Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.669
Idem ja na sve ptf.
Nego,gdje se to ja svadjam ili nekog vrijedjam?
Osim onog provokatora sina stranog placenika.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem ja na sve ptf.
Nego,gdje se to ja svadjam ili nekog vrijedjam?
Osim onog provokatora sina stranog placenika.![]()
Podsjeti se malo da je SNS - Toma i segrt AV dosli na vlast pobumana i rusilackim demonstracijam, strajkovima i stiroporom, nekakvim vrecama ukradenih glasackih listica. Jesi li se i tada plasio "revulucije" i razbijanja drzave?U takozvanom regionu revoluciju i građanski rat u Srbiji podržavaju
1.ustaše,
2.islamisti
3.crnogorske usraše
4.kurtijevci
a protiv revolucije i građanskog rata su Republika Srpska,Srbi Crne Gore i ostali Srbi.
I njegovi protivnici njega mažu govnima.Srpska politička arena je takva.Prolaze i udarci ispod pojasa.Sve prolazi.Zato treba biti protiv cavceta koje uosi sjeme razdora i podjela...a uvijek nadje neku razliku,makar bila samo teritorijalna.
Sjeme razdora i podjela unosi sam predsjednik, proglasavajui sve neistomisljenike i opoziciju stranim placenicima, sorosevcima . . . .
Kao da nismo imali jednog takvog tita?
Al ti zato nisu Gruhonjić, Pajićeva, Biserko, Kandićka i sva ostala belosvetska plaćenička antisrpska bulumenta.
Па није та екипа радила ништа ново, то званични Београд ради још од половине 19-ог вијека.Jer ih je uverio da će ih braniti svim sredstvima. Slično je na Kosovu i u CG. Slobo, Koštun, Tadić su ih u suštini izdali. Sloba ih je terao da potpisuju nešto nepovoljno pa uvodio sankcije. Koštun je bio neobavešten dok su RS oduzimane nadležnosti a Tadić se hvalio hapšenjem Karadžića i Mladića. Onda došao Vučić i napravio Sabor srpskog sveta, ogrnuo se zastavom na sednici UN o Srebrenici.
Амин, ал пошто је цобетов мали, тешко да ће то моћи тако а без мотике...Zbaciti ga na sledecim izborima.
Tako ce i da bude, ali prije toga treba stvoriti uslove za postene i demokratske izbore. Sta je tu problem? Ako imas vlast, koja kontrolise sve drzavne info medije, sije mrznju i osude, proglasava stranim placenicima prema svakome ko kritikuje korupciju, bogacenja i izdaju teritorije, takvu vlast ne mozes smijeniti na izborima. Dodajmo milion umrlih koji glasaju, placanje glasaca, ucjenjivanje posla glasanjem, dovodenjem glasaca (prijavljenih na trafo stanice) iz CG, i BiH, a istovremeno ne odrzavas izbore na KiM . . . .Zbaciti ga na sledecim izborima.
Kako znas da nisu?Al ti zato nisu Gruhonjić, Pajićeva, Biserko, Kandićka i sva ostala belosvetska plaćenička antisrpska bulumenta.
Sada ocekujes da pogledamo 1.5 sat video? Ja sam odgledao. Pravnik kaze da ce optuznica pasti, jer nema iskrene volje korumpiranog tuzilastva da se istejra pravda do kraja. Da su to htjeli ne bi cekali da pokrenu istragu pod pritiskom javnosti.Koga interesuje politička scena Srbije,neće pogrešiti ako izdvoji 90 minuta na slušanje ove emisije.
Vjerujes li ti da ja sa drzavom BiH nemam ama bas nista?E, o tome je reč. Ti si srpkinja i to niko, niti može, niti sme, da ti oduzme. Mnogi od nas, ne vole, gde su rođeni. Šta je tu je. Tu smo, da menjamo, koliko budemo mogli. Ali, bez obzira, na tvoje mišljenje, poštuj državu, u kojoj živiš, a ti je BiH, sviđalo ti se ili ne. I čuvaj tu teritoriju, koliko je do tebe. Možda se nekad, i ujedine ovi prostori, pa budemo u istoj državi. Što kaže Gruban, "sabur", ali stvarno, bez trzavica. Ako ti to ne odgvara, dođi kod nas u Srbiju, vrata su ti širom otvorena. Čak ću te i ugostiti i pomoći. Ali, poštuj neke elementarne stvari
Није ми јасно зашто се правдаш било коме, поготово твитер устаницима.Vjerujes li ti da ja sa drzavom BiH nemam ama bas nista?
Osim sto imamo pasos,nista vise zajednicko nemamo.
A da ne pricam da je i ne osjecamo u srcu.
Kako osjecati nesto kao tvoje,a do juce te ubijali pod tim imenom?
Armija BiH ratovala protiv nas,a ja sad da volim BiH,ili himnu ili reprezentaciju ili bilo sta?
Ali vi iz Srbije to ne kapirate.
Mi imamo srecom Republiku Srpsku i tu se osjecamo komotno.U Federaciji BIH vec ne.
Zapravo RS i Federacija su kao dvije drzave,saradjuju,trguju,putuje se tu i tamo...ali sve je odvojeno...i fizicki,a jos vise psihicki.
Jedina drzava koja postoji za Srbe je Republika Srpska i Srbija.To su cinjenice,i ko ti kaze drugacije,laze.
Nije tačno da je tako rekao.Istraga je pokrenuta isti dan kad se dogodila tragedja ili koji dan kasnