Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.860
Pa gle, najmanje pola forumaša misli da je likvidacija Đinđića ultimativni akt patriotizma.Pošto je selektivno odna je sasvim ispravno da nazovem Gavrila Principa teroristom pošto to i jeste bio!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gle, najmanje pola forumaša misli da je likvidacija Đinđića ultimativni akt patriotizma.Pošto je selektivno odna je sasvim ispravno da nazovem Gavrila Principa teroristom pošto to i jeste bio!
Ne znače ništa. Ne vidim ništa loše u tome da se deklariram kao fašist zato jer mislim suprotno od antifašista, a ni jedno ni drugo ionako nema značenje. Dapače, imam se pravo ponositi svojim fašizmom.Prevaziđeni termini.

Pa ako si sam napisao da je selektivno onda ga ne možeš nazvati teroristom u apsolutnom smislu već postavljaš neke svoje kriterije prema kojim ga svrstavaš u teroristu.
Ponavljamo se, ako daš takav kriterijum za terorizam onda su i ljudi koji su pokušali da ubiju Hitlera teroristi . Ili oni Česi koji su ubili nemačkog administratora. U svim drugim režimima sem nacističkom ti ljudi bi bili oslobođeni i slavljeni kao heroji , kriterijum ti ne valja.Po sim kriterijumima jeste bio terorista.
Pripadnik tajne organizacije čiji je metod bio ubistvo. Svako ko se tajno oraganizuje da nekoga ubije bez obzira na ciljeve je terorista.
Ponavljamo se, ako daš takav kriterijum za terorizam onda su i ljudi koji su pokušali da ubiju Hitlera teroristi . Ili oni Česi koji su ubili nemačkog administratora. U svim drugim režimima sem nacističkom ti ljudi bi bili oslobođeni i slavljeni kao heroji , kriterijum ti ne valja.
To ne mijenja na stvarima da je Gavrilo bio teroristaCeo taj svet se tada pridružio tim teroristi a srbima...
Neverovatna je vasa govn.olika mizeriji da pravdate agresora okupatora koji dodje okupira tudju zemlju i narod... Trebali mu dati bonu...
Sto vi marticu niste dali cokoladu...ljigavci
Каже неко у чијој су земљи доминантни медији Пинк, Курир, Ало, Информер, Спутњик... итд.Da ne govorimo o krajnje neljudskim medijima engleskog i nemackog govornog podrucja..
Терориста само за страну која је изгубила рат.To ne mijenja na stvarima da je Gavrilo bio terorista
Небитно је значи то што су стотине хиљада, па чак и милиони, људи у Пољској завршили у логорима смрти.Svakako da su bili teroristi koji su svom narodu naneli tešku štetu. Do toga Nemci i Poljaci su živeli u harmoničnom odnosu posle je usledila svirepa odmazda nad Poljacima.
u ODNOSU NA ZAPADNE MEDIJE OVE STO SI NABROJAO SU DECIJE NOVINE GORNJI MILANOVAC, malo se bave nekim tracevima za neke male poljoprivrednike...Каже неко у чијој су земљи доминантни медији Пинк, Курир, Ало, Информер, Спутњик... итд.
Ма да, цео западни свет је непоправљиво зло.u ODNOSU NA ZAPADNE MEDIJE OVE STO SI NABROJAO SU DECIJE NOVINE GORNJI MILANOVAC, malo se bave nekim tracevima za neke male poljoprivrednike...
Zapadni mediji rade za ubice, pravdaju ubistva i kradju dece i pljacke....
Po svemu je terorista ..Терориста само за страну која је изгубила рат.
По чему?Po svemu je terorista ..
Da i svi vi koji ste placali bombardovanje dece u srbiji ste ubice...Ма да, цео западни свет је непоправљиво зло.
Ја сам био дете у Србији током бомбардовања...Da i svi vi koji ste placali bombardovanje dece u srbiji ste ubice...
Svi narodi zapadno od 18 meridijana su zli....ako meni ne verujes pocni da citas istoriju nezavisnih istoricara....od turaka sa istoka nema zla, a i oni su zlo izazvano zapadnim ubicama....Ја сам био дете у Србији током бомбардовања...
Али не мислим да су сви народи зли а само мој народ безгрешан.
Тачно тако. Погледај на шта нам планета личи.Ма да, цео западни свет је непоправљиво зло.
Ја сам био дете у Србији током бомбардовања...
Али не мислим да су сви народи зли а само мој народ безгрешан.
Већу глупост од твог коментара нисам прочитао...Svi narodi zapadno od 18 meridijana su zli....ako meni ne verujes pocni da citas istoriju nezavisnih istoricara....od turaka sa istoka nema zla, a i oni su zlo izazvano zapadnim ubicama....
kakve tajne organizacije,hoces reci zabranjene organizacije ciji je cilj bio oslobodjenje Bosne i ujedinjenje slovenskih naroda ?Po sim kriterijumima jeste bio terorista.
Pripadnik tajne organizacije čiji je metod bio ubistvo. Svako ko se tajno oraganizuje da nekoga ubije bez obzira na ciljeve je terorista.
Мој коментар је био саркастичан.Тачно тако. Погледај на шта нам планета личи.
Ми немамо хиљаде авиона, бродова и тенкова. Ми немамо нуклеарно оружје и могућност да га шаљемо широм света.Da smo mi bezgrešan narod mi bi bombardovali NATO, a ne NATO nas. To bi značilo da smo moćan i veliki narod, a ovako nažalost nismo. Previše smo grešaka u istoriji napravili.