ima par razloga, da ne detaljišem!!!.....
I, sada, nepunih 24 sata posle,...se pitam,...koja je uopšte srha ostanka ovde,....
Ovde su, izgleda dobrodošli mediokriteti,....Ljudi koji ne misle svojom glavom,...ljudi koji treba da se uvlače moderatorima, da bi ih isti hvalili, i častili lepim bonama,....
Ima li tu neko, ko će se pozabaviti ovom problematikom????
Ima li nekih kriterijuma, pri izboru moderatora? Ko to uopšte čini, i na koji način,....Iskasapiše nam, bre forum,...Na šta nam sve ovo liči,...? Možda nekom to ne smeta,...ali meni, i mnogima, oko mene, slobodnomisliocima, itekako smeta,..
Imate itekakav odliv mozgova,...Ne pretendujući, da sebe tu ubrojim, želim reći, ono što drugi ne žele, ili ne umeju, ili ne smeju,...Bre, neka se već jednom prekine sa ovom glupom praksom, kontrole uma,...i slobodnoumlja,...Misao niko neće zaustaviti,.da li tu, ili negde dalje, ona će ponovo uskrsnuti,...ograničeni umom, ne treba da sputavaju one druge,...i, uopšte, zašto ja tu i nešto pišem, kad onaj ko to treba da pročita, nikad pročitati neće,.....
Da vidim, koje će se obrazloženje naći za brisaanje ovog posta, kad apsolutno odgovara temi????Apsolutni i direktni odgovor na pitanje, odgovor, koji će nekog da boli,...Nesposobnost i treba da boli,...jer cenu za to ne treba da plaćaju oni drugi,...neka svako popije svoju čašu!!!!!Bilo mi je zadovoljstvo!!!!