Zasto Srbi jos uvek slave Gavrila PRINCIPA?

Pa ako si sam napisao da je selektivno onda ga ne možeš nazvati teroristom u apsolutnom smislu već postavljaš neke svoje kriterije prema kojim ga svrstavaš u teroristu.

Po sim kriterijumima jeste bio terorista.

Pripadnik tajne organizacije čiji je metod bio ubistvo. Svako ko se tajno oraganizuje da nekoga ubije bez obzira na ciljeve je terorista.

Pripadnik tajne organizacije čiji je metod bio ubistvo. Svako ko se tajno oraganizuje da nekoga ubije bez obzira na ciljeve je terorista.
Ponavljamo se, ako daš takav kriterijum za terorizam onda su i ljudi koji su pokušali da ubiju Hitlera teroristi . Ili oni Česi koji su ubili nemačkog administratora. U svim drugim režimima sem nacističkom ti ljudi bi bili oslobođeni i slavljeni kao heroji , kriterijum ti ne valja.

Ponavljamo se, ako daš takav kriterijum za terorizam onda su i ljudi koji su pokušali da ubiju Hitlera teroristi . Ili oni Česi koji su ubili nemačkog administratora. U svim drugim režimima sem nacističkom ti ljudi bi bili oslobođeni i slavljeni kao heroji , kriterijum ti ne valja.

Svakako da su bili teroristi koji su svom narodu naneli tešku štetu. Do toga Nemci i Poljaci su živeli u harmoničnom odnosu posle je usledila svirepa odmazda nad Poljacima.

Svakako da su bili teroristi koji su svom narodu naneli tešku štetu. Do toga Nemci i Poljaci su živeli u harmoničnom odnosu posle je usledila svirepa odmazda nad Poljacima.
Небитно је значи то што су стотине хиљада, па чак и милиони, људи у Пољској завршили у логорима смрти.
Да, то је искључиво због револуционара.... како да не.

Каже неко у чијој су земљи доминантни медији Пинк, Курир, Ало, Информер, Спутњик... итд.
u ODNOSU NA ZAPADNE MEDIJE OVE STO SI NABROJAO SU DECIJE NOVINE GORNJI MILANOVAC, malo se bave nekim tracevima za neke male poljoprivrednike...
Zapadni mediji rade za ubice, pravdaju ubistva i kradju dece i pljacke....

Ја сам био дете у Србији током бомбардовања...
Али не мислим да су сви народи зли а само мој народ безгрешан.
Svi narodi zapadno od 18 meridijana su zli....ako meni ne verujes pocni da citas istoriju nezavisnih istoricara....od turaka sa istoka nema zla, a i oni su zlo izazvano zapadnim ubicama....

Ја сам био дете у Србији током бомбардовања...
Али не мислим да су сви народи зли а само мој народ безгрешан.

Da smo mi bezgrešan narod mi bi bombardovali NATO, a ne NATO nas. To bi značilo da smo moćan i veliki narod, a ovako nažalost nismo. Previše smo grešaka u istoriji napravili.

Svi narodi zapadno od 18 meridijana su zli....ako meni ne verujes pocni da citas istoriju nezavisnih istoricara....od turaka sa istoka nema zla, a i oni su zlo izazvano zapadnim ubicama....
Већу глупост од твог коментара нисам прочитао...
Чекај, молим те да нешто разјасниш....
Баш СВИ западно од тог меридијана? Баш сви? Чекај, па то значи и оно дете што се тек роди.... Могу да замислим прве речи тог детета. ''Чим порастем има да убијам Србе!''

kakve tajne organizacije,hoces reci zabranjene organizacije ciji je cilj bio oslobodjenje Bosne i ujedinjenje slovenskih naroda ?
Terorizam je metoda borbe kada se nasilljem ne selektivnim ubistvima i terorom tj. strahom pokusava doci do nekog cilja,Mlada Bosna je bila revolucionarna organizacija tipicna za taj vremenski period, koja je okupljala sire drustvene slojeve sa jednim politickim ciljem.Pronadji mi u stranoj literaturi i jedan clanak da se Mlada Bosna vodi kao teroristicka organizacija

Тачно тако. Погледај на шта нам планета личи.
Мој коментар је био саркастичан.
Da smo mi bezgrešan narod mi bi bombardovali NATO, a ne NATO nas. To bi značilo da smo moćan i veliki narod, a ovako nažalost nismo. Previše smo grešaka u istoriji napravili.
Ми немамо хиљаде авиона, бродова и тенкова. Ми немамо нуклеарно оружје и могућност да га шаљемо широм света.
Да имамо, понашали би се ми исто.
Заправо, прво би се међусобно поубијали. Такав смо народ.

Back