aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.779
Baljezgaš!jel ovo pomahnitali krvoločni američko natovski maršali i generali odaju počast Draži?
nema rusa??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baljezgaš!jel ovo pomahnitali krvoločni američko natovski maršali i generali odaju počast Draži?
nema rusa??
Izvređao si kralja, izveđao si Čiču, nisi daleko od prosečnog titoljupca.Dokazi da sam ja za Tita, i da podržavam Tita i partizane. Izvoli. Čekam.
nisam ti ja kriv što ti detinjstvo prolazi u zabludiBaljezgaš!
Kralj je bio ***** i pobegao.Izvređao si kralja, izveđao si Čiču, nisi daleko od prosečnog titoljupca.![]()
Pa dao si dokaz u prve dve rečenice koje si napisao u svom upisu kojeg upravo citiram. Podržavaš komunističku politiku i narativ.Kralj je bio ***** i pobegao.
Draža je bio ratni zlochinac.
Dakle, chekam dokaz da podržavam Tita i komuniste, ili je nedostatak fleksibilnog razmišljanja i automatskog "ako nisi za X onda mora da si za Y" Ćaci razmišljanja, ili nedostatka istog?
Niko nije rekao da si za to kriv. Kriv si što baljezgaš pokušavajući da izbegneš da se suočiš sa činjenicom da se četnicima ukazuju počati, potežući pitanja koja su nebitna za diskusiju.nisam ti ja kriv što ti detinjstvo prolazi u zabludi
Me podržavam, podržavam istinu.Pa dao si dokaz u prve dve rečenice koje si napisao u svom upisu kojeg upravo citiram. Podržavaš komunističku politiku i narativ.![]()
![]()
![]()
Da bi se skupljali politički poeni kod maloumnih i zaticanih patriota, koji idu za sendviče i jaja sa paradiraju za Vučka komunjaru koji se pravi veliki Srbin a sve čega se lati propadne, ili je na štetu Srbije.Niko nije rekao da si za to kriv. Kriv si što baljezgaš pokušavajući da izbegneš da se suočiš sa činjenicom da se četnicima ukazuju počati, potežući pitanja koja su nebitna za diskusiju.
Me podržavam, podržavam istinu.
Kralj je bio ***** i pobegao. Istina.
Draža je bio ratni zločinac, koji je ubijao neistomišljenike u chetnicima i ubijao i partizane, ili naredio njihovu smrt, dakle ratni zločinac, jer su to opet bili Srbi.
Isto tako smatram da je Tito bio krvolok i da je komunizam za imbecile, i isto tako da su partizani izvršili zlochin nad srpskim narodom.
Da ti pojednostavim, pošto vidim da si Ćaci.
Tito i Draža su bili strvine, i chetnici i partizani su bili ista govna. Jel ti sada jasno? Ili treba da se crta?
Da bi se skupljali politički poeni kod maloumnih i zaticanih patriota, koji idu za sendviče i jaja sa paradiraju za Vučka komunjaru koji se pravi veliki Srbin a sve čega se lati propadne, ili je na štetu Srbije.
Kad će do Like i Knina da ode i otpeva neštoSlušaj numeru.
sidu leči koliko je emotivna...![]()
Sto je najgore to je i istina. Srbija je nestala sa mape i nije postojala ni kao teritorijalna jedinica u Kraljevini. Postojale su neke idiotske banovine. Realno ni pre ni posle 45 nije bilo ništa dobro i oba ta sistema su doživela vrlo neslavan kraj. I Kraljevina i SFRJ su tamo gde i treba na smetlištu istorije.Jel su ti rekli da je Srbija ukinuta u vreme kraljevine jugoslavije?
a drug Tito ju je ponovo uspostavio
Tacno.Sto je najgore to je i istina. Srbija je nestala sa mape i nije postojala ni kao teritorijalna jedinica u Kraljevini. Postojale su neke idiotske banovine. Realno ni pre ni posle 45 nije bilo ništa dobro i oba ta sistema su doživela vrlo neslavan kraj. I Kraljevina i SFRJ su tamo gde i treba na smetlištu istorije.
Jao, izvini Džoni, zaboravio sam ti ime, mislio sam "Tom", hvala što si se javio.Sto je najgore to je i istina. Srbija je nestala sa mape i nije postojala ni kao teritorijalna jedinica u Kraljevini. Postojale su neke idiotske banovine. Realno ni pre ni posle 45 nije bilo ništa dobro i oba ta sistema su doživela vrlo neslavan kraj. I Kraljevina i SFRJ su tamo gde i treba na smetlištu istorije.
![]()
![]()
![]()
Tri slike:
- muzej u BG,
- Vojska na Ravnoj Gori
- obeležavanje Halijarda.
Šta oću da kažem? Oću da kažem da se u Srbiji po pitanju četnika sve odvija onako kako ja želim, a ne onako kako vi titoisti želite.
Tako da vam postavljam pitanje: Zbog čije babe dlaka bih ja imao motivaciju da se sa vama nadgornjavam u beskraj, kad je vaša priča značajna koliko i pišljiv bob, a vi sami kao prkno doratovo?
