ssmpmd
Elita
- Poruka
- 17.625
Odmazdu? Povješali žene i seljanke, domaćice. Napredna AU civilizacija:
Smrdljiva AU, hebena tamnica naroda
kako su radili tako su i prošli, nestali su sa lica zemlje
Srbija je gadno stradala ali AU je nestala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odmazdu? Povješali žene i seljanke, domaćice. Napredna AU civilizacija:
Niko ne kaze da je on uzrok, ali jeste povod.
не лупај минибусе, добили су Узелац и виши официри из Лике, Срби из босне нису добили ништа јер их није ни било у аустријској војсци.
Можете сада да штанцујете лажна стара одликовања као што штанцујете гробље у сребреници, толико о лажовима
Изгубила би много мање да није било тог сулудог чина. Политика је озбиљна ствар, не треба давати улогу незрелим клинцима вреле главе.
Smije li ko da se kladi? Imam listu poimenice. Muslimani naravno najviše medalja za hrabrost, zbog toga je i stvorena kssnije 13 SS....
Smiješ li se kladiti? Mani se, dječače, mitomanija...
имате књигу од Арчибалда Рајса, све о злочинима аустроугара и бугара у Србији
оно што се не зна је да су цивили Срби из босне били под полицијским терором за време рата, ништа мање муке и невоље, то је забрањени део историје
Smije li ko da se kladi? Imam listu poimenice. Muslimani naravno najviše medalja za hrabrost, zbog toga je i stvorena kssnije 13 SS....
Po vladajucim kriterijumima danas u svetu Princip je najveci terorista koji se ikada pojavio na Balkanu....
Njegovim nerazumnim teroristickim cinom je proizrokovao smrt miliona Srba i drugih naroda u svetu.
Sta tu ima da se slavi?
neko mi je skinuo himnu srbije...
evo opet...
Pa bas ti slavis gubitnicke licnosti.
Petokraka spushila, vratila se kruna
Smiješ li se kladiti, lista je iz Austrijskog vojnog muzeja?
Gde ti pričaš o mitomaniji, a narod ti nastao dekretom
Kolega, razočaraću te. Tad su BH Srbi bili Bošnjaci pravoslavne vjere, službeno...
Da, mijenjali smo V u imenu u B...
Koliko je bilo procentualno Hrvata i muslimana a koliko Srba?
Kolega, razočaraću te. Tad su BH Srbi bili Bošnjaci pravoslavne vjere, službeno...
A popise vodili Austrougari koji su i hteli da naprave jedinstvenu "naciju"
- - - - - - - - - -
Po istom principu kao što Alija znači balija
- - - - - - - - - -
Po istom principu kao što Alija znači balija
Muslimana i Srba najviše, katolika slabije. Onako iz glave, ne sjećam se baš.
Uvijek postoji opcija da ne priznamo sud ili državu koja nam nije po volji..I onda se čudimo da su svi protiv nas...