Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

hq720.jpg

:heart::heart::heart:

Moraju?

Limunado, ova rec se ne upotrebljava za slobodan narod.

Znaci, vi ste se tamo borili da budete sluge srpske Sluzbe?

Da klecine, lizete cizme i ljubite cipele nekom besmislenom udbasu?

Pa... Ovaj, Ne znam kako da ti kazem, ali... BUKVALNO je bolje da ste zajedno sa muslimanima ratovali protiv njih!!!

Vi ovde pricate o nekoj borbi za slobodu i da vas ne ubijaju, a lizete cizme vlasti koja bi pobila milione ljudi samo da bi se odrzala na diktatorskom vrhu.

Besmisleno.

Potpuno besmisleno.

Ruso.guzija i udbaski narativi su ocigledno teska bolest, nesto nalik sizofreniji,
Ne lupetaj! 😂
Nisam citala dalje od prve recenice.😀
Moraju,ne znaci u smislu da ih neko tjera sa motkom,nego u smislu da je to jedino prirodno.
To zahtijevate i vi svi na ovoj temi...da Srbi iz RS postuju vas izbor u Srbiji.
A kad postuju,opet vam ne valja.

Ne postavljaj takve Karte @colonel kurtz i @38imak pašće u depresiju,i onda ćemo morat čitat njihovo kmečanje.
Ma realno, oni su prkno doratovo. Predstavnici minorne grupe koja misli kako oni misle.

Ali eto, budući da rade propagandu za muslimane, svrstavaju se u neprijatelje RS i srpskog naroda.
Tu su još zvanična Baščaršija i raznirazna ustašija, kao i međunarodni neprijatelji.

A RS još uvek stoji, Dodik još na njenom čelu, i kreće se ka nezavisnosti. Siguran sam da se raspamećuju od besa zbog te činjenice... :rotf:

ne. bosanac je samo etnički bošnjak sa područja tkz. federacije BIH...inače srbin iz npr. banjaluke može biti samo krajišnik.
Po kolonističkim selima u Banatu stavnovnici i se danas identifikuju kao Bosanci.Njihovi preci su doneli to ime sa sobom.Ne kao nacionalno nego kao regionalno ime.
Ta vrsta podela među stanovništvom Srbije,mislim na podele s obzirom na geografsko poreklo ne postoje.
Postoji podele na one koji žale za žrtvama tragedija kao što su Ribnikar,Dubona,nadstrešnica i one koji žale što nema više takvih tragedija i što nema više žrtava jer veruju da su su tragedije sredstvo za svrgavanje aktuelne i dolazak nove vlasti.
Podela je dakle na ljude i neljude.

ne održava se, niko to ne kaže..
na vlasti se održava krađama, glasovima ucenjenih, potplaćenih i glasovima praznoglavih penzionera..
Pa čemu onda naročito isticanje Srba iz Srpske, kao njegovih glasača, kad sve što oni rade, rade i Srbi iz Srbije?

Osim ako se ne radi o mržnji prema RS, a ljubavi prema Bošnjama i drugu Titu.

Pa jesu, baćo, ne znam što se toliko uzbuđavaš oko toga. :D
Svi Hrvati iz Beograda su Beograđani, svi Mađari iz Srbije su Srbijanci.
Не Србијанци него Срби, а са обзиром да је Косово Србија и Курти је Србин, ништа не разумијеш.😉

Pa čemu onda naročito isticanje Srba iz Srpske, kao njegovih glasača, kad sve što oni rade, rade i Srbi iz Srbije?

Osim ako se ne radi o mržnji prema RS, a ljubavi prema Bošnjama i drugu Titu.
Не воле они Бошњаке, да су их волили не би било њиховог масовног прогона (углавном у Босну), али исто тако не воле ни Србе са лијеве стране Дрине.😉

Back