje ovde.

Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?

Zasto ste na forumu?

Sta volite kod foruma, sta ne volite?

Kako je sve pocelo?

Koliko vec traje i da li planirate da prestane? :)
znaju neki, ali ovde u mom okruženju osim fejsbuka i vajbera ne poznaju drugi vid sajber komunikacije tako da nemam potrebu da ikog zamaram time
počelo je 2003 na čatu krstarice, sobe 25+ i 33+ i tako je trajalo 4 godine dok me čaterka jedna nije ubedila da probam forum...i pre toga sam pozivan, ali sam se opirao
i rekoh u sebi ajde da vidim taj njihov forum...
dođoh i ostadoh...jer mi se dopalo
šta volim...volim to što reč koja se ostavi ostaje zabeležena dokle god je njihovog servera, a biće im servera sve dok pada kinta
traje 8 godina, tačnije od septembra 2007 (ovo mi je drugi istoimeni nick jer sam te 2009 hteo zauvek da vas lišim svog prisustva ali sam se kao i većina "ljutiša" popišmanio i ostao) i ne planiram da prestane

bla bla bla....bla bla...blablablabla..truć.
Ти си жена мог живота.

Исто осећамо.

Исто мислимо.

Истим речима исказујемо то што осећамо и мислимо.

А што ћемо љубав крити?

(Ово се зове љубав на први пост. Верујеш ли у љубав на први пост?)

Back