Zasto ste na forumu?

Svi bi da nađu momke i devojke
Al mislim da se forumaši groze jedni drugih
Kao što se fat people groze jedni drugih

Primer A:
Dvoje debelih neznanaca čekaju u redu
Osoba iks: Jel ste vi zajedno?
Dvoje debelih u glas: Neee (uvređeno, zgroženo i prestravljeno)

Primer B:
Dvoje singl forumaša se nađu u tramvaju
1: Sviđaš mi se, nemam momka
2: I ti se meni sviđaš, nemam devojku. Ja sam forumaš
1: Neeee. I ja sam forumašica :(

Primer A:

Primer B:

Bleki kolko njih se pozenise ovde jbote.

Zasto ste na forumu?
Kad si veći deo dana okružen ljudima čiji je fond reči 50, zaželiš s normalne komunikacije.

Sta volite kod foruma, sta ne volite?
Volim alima.
One koje ne volim nastojim da izbegavam.

Kako je sve pocelo?
Omamila sam se (postala mama) i nakon dve godine mamovanja shvatila da mi je fond reči presahnuo i uglavnom se svodi na terminologiju korišćenu u priručnicima za negu odojčadi.
Trebalo je to vratiti u normalu.

Koliko vec traje i da li planirate da prestane? :)
od 2000, valjda.
Ne planiram ništa.

Primer A:

Primer B:
istina svako je ovde prepametan i presavrsen neprijatno iznenadjenje je neizbezno uzivo

Šta sam radila na forumu... pa nemam pojma.. kako kad... nekad se svađala, nekad se sprdala, nekad samo jela gomna...
Nije ni bitno... skoro desetogodišnja karijera na forumu je završena.
Okačila sam sliku, okačila sam mačku koja upravo leži ovde pokraj mene, na kuhinjskom stolu dok kucam ovaj zadnji post.
Nikada ranije se nisam opraštala iako sam imala periode kada sam odlazila. Htela sam da otvorim zasebnu temu, ali to je ipak previse teatralnosti za jedan nik.. a opet ne mogu ja bez nje, pa mi ova tema došla kao poručena...
Rekla bih da vas volim, ali jok... neke od vas stvarno vrlo poštujem i svaka vam čast što ste takvi kakvi jeste..
Dok ovaj forum živi od klikova, od mene više neće dobiti nijedan... pa makar za svih ovih deset godina od mog kliktanja ne mogli da kupe ni kg 'leba.
Pustila sam brkove, nabavila mačku, čak sam i čuveni forumski ***** probala... osim onoga što se izdešavalo, a koji su ispratili znaju, ja stvarno više ne znam šta bih radila na ovom mestu...
Sve najbolje i najlepše... ljubi vas Atavizam.

Šta sam radila na forumu... pa nemam pojma.. kako kad... nekad se svađala, nekad se sprdala, nekad samo jela gomna...
Nije ni bitno... skoro desetogodišnja karijera na forumu je završena.
Okačila sam sliku, okačila sam mačku koja upravo leži ovde pokraj mene, na kuhinjskom stolu dok kucam ovaj zadnji post.
Nikada ranije se nisam opraštala iako sam imala periode kada sam odlazila. Htela sam da otvorim zasebnu temu, ali to je ipak previse teatralnosti za jedan nik.. a opet ne mogu ja bez nje, pa mi ova tema došla kao poručena...
Rekla bih da vas volim, ali jok... neke od vas stvarno vrlo poštujem i svaka vam čast što ste takvi kakvi jeste..
Dok ovaj forum živi od klikova, od mene više neće dobiti nijedan... pa makar za svih ovih deset godina od mog kliktanja ne mogli da kupe ni kg 'leba.
Pustila sam brkove, nabavila mačku, čak sam i čuveni forumski ***** probala... osim onoga što se izdešavalo, a koji su ispratili znaju, ja stvarno više ne znam šta bih radila na ovom mestu...
Sve najbolje i najlepše... ljubi vas Atavizam.
p nije u redu da ne kazes koi to je bit forumasenja!!!

Back