buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.830
broz, osuđeni i ležao u ćorkiRazbojnik![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
broz, osuđeni i ležao u ćorkiRazbojnik![]()
Gospodin čovek zato je poslr utamanio sve buržuje i kolaboracionistebroz, osuđeni i ležao u ćorki
Što se mene tiče, država sa srpskom dinastijom na čelu, sa srpskom vladom, i srpskom vojskom i policijom, isto je što i Kraljevina Srbija, pa makar se zvala i Kraljevina Jugoslavija.Jel su ti rekli da je Srbija ukinuta u vreme kraljevine jugoslavije?
a drug Tito ju je ponovo uspostavio
sve je to imala i pod drugom titom (osim dinastije)Što se mene tiče, država sa srpskom dinastijom na čelu, sa srpskom vladom, i srpskom vojskom i policijom, isto je što i Kraljevina Srbija, pa makar se zvala i Kraljevina Jugoslavija.
Srpski neo-cetnici.
Potpuno su preuzeli Titovu Sluzbu i njegov sistem vladanja.
Imaju APSOLUTNO iste ekonomske vrednosti i vidjenje ekonomije kao Tito.
Bukvalno Tito da se digne iz groba, i pocne da im prica o ekonomiji, oni bi rekli 'Pa jeste, ovaj covek pametno prica!'.
Da je Tito danas ziv, i on bi lupao o prodaji drzavnog kapitala, banaka, odlazi profit na zapad, bla, bla, truc, gulp, kva. Sve ostale ekonomske i drustvene gluposti za drugi razred osnovne, i ostale Ugo Cavez/Kastro bolidske gluposti.
Zasto vi ne volite Tita?
Nije imala iscepkanost. Srbin u Zagrebu je u Kraljevini imao iznad sebe srpskog kralja, srpsku vladu i srpsku vojsku.sve je to imala i pod drugom titom (osim dinastije)
Форсираће они и Кублај кана само ако им се плати. Њихова "идеологија" је шуштећа.Iz redova naprednjaka samo su Đuka i Šapić protiv Tita i forsiraju neko četništvo. Ostali ćute.
Колико видим, Броза највише воле људи који себе идентификују као еуропејце.
Meni kao srpskom stručnjaku za ljubav i druge emocije, bilo bi logično očekivati da srpski nacionalisti vole Tita, samo ako je Tito voleo njih.meni kao srbskom mondijalisti je veća zagonetka što bi ga pa iko voleo
nema koga nije zaijebao
@38imak je stari nosač štafete.Meni kao srpskom stručnjaku za ljubav i druge emocije, bilo bi logično očekivati da srpski nacionalisti vole Tita, samo ako je Tito voleo njih.
Ovako, otvarač teme se pita zašto nacionalisti ne vole Tita, a Tito mrzeo njih i sve činio da ih uništi. Pa kako da ga vole?![]()
Srbin u kraljevini nije imao srbiju imao je banovine.Nije imala iscepkanost. Srbin u Zagrebu je u Kraljevini imao iznad sebe srpskog kralja, srpsku vladu i srpsku vojsku.
A u titoslaviji imao je iznad sebe hrvatsku vladu, hrvatsku republičku policiju i saveznu mešovitu vlast.
Tacno.Da su četnici pobedili pobili bi isto tako mnogo Srba partizana.
Legitimnog kralja koji je pobegao iz Srbije i ostavio sve na cedilu.Ne bi.
Mada, to su pobunjenici protiv legalnog i legitimnog kralja, patriotizam je njih sve likvidirati.
Baljezgaš.Srbin u kraljevini nije imao srbiju imao je banovine.
vlada je bila jugoslovenska, parlament je bio jugoslovenski, vojska je bila jugoslovenska cak je i dinastija bila jugoslovenska
drug tito je opet ustanovio srbiju, koja je imala svog predsednika, svoju vladu, skupstinu, ustav, zakone miliciju i vojsku
Aleksa dozvoli da dobro situirani gospodin zna bolje od tebe.Baljezgaš.
krivo ti je sto si bio u zabludiBaljezgaš.
Четника нема.Srpski neo-cetnici.
Bukvalno Tito da se digne iz groba, i pocne da im prica o ekonomiji, oni bi rekli 'Pa jeste, ovaj covek pametno prica!'.
Da je Tito danas ziv, i on bi lupao o prodaji drzavnog kapitala, banaka, odlazi profit na zapad, bla, bla, truc, gulp, kva. Sve ostale ekonomske i drustvene gluposti za drugi razred osnovne, i ostale Ugo Cavez/Kastro bolidske gluposti.
