Zasto srpski rusofili prate americku kosarku, a ne ruski hokej?

Kada sam pre nekoliko godina na Twitteru u jednoj raspravi objavio i usporedio gubitke komunističkih partizana na jednoj strani, i italijanske/nemačke na drugoj strani ovaj katolički Vlah Dinko Gruhonjić je odmah poludeo i blokirao me. Komunisti u jednoj gubitničkoj bici izgubili više "ljudi" nego Italijani i Nemci za svo vreme rata 1941-1945. Jaki borci nema šta. Očigledno je da Brozovi simpatizeri i pristalice ne podnose istinu. :-)))))))))) Četnici satrali komuniste na Neretvi i Sutjesci.
Dinko Gruhinjić je dobio ime po ustaši Dinku Šakiću, ali on nije katolik. Otac mu je musliman, a majka Srpkinja. Sigurno mu je muslimanski dio porodice bio u ustašama.

Bejzbol i ragbi su sranja od sportova. Fudbal je zakon! Kod mene je fudbal na prvom mjestu (kao i kod većine ljudi na ovoj planeti), pa 5 mjesta prazno, pa onda dođe košarka. Vrhunac sporta je kad igraju Real i Barsa, Real i Atletiko, Arsenal i Liverpul, finale LŠ itd.
Galatasaraj-Bešiktaš-Fenerbahče

Od Donjih Amerika bih izdvojio spektakle:
Guadalajara - Club America, Monterey - Tigres
Nemoj da te čude njihove utakmice, najmanje jure loptu, fora je da im izbiješ što više igrača za sledeće kolo

1759016803896.jpeg

P.S. kada igraju Tigres Vs Leones uglavnom bude nerešeno jer vrana vrani oči ne vadi a ovde su mačketine u pitanju :lol:

Galatasaraj-Bešiktaš-Fenerbahče

Od Donjih Amerika bih izdvojio spektakle:
Guadalajara - Club America, Monterey - Tigres
Nemoj da te čude njihove utakmice, najmanje jure loptu, fora je da im izbiješ što više igrača za sledeće kolo

Pogledajte prilog 1791364

P.S. kada igraju Tigres Vs Leones uglavnom bude nerešeno jer vrana vrani oči ne vadi a ovde su mačketine u pitanju :lol:
Od latinosa treba pomenuti i derbije Flamengo-Fluminense i Boka-River.

Back