F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Antifašisti i borci za slobodu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta što više nema Magistra Čolanovića na temi , moglo bi se tu napisati još po nešto a ovi njegovi epigoni nisu vredni ni jednog slova.
I bolje- nego kad neki neutemeljeno odalamljuju po zatvatanju dobrih tema¿¡Tu sam, ali trenutno sam u stisci s vremenom, a ne bih da odalamljujem neutemeljeno na dobru temu
![]()
Ovo je terorizam.
![]()
Ovo je terorizam.
Nee, to je ratni zločin..
Naravno, ratni zločin je opravdan i ne treba likvidirati stoku koja ga je naredila i počinila?Treba biti čovek zato što je majmun naredio, vešao i nosio uniformu?Ratni zločin a ne terorizam.
Не схватам твоју наду да ћеш од два Хрвата добити признање да се ради о класичном геноциду.Naravno, ratni zločin je opravdan i ne treba likvidirati stoku koja ga je naredila i počinila?Treba biti čovek zato što je majmun naredio, vešao i nosio uniformu?

Ne očekujem.A ni od njihove podguzne muve.Не схватам твоју наду да ћеш од два Хрвата добити признање да се ради о класичном геноциду.
Зашто, уопште, комуницираш са било ким ко то негира?
Pričaju o kulturi i rimskom pravu i opet čine zločine.Четврт века по форумима "разговарам" са таквима.Ne očekujem.A ni od njihove podguzne muve.Pričaju o kulturi i rimskom pravu i opet čine zločine.

Gofna su to.Što više pričaju o kulturi i obrazovanju, manje ga imaju.Четврт века по форумима "разговарам" са таквима.
Нисам срео још ни једног који је свестан зла које су направили.
Они се рађају, васпитавају и умиру са мржњом према Србима, то је њима нормално.
Кад се не спроведе денацификација и кажњавање криваца- свест о кривици изостаје.
Они заиста верују да су "исправни".![]()
Комплекси.Gofna su to.Što više pričaju o kulturi i obrazovanju, manje ga imaju.
Naravno, ratni zločin je opravdan i ne treba likvidirati stoku koja ga je naredila i počinila?Treba biti čovek zato što je majmun naredio, vešao i nosio uniformu?
Kako ja mislim?Ti si bolesnik ako tako misliš!!!

Комплекси.
Због издаје вере, нације, словенства; не кажем да им је било лако, али, као народ су направили неколико погрешних избора, и сад нема назад.
Слабост карактера.
На то су имали право; шта ће Мађар на словенској територији?тако су се понашали према Маџарима хиљаду година,

Naravno, ratni zločin je opravdan i ne treba likvidirati stoku koja ga je naredila i počinila?Treba biti čovek zato što je majmun naredio, vešao i nosio uniformu?
На то су имали право; шта ће Мађар на словенској територији?
Оно, што је неопростиво, то је што су у свом националном заносу посегли за злочином, пљачком српске имовине, сарадњом са фашистима у оба светска рата, а- против Срба, којима су дуговали ослобађање од германске доминације.
А обим злочина који су починили је класичан пример геноцида, за који нису кажњени, и починили би га опет, без и најмање гриже савести; тај народ је потпуно потонуо у нацизам најгоре врсте.![]()
Pravno nisu iste ali pravo je sr... napisano da neko lepo zaradi i živi od togaPa tko govori o kakvom opravdanju ili čemu, o kakvim ti to budalaštinama pišeš?
Terorizam je jedno, a ratni zločin drugo, to nisu iste stvari, ono, ako netko želi raspravljati o terorizmu trebao bi znati što je to terorizam, a ne kačiti slike ratnog zločina i ispod pisati da je to terorizam...![]()
Mene ipak malo više brinu ovi naši koji toga nisu svesni [emoji849]Четврт века по форумима "разговарам" са таквима.
Кад се не спроведе денацификација и кажњавање криваца- свест о кривици изостаје.
Они заиста верују да су "исправни".[emoji38]
Pravno nisu iste ali pravo je sr... napisano da neko lepo zaradi i živi od toga
Ма, они себе сматрају Хрватима, а ја сам потпуно незаинтересован за то ко им је тата, а ко матер.нису они више словени, ако су икад и били, погледај им само имена, фрањо анте еуген јосип дино тони ... све њихове бабе су маџарски немачки и талијански барони по******
сад могу да се хвале да су курвини синови племићког порекла
Четврт века по форумима "разговарам" са таквима.
Они заиста верују да су "исправни".![]()