Zasto vi ne volite Tita?
Tacno.
Legitimnog kralja koji je pobegao iz Srbije jo poslednja ***** i ostavio sve na cedilu.
Ne bi Chetnici poubijali Partizane? Pa protiv koga su onda ratovali? Protiv koga je Draža usrani preko radija govorio imena, slao trojke i likvidirao protivnike? Klasična podmetačina i pranje biografije.
Jer je doticni Hrvat.Srpski neo-cetnici.
Zasto vi ne volite Tita?
Niko nije rekao da smo mnogo pametan narod, pa i glupi Rusi imaju spomenike Lenjinu i Staljinu.![]()
![]()
![]()
Tri slike:
- muzej u BG,
- Vojska na Ravnoj Gori
- obeležavanje Halijarda.
Šta oću da kažem? Oću da kažem da se u Srbiji po pitanju četnika sve odvija onako kako ja želim, a ne onako kako vi titoisti želite.
Tako da vam postavljam pitanje: Zbog čije babe dlaka bih ja imao motivaciju da se sa vama nadgornjavam u beskraj, kad je vaša priča značajna koliko i pišljiv bob, a vi sami kao prkno doratovo?
Ali, ako ubedite one, koji su odgovorni za dešavanje onoga što ove tri slike prikazuju, da odustanu od takvog odnosa prema četnicima, onda se javite. To bi značilo da imate nekakvu težinu. Predlažem da im ti lepo objasniš, a ima izvesni Turčin ovde pod imenom Tom, koji može da te snabdeva slikama četnika i neprijatelja, pa da to upotrebiš kao dokaz. Eto. Molim lepo.
PS. Pojačaj delegaciju prosvetitelja tako što ćeš u nju ubaciti i @Dobro situirani gospodin pa svi zajedno objašnjavajte Srbiji kako Tito valja, a Draža ne valja.![]()
Eto, ne preostaje ti ništa drugo da kreneš sa @Dobro situirani gospodin @38imak @savasavanovic i ostalim prosvetiteljima po Srbiji, pa da sve objasnite narodu. Koji će vas dočekati sa oduševljenjem i početi da obožava Tita, partiju i partizanski pokret. I NOP i Jova Kapičića...Niko nije rekao da smo mnogo pametan narod, pa i glupi Rusi imaju spomenike Lenjinu i Staljinu.
Video sam tvoje pisljive Chetnike na Ravnoj Gori. Pijana stoka koja se ponaša kao da je vašar, a u stvari bi trebalo pretvoriti Ravnu Goru u Zoološki Vrt, jer za bolje nije.
jel ovo pomahnitali krvoločni američko natovski maršali i generali odaju počast Draži?![]()
Tri slike:
- muzej u BG,
- Vojska na Ravnoj Gori
- obeležavanje Halijarda.
Šta oću da kažem? Oću da kažem da se u Srbiji po pitanju četnika sve odvija onako kako ja želim, a ne onako kako vi titoisti želite.
Tako da vam postavljam pitanje: Zbog čije babe dlaka bih ja imao motivaciju da se sa vama nadgornjavam u beskraj, kad je vaša priča značajna koliko i pišljiv bob, a vi sami kao prkno doratovo?
Ali, ako ubedite one, koji su odgovorni za dešavanje onoga što ove tri slike prikazuju, da odustanu od takvog odnosa prema četnicima, onda se javite. To bi značilo da imate nekakvu težinu. Predlažem da im ti lepo objasniš, a ima izvesni Turčin ovde pod imenom Tom, koji može da te snabdeva slikama četnika i neprijatelja, pa da to upotrebiš kao dokaz. Eto. Molim lepo.
PS. Pojačaj delegaciju prosvetitelja tako što ćeš u nju ubaciti i @Dobro situirani gospodin pa svi zajedno objašnjavajte Srbiji kako Tito valja, a Draža ne valja.![]()
Dokazi da sam ja za Tita, i da podržavam Tita i partizane. Izvoli. Čekam.Eto, ne preostaje ti ništa drugo da kreneš sa @Dobro situirani gospodin @38imak @savasavanovic i ostalim prosvetiteljima po Srbiji, pa da sve objasnite narodu. Koji će vas dočekati sa oduševljenjem i početi da obožava Tita, partiju i partizanski pokret. I NOP i Jova Kapičića...
Povedite i @Sannndrina pa da budete i rodno raznovrsni...![]()