Zasto ste na forumu?

forum je više navika (bar u mom slučaju), s vremenom postane deo svakodnevice,
kao cigareta koja ti nekad i ne prija, ali je ipak zapališ, sve do trenutka kad ti se opet i iznova
javi poriv da uživaš u njoj i tako u krug

nije ni korisno ni štetno, što je najbolje od svega...eto, čisto malo palamuđenja bez svrhe,
ali sa razlogom da se bude deo svetske globalne mreže ovog oblika komunikacije

Šta sam radila na forumu... pa nemam pojma.. kako kad... nekad se svađala, nekad se sprdala, nekad samo jela gomna...
Nije ni bitno... skoro desetogodišnja karijera na forumu je završena.
Okačila sam sliku, okačila sam mačku koja upravo leži ovde pokraj mene, na kuhinjskom stolu dok kucam ovaj zadnji post.
Nikada ranije se nisam opraštala iako sam imala periode kada sam odlazila. Htela sam da otvorim zasebnu temu, ali to je ipak previse teatralnosti za jedan nik.. a opet ne mogu ja bez nje, pa mi ova tema došla kao poručena...
Rekla bih da vas volim, ali jok... neke od vas stvarno vrlo poštujem i svaka vam čast što ste takvi kakvi jeste..
Dok ovaj forum živi od klikova, od mene više neće dobiti nijedan... pa makar za svih ovih deset godina od mog kliktanja ne mogli da kupe ni kg 'leba.
Pustila sam brkove, nabavila mačku, čak sam i čuveni forumski ***** probala... osim onoga što se izdešavalo, a koji su ispratili znaju, ja stvarno više ne znam šta bih radila na ovom mestu...
Sve najbolje i najlepše... ljubi vas Atavizam.

Ovo je najtužnija vest

Ja sam i konacno shvatila zasto sam na forumu posle toliko godina
meni je ovo veoma prijatno druzenje sa ljudima koje ne moras da vidis uzivo, ali ih znas, preko ovog gov.neta ljudi se upoznaju kakve su licnosti
i volim da pisem o raznim temama i ektrovertna sam
drugo ne zahteva neko vreme za druzenje ako ga nemas u rl
i na kraju ovde se sita simejem
takodje sam nekoliko divnih osoba upoznala na forumu i prenela nase druzenje u rl, koliko okolnosti dozvoljavaju
ponekad je ovo mesto gde samo odmoris mozal citajuci i pisuci
nekad stvarno pomogne da se osetis bolje, makar malo

Ja sam i konacno shvatila zasto sam na forumu posle toliko godina
meni je ovo veoma prijatno druzenje sa ljudima koje ne moras da vidis uzivo, ali ih znas, preko ovog gov.neta ljudi se upoznaju kakve su licnosti
i volim da pisem o raznim temama i ektrovertna sam
drugo ne zahteva neko vreme za druzenje ako ga nemas u rl
i na kraju ovde se sita simejem
takodje sam nekoliko divnih osoba upoznala na forumu i prenela nase druzenje u rl, koliko okolnosti dozvoljavaju
ponekad je ovo mesto gde samo odmoris mozal citajuci i pisuci
nekad stvarno pomogne da se osetis bolje, makar malo

Bas tako.:ok:

I uopste ne mora da te bude briga i da se stresiras ako nastane neki haos.:lol:

Doduse to vazi za mene :prstic:, za tebe ne, ali zato je mozda bolje razdvojiti potpuno RL od forumasenja:)

ma bitno nam je da imamo nešto da patimo,trebal da i mi malo odmorimo,to nikako ne bi valjalo
a vidi kako pričaju dva civilizovana kera,na ženama:lol:

- - - - - - - - - -

osećam se tako privilegovano,mi smo stari džukci:mrgreen:

Steta sto nema te malecke, Atavizma, to dete ima sjajan smisao za humor, par puta me je do suza nasmejala, bice zanimljivije kada ponovo pocne da pise.

Meni je indikativna njena izjava da neće da klikće da bi drugi imali leba.

I stvarno, svako ko ovde provede više od osam sati dnevno treba da dobije platu jer doprinosi ovoj mreži.

Dakle, PRAVDA ZA ATAVIZAM!
Neka bude plaćena, pa ćemo se zabavljati.

ma bitno nam je da imamo nešto da patimo,trebal da i mi malo odmorimo,to nikako ne bi valjalo
a vidi kako pričaju dva civilizovana kera,na ženama:lol:

- - - - - - - - - -

osećam se tako privilegovano,mi smo stari džukci:mrgreen:
Ja na zenama jos samo mogu da pricam... :rumenka: :zcepanje:
Meni je indikativna njena izjava da neće da klikće da bi drugi imali leba.

I stvarno, svako ko ovde provede više od osam sati dnevno treba da dobije platu jer doprinosi ovoj mreži.

Dakle, PRAVDA ZA ATAVIZAM!
Neka bude plaćena, pa ćemo se zabavljati.
Neka se ona nama vrati ovamo, a vlasnici ce vec naci neku racunicu. Znaci Atavizmu, dete, vrati se!

Back