Zasto srpski nacionalisti ne vole Tita?

Srpski neo-cetnici.

Potpuno su preuzeli Titovu Sluzbu i njegov sistem vladanja.

Imaju APSOLUTNO iste ekonomske vrednosti i vidjenje ekonomije kao Tito.

Bukvalno Tito da se digne iz groba, i pocne da im prica o ekonomiji, oni bi rekli 'Pa jeste, ovaj covek pametno prica!'.

Da je Tito danas ziv, i on bi lupao o prodaji drzavnog kapitala, banaka, odlazi profit na zapad, bla, bla, truc, gulp, kva. Sve ostale ekonomske i drustvene gluposti za drugi razred osnovne, i ostale Ugo Cavez/Kastro bolidske gluposti.

Zasto vi ne volite Tita?
Kakvo je ovo lupetanje opet ?
Jel znas uopste ko su cetnici i makar elementarne stvari o cetnickom pokretu da bi mogao da razmatras dodavanje tog prefiksa ? Mislim da ne..
CUJ :D cetnici preuzeli titovu sluzbu :D :D :D pa sto onda ne objave udbaske predmete ???

BTW da je tito danas ziv kao sto kazes imao bi 133 godine...

Ja ne znam sta tebe tera na ovoliko lupetanje gluposti bez ideje, smisla i polazne tacke sa ikakvim ciljem koji se moze nazreti iza postavljanja ovakvih trabunjanja..

Kakvo je ovo lupetanje opet ?
Jel znas uopste ko su cetnici i makar elementarne stvari o cetnickom pokretu da bi mogao da razmatras dodavanje tog prefiksa ? Mislim da ne..
CUJ :D cetnici preuzeli titovu sluzbu :D :D :D pa sto onda ne objave udbaske predmete ???

BTW da je tito danas ziv kao sto kazes imao bi 133 godine...

Ja ne znam sta tebe tera na ovoliko lupetanje gluposti bez ideje, smisla i polazne tacke sa ikakvim ciljem koji se moze nazreti iza postavljanja ovakvih trabunjanja..
Smani rakiju Gane, plz.

Tito je jedina komu.njara koga vecina srpskih neocetnika danas ne voli.

Srpski nacionalisti danas, vole: Lenjina, Staljina, Putina, Maa, Brata Sija, Ho Si Mina, Svu trojicu diktarora u Severnoj Koreji, Kastra, Caveza, Madura, itd.

E JEDINO TITA NE VOLE!!!

Koji su to likovi, vrh.
Pa sa Titom smo imali neposredni kontakt, ovi drugi su negde daleko.
Mada narovano ni Lenjin, ni Staljin, ni Mao mi nisu dragi. Kao ni ostala bratije koju spominješ.

Tito je jedina komu.njara koga vecina srpskih neocetnika danas ne voli.

Srpski nacionalisti danas, vole: Lenjina, Staljina, Putina, Maa, Brata Sija, Ho Si Mina, Svu trojicu diktarora u Severnoj Koreji, Kastra, Caveza, Madura, itd.

E JEDINO TITA NE VOLE!!!

Koji su to likovi, vrh.
То је зато што је Тито био ревизиониста и отпадник од светског комунистичког покрета.Требао је да заврши као Троцки, али се извукао, тако што је прогањао своје саборце и праве комунисте.

Српски националисти немају проблем са правим комунистима, јер су српски националисти у души комунисти, само тога још нису свесни.

То је зато што је Тито био ревизиониста и отпадник од светског комунистичког покрета.Требао је да заврши као Троцки, али се извукао, тако што је прогањао своје саборце и праве комунисте.

Српски националисти немају проблем са правим комунистима, јер су српски националисти у души комунисти, само тога још нису свесни.
Kakvo palamuđenje sunce ti žarko. :mrgreen:
Ok, evo odsad ćemo svi da budemo za Tita, s obzirom da si to tako lepo objasnio. :rotf::rotf::rotf:

Uzmimo eto za primer naseg Tihog.

Covek je u narativima antikomunista, a svi ekonomski i zivotni stavovi su mu komunisticki.

Takvih ljudi u Srbiji ima nekoliko miliona.

Naravno, oni na komunizam dodaju i nacionalizam, znaci sve moj do mojega od ideja.
Комунизам не искључује национализам и обрнуто.

Zato što je iscepkao državu za koju su Srbi prolili krv i ozakonio osamostaljenje delova.
A i zločinac je koji je pobio mnogo Srba, a i sarađivao je sa nacistima na uništenju Kraljevine Jugoslavije, a i ideologiju mu je EU izjednačila sa nacizmom, izazvao građanski rat u uslovima okupacije, bio predratni terorista...
Malo li je?
Jel su ti rekli da je Srbija ukinuta u vreme kraljevine jugoslavije?
a drug Tito ju je ponovo uspostavio

Srpski neo-cetnici.

Potpuno su preuzeli Titovu Sluzbu i njegov sistem vladanja.

Imaju APSOLUTNO iste ekonomske vrednosti i vidjenje ekonomije kao Tito.

Bukvalno Tito da se digne iz groba, i pocne da im prica o ekonomiji, oni bi rekli 'Pa jeste, ovaj covek pametno prica!'.

Da je Tito danas ziv, i on bi lupao o prodaji drzavnog kapitala, banaka, odlazi profit na zapad, bla, bla, truc, gulp, kva. Sve ostale ekonomske i drustvene gluposti za drugi razred osnovne, i ostale Ugo Cavez/Kastro bolidske gluposti.

Zasto vi ne volite Tita?
Zato sto je direktiva bila da partizani ne guze partizanke dok rat traje,a drug stari guzio.

Србин не може да функционише у западњачком политичком систему, Србину треба једнопартијска диктатура, доживотни или наследни шеф државе , колективна својина над средствима за производњу, егалитаризам.
Србин уопште не мари за независност судства, владавину права,индивидуализам, и сличне западњачке ујдурме, то се овде не прима.

Pa nije morao, svejedno je li službeno ili ne!
Inače, kraljeva sahrana je svečan nacionalni događaj.

Dok prolazi kovčeg, predsednik Krunskog saveta Acović govori narodu: Priklonite glave, prolazi kralj!
Tera nas da zamislimo kako se nekada znalo za red, dok komunisti i Tito sve to nisu uništili.
U svakom slucaju Dacic i glasacko telo SPS-a me ne asocira na "europejce".

Back