ako ništa,doteraj bicikl
- - - - - - - - - -
dovezi nam malo bajseva
- - - - - - - - - -
dovezi nam malo bajseva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja na zenama jos samo mogu da pricam...![]()
Neka se ona nama vrati ovamo, a vlasnici ce vec naci neku racunicu. Znaci Atavizmu, dete, vrati se!

Forumasenje nije samo tra la la, mlatim gluposti pa se iskljucim i ko da nista nije bilo. Sve sto radis ima svoje posljedice. Ja sam poceo sve vise da licim na Ublehasa, da li po inerciji vec preuzimam njegov nacin komunikacije ili sam mozda probudio neki dio licnosti, uglavnom sve cesce dobijam iste kritike kao na forumu.
jos malo!
Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?
Zasto ste na forumu?
Sta volite kod foruma, sta ne volite?
- smajli.Sve je manje zanimljivih diskusija,A mozda je i do mene.Mozda sam za ovih 5 metara i kusur postova rekao sve sto imam pa vise nemam inspiracije.Kako je sve pocelo?
Koliko vec traje i da li planirate da prestane?![]()
znaju neki, ali ovde u mom okruženju osim fejsbuka i vajbera ne poznaju drugi vid sajber komunikacije tako da nemam potrebu da ikog zamaram timeSinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?
Zasto ste na forumu?
Sta volite kod foruma, sta ne volite?
Kako je sve pocelo?
Koliko vec traje i da li planirate da prestane?![]()

Ти си жена мог живота.bla bla bla....bla bla...blablablabla..truć.

jos cemo se cerati ovde..
Zato sto volim ovaj Forum i veliki broj divnih ljudi koji su ovde...
i za sada ne planiram nista.....jos cemo se karati ovde..
![]()

Never...ispravila si![]()
![]()

Јао што смо весели.![]()
Smeta mozda ?
smejem se vec pola sata![]()
Sa tobom nikada nacisto , pa moram da pitam..Одма' гард! Што бре тако?

Супер. Дај пелцер.
cerekamo se celo vece...
Sa tobom nikada nacisto , pa moram da pitam..![]()