Ali, ako ubedite one, koji su odgovorni za dešavanje onoga što ove tri slike prikazuju, da odustanu od takvog odnosa prema četnicima, onda se javite. To bi značilo da imate nekakvu težinu. Predlažem da im ti lepo objasniš, a ima izvesni Turčin ovde pod imenom Tom, koji može da te snabdeva slikama četnika i neprijatelja, pa da to upotrebiš kao dokaz. Eto. Molim lepo.
PS. Pojačaj delegaciju prosvetitelja tako što ćeš u nju ubaciti i @Dobro situirani gospodin pa svi zajedno objašnjavajte Srbiji kako Tito valja, a Draža ne valja.![]()
Reciklira se komunalni otpad a ne propali društveni i politički sistemi.Tacno.
Iskreno mislim da bi u Srbiji sve propalo, jer smo takvi kao narod nažalost.Reciklira se komunalni otpad a ne propali društveni i politički sistemi.
Znaci postavljac teme kaput.Pod mac bato sa Azdejkovicem.To i nije iznenađenje da razni SDP-ovci vole velikog vođu Titu.
Najveća ironija je kad kobajagi liberali, pogotovo "progresivni liberali" raznorazni wokeraj i LGBT slave totalitarnog diktatora Tita u čije vreme bi išli pod mač![]()
Definicija ludila je raditi jednu te istu stvar i očekivati drugačiji rezultat. Mi kurs spoljne i unutrašnje politike ne menjamo negde od 1904 godine. Sve se svodi na to da vlast treba da jaše narod i u isto vreme taj izjahan narod da ubeđuje kako je kriv neko treći, peti itd. Niko u Srbiji neće da pogleda realnost i da ukapira da postoje uzroci, posledice i naravno odgovornost. Na kraju priče najodgovorniji je portir, fizikalac i čistačica i narod je uspešno progutao tu mantru. Taman posla da je kriv poslovođa, direktor ili ne daj bože političar ili sam vrh države. Za sve je kriv narod koji ne shvata kakvi nas genijalci vode zadnjih 100 godina. Ako nije narod kriv onda su krive fašističke falange novog svetskog poretka itd. I zato nemaš vodu, struju, grejanje, trotoare, puteve, ambulante, optiku, itd.Iskreno mislim da bi u Srbiji sve propalo, jer smo takvi kao narod nažalost.
Нико нормалан у Србији не воли тита, сем теби сличних изузетакаSrpski neo-cetnici.
Potpuno su preuzeli Titovu Sluzbu i njegov sistem vladanja.
Imaju APSOLUTNO iste ekonomske vrednosti i vidjenje ekonomije kao Tito.
Bukvalno Tito da se digne iz groba, i pocne da im prica o ekonomiji, oni bi rekli 'Pa jeste, ovaj covek pametno prica!'.
Da je Tito danas ziv, i on bi lupao o prodaji drzavnog kapitala, banaka, odlazi profit na zapad, bla, bla, truc, gulp, kva. Sve ostale ekonomske i drustvene gluposti za drugi razred osnovne, i ostale Ugo Cavez/Kastro bolidske gluposti.
Zasto vi ne volite Tita?
Дража је први шумски министар у историји пучистичких влада ЈугославијеSemotembra 1941. Draža uspostavlja kontakt sa Kraljem Petrom a posle toga biva imenovan za ministra.
Da je ikada bio pobunjenik, niti bi bio unapređen u čin đenerala, niti bi bio deo vlade.
Ja mislim da zato što nismo načisto sami sa sobom smo i dospeli u ovu situaciju. To je osnovno. Ubaci onda dozu paranoje, dogme, propagande, politike i iskrivljene slike na šta zdrav nacionalizam treba da se ogleda, i gle čuda gde smo sada.Definicija ludila je raditi jednu te istu stvar i očekivati drugačiji rezultat. Mi kurs spoljne i unutrašnje politike ne menjamo negde od 1904 godine. Sve se svodi na to da vlast treba da jaše narod i u isto vreme taj izjahan narod da ubeđuje kako je kriv neko treći, peti itd. Niko u Srbiji neće da pogleda realnost i da ukapira da postoje uzroci, posledice i naravno odgovornost. Na kraju priče najodgovorniji je portir, fizikalac i čistačica i narod je uspešno progutao tu mantru. Taman posla da je kriv poslovođa, direktor ili ne daj bože političar ili sam vrh države. Za sve je kriv narod koji ne shvata kakvi nas genijalci vode zadnjih 100 godina. Ako nije narod kriv onda su krive fašističke falange novog svetskog poretka itd. I zato nemaš vodu, struju, grejanje, trotoare, puteve, ambulante, optiku, itd.
Kralj je bio ***** i pobegao.
Draža je bio ratni zlochinac.
Ти си против свих, хејтер класичниDakle, chekam dokaz da podržavam Tita i komuniste, ili je nedostatak fleksibilnog razmišljanja i automatskog "ako nisi za X onda mora da si za Y" Ćaci razmišljanja, ili nedostatka istog?