Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Treba zene... Da se razmnozavaju :cica2:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ti nisi bio skeptican oko upoznavanja forumasica? Sta se to promenilo?
Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?
Zasto ste na forumu?
Sta volite kod foruma, sta ne volite?
Kako je sve pocelo?
Koliko vec traje i da li planirate da prestane?![]()

Svi bi da nađu momke i devojke
Al mislim da se forumaši groze jedni drugih
Kao što se fat people groze jedni drugih
Primer A:
Dvoje debelih neznanaca čekaju u redu
Osoba iks: Jel ste vi zajedno?
Dvoje debelih u glas: Neee (uvređeno, zgroženo i prestravljeno)
Primer B:
Dvoje singl forumaša se nađu u tramvaju
1: Sviđaš mi se, nemam momka
2: I ti se meni sviđaš, nemam devojku. Ja sam forumaš
1: Neeee. I ja sam forumašica![]()
Svi bi da nađu momke i devojke
Kad si veći deo dana okružen ljudima čiji je fond reči 50, zaželiš s normalne komunikacije.Zasto ste na forumu?
Volim alima.Sta volite kod foruma, sta ne volite?
Omamila sam se (postala mama) i nakon dve godine mamovanja shvatila da mi je fond reči presahnuo i uglavnom se svodi na terminologiju korišćenu u priručnicima za negu odojčadi.Kako je sve pocelo?
od 2000, valjda.Koliko vec traje i da li planirate da prestane?![]()
istina svako je ovde prepametan i presavrsen neprijatno iznenadjenje je neizbezno uzivoSvi bi da nađu momke i devojke
Kao što se fat people groze jedni drugih
Primer A:
Dvoje debelih neznanaca čekaju u redu
Osoba iks: Jel ste vi zajedno?
Dvoje debelih u glas: Neee (uvređeno, zgroženo i prestravljeno)
Primer B:
Dvoje singl forumaša se nađu u tramvaju
1: Sviđaš mi se, nemam momka
2: I ti se meni sviđaš, nemam devojku. Ja sam forumaš
1: Neeee. I ja sam forumašica![]()
pa jos gori smo mi sto se ovde ne predstavljamo nikako, a onda uzivo kad nastupi nas neodoljivi sarm..sok bude strahovit i frapantanto se zove razbijanje iluzija... i logično je što neki imaju taj strah jer se ovde predstave kao neke gromade, a u reali se... ybg, voze tramvajem.
nebitno što tramvaj vozi krugom dvojke.

To se uživo ne može izdržati.pa jos gori smo mi sto se ovde ne predstavljamo nikako, a onda uzivo kad nastupi nas neodoljivi sarm..sok bude strahovit i frapantan![]()

A ovde je fond 55.Kad si veći deo dana okružen ljudima čiji je fond reči 50, zaželiš s normalne komunikacije.
.
Ja sam je ljutio, nije neka za ljucenje, lako se ljuti, ne razmislja puno, egotrip...Ko mi je ljutio Atavizma, bolje da se sam prijavi, da ne vršim ovde istragu.![]()
p nije u redu da ne kazes koi to je bit forumasenja!!!Šta sam radila na forumu... pa nemam pojma.. kako kad... nekad se svađala, nekad se sprdala, nekad samo jela gomna...
Nije ni bitno... skoro desetogodišnja karijera na forumu je završena.
Okačila sam sliku, okačila sam mačku koja upravo leži ovde pokraj mene, na kuhinjskom stolu dok kucam ovaj zadnji post.
Nikada ranije se nisam opraštala iako sam imala periode kada sam odlazila. Htela sam da otvorim zasebnu temu, ali to je ipak previse teatralnosti za jedan nik.. a opet ne mogu ja bez nje, pa mi ova tema došla kao poručena...
Rekla bih da vas volim, ali jok... neke od vas stvarno vrlo poštujem i svaka vam čast što ste takvi kakvi jeste..
Dok ovaj forum živi od klikova, od mene više neće dobiti nijedan... pa makar za svih ovih deset godina od mog kliktanja ne mogli da kupe ni kg 'leba.
Pustila sam brkove, nabavila mačku, čak sam i čuveni forumski ***** probala... osim onoga što se izdešavalo, a koji su ispratili znaju, ja stvarno više ne znam šta bih radila na ovom mestu...
Sve najbolje i najlepše... ljubi vas Atavizam.
Imam utisak da cu na ovom forumu naci zenu za celi zivot![]()
Tražim radnu snagu za izgradnju kuće-vikendice na proleće.

temelj treba da se kopa