savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.706
Дошао Лабус и донео кромпир у Србију?Шта се то променило 2000. па су људи почели да иду на море, а?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дошао Лабус и донео кромпир у Србију?Шта се то променило 2000. па су људи почели да иду на море, а?![]()
daj nam neku sliku u kostimu sa plaze da obogatimo temu sa podneskom na istu: ko najbolje pliva od 4umasa.
Pa nije tacno, '90-tih je pocela da se razvija Kasandra, licno nisam isla, ali je jedna moja drugarica isla u Pefkohori sa drustvom koji je tada bio samo selo.sad si ti odvalila glupost...halkidiki nerazvijen??? u to vreme halkidiki je bio nedostižan za vas južno prugaše tj još je postojao kutak za pristojno letovanje
a danasnaravno, hanioti je bio mondensko mesto...pravoslavni žitelji velike britanije su tu dolazili da se venčavaju
takođe i neos marmaras...potpuno nedostižan za obožavaoce palminog lika i dela
to su bila vremena...odeš u kamp kalamici a oko tebe sve italijani, francuzi, nemci, holanđani, i po neki beograđanin ili novosađanin, ni jedan jedini parikar
ti pomenula svoj delfin stil valjda dok plivas, ne ja.Ovo ce biti izbrisano uskoro, ali eto, koliko da vidis kako je bilo '80-te.
Pa nije tacno, '90-tih je pocela da se razvija Kasandra, licno nisam isla, ali je jedna moja drugarica isla u Pefkohori sa drustvom koji je tada bio samo selo.
Da, sve mondenska mesta i hoteli, ali ti u kamp.naravno, hanioti je bio mondensko mesto...pravoslavni žitelji velike britanije su tu dolazili da se venčavaju
takođe i neos marmaras...potpuno nedostižan za obožavaoce palminog lika i dela
to su bila vremena...odeš u kamp kalamici a oko tebe sve italijani, francuzi, nemci, holanđani, i po neki beograđanin ili novosađanin, ni jedan jedini parikar
Ma bezi bre, za vas Beogradjane mi smo "izmislili" Grcku.ti pomenula svoj delfin stil valjda dok plivas, ne ja.
tema koliko vidim nije vezana kako se ko pracaka u vodi, vec na suvom.
a tu ste vi botovi neprevazidjeni kada ostanete bez vazduha.
pozoriste jednom recju, ko dans macabre.
Ma bezi bre, za vas Beogradjane mi smo "izmislili" Grcku.
koliko znam elada postoji od potopa...mnogo pre vas nislija.Ma bezi bre, za vas Beogradjane mi smo "izmislili" Grcku.
Ote mi rec iz usta. Mada, bilo je i Nislija koje su tamo isle, ali vecina je ipak isla u Grcku.,Доказ томе је и Шурда из ВласОтинце који је обожавао врућ летњи ветар у Грчкој, и Јадран га није занимао. А београђани из круга двојке ишли у Пулу и Порторож, к'о неки пе.дери.
Čak ni tadašnja propaganda diktature nije SFRJ svrstavala u bogate zemlje.Govorilo se da je SFRJ zemlja u razvoju.
Tako je. O ostalim putesestvijima Po Grckoj necu da se hvalim.koliko znam elada postoji od potopa...mnogo pre vas nislija.
СФРЈ је била средње развијена земља и зато си ти добио 2 друштвена стана за 0 динара.Да је била развијена земља, не би добио ниједан стан, већ би морао да га купиш на кредит, који би отплаћивао све до данас.Čak ni tadašnja propaganda diktature nije SFRJ svrstavala u bogate zemlje.Govorilo se da je SFRJ zemlja u razvoju.
Tako je govorio predsednik Tadić.Tako je govorio i njegov ekspertski tim.Možda malo pretenciozno.Док је, дочим, данас, "тигар на Балкану".
koliko znam elada postoji od potopa...mnogo pre vas nislija.
mozda je homer u ilijadi vase nisko pleme negde pomenuo.. ispravi me
jes a ti si rodom iz dodoneХомер није био из Еладе, већ из Мале Азије.
Tako je govorio predsednik Tadić.Tako je govorio i njegov ekspertski tim.Možda malo pretenciozno.
Naravno.Nisam pročito sve odgovore, možda se ponavljam, ali ni danas seljak ne samo srpski već i makedonski, bosanski, hrvatski... ne ide na more
Kome će ostaviti imanje i stoku tih 2 nedelje?
Moj ujak je živeo na selu, i nikad nije otišo na more a imo para da kupi i mehanizaciju, i izgradi sebi novu kuću i da napravi sinu kuću.
Stoka mora svaki dan na pašu, treba izmusti, treba kokoš ujutru pustiti uveče zatvorit, treba prasad hraniti, treba svaki dan poći do neke njive ili voćnjaka pa okopati, opleviti, zaliti... On je uzgajao krompir, kukuruz, oko kuće paprike paradajz šargarepe, imo stotinjak stabala šljive, krušaka, jabuka, imo 6 krava 2 vola po neko tele, nekoliko svinja, desetke kokoši, desetak ovaca.... ustojo u 4 ujutru, ručo na njivi vraćo se kad padne mrak.
tu je bilo posla preko glave i za njega i za ženu i za starog mu oca i za sina i snahu.
to se ni jedan dan ne može ostaviti a kamoli da odeš na se bućkaš u moru desetak dana
sećam se kad je ženio sina, velika svadba 2,3 dana, pa se moralo svaki dan nahraniti krave i prasad, i kokoš i pomusti i očistiti štalu
ne pise ap vec pise neka budala u ap-uНе.
То је Асошиејтед прес у оно време писао о Србији као тигру на Балкану,
а после је Вучић понављао ту мантру.
ne pise ap vec pise neka budala u ap-u
a pise jer mu je tako receno da pise
a budale citaju sta je ta budala pisala i o njoj debatuju
a jos vece budale se tom budalom dice ponavlajuci sta je budala napisao
dok budala ne dobije zadatak da obrne reverzibilno mantru i od tigra napravi belog napustenog maceta
U odnosu na razvijene evropske zemlje SR Srbija bila je u većem zaostatku 1989 nego što je bio prostor na kojem je oformljena SR Srbija 1939.Razvoj jeste postojao.Ceo evropski kontinet doživeo je preobražaj posle DSR uključujući i istočnu Evropu ali pokazalo se da je da zemlje koje su nazivale socijalističkim mnogo sporije napredovale od onih u kojima su postojale političke sloboda.СФРЈ је била средње развијена земља и зато си ти добио 2 друштвена стана за 0 динара.Да је била развијена земља, не би добио ниједан стан, већ би морао да га купиш на кредит, који би отплаћивао све до данас.
ja te pustamКо си ти невидљиви људи који су толико залудни да неком небитном новинару диктирају новински текст у перо,
воде заблудели народ Румуније да се дигне против диктатора,
а, ево, и у Србији воде народ, на миг, да се дигне против највећег олоша који је ходао овом земљом?
Пусти нас, дај мало о тим невидљивим људима.