Dionizija
Domaćin
- Poruka
- 3.534
Opuštam se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ono...noga mi je u gipsu...vec 5 godinakao što i sam naziv teme kaže, zanima me zašto ste na forumu, zašto postujete, zašto provodite toliko vremena na forumu itd?
baš sam dosta razmišljao i ne znam šta bih odg. na ova pitanja...stvarno ste dosta vremena potroši na ovaj način. neko ima po 100 postova u toku dana, to je jako mnogo, bar ja tako mislim...ipak ako trošite 2 sata dnevno mora da ima neki razlog, pa me zanima koji je!?

da povremeno pobegnem od surove realnosti, eto zašto![]()
Da prodajem muda za bubrege
kao što i sam naziv teme kaže, zanima me zašto ste na forumu, zašto postujete, zašto provodite toliko vremena na forumu itd?
baš sam dosta razmišljao i ne znam šta bih odg. na ova pitanja...stvarno ste dosta vremena potroši na ovaj način. neko ima po 100 postova u toku dana, to je jako mnogo, bar ja tako mislim...ipak ako trošite 2 sata dnevno mora da ima neki razlog, pa me zanima koji je!?
Da skratim penzionerske dane, i da nešto " novo" naučim od ove omladine.![]()

kao što i sam naziv teme kaže, zanima me zašto ste na forumu, zašto postujete, zašto provodite toliko vremena na forumu itd?
ono...noga mi je u gipsu...vec 5 godina![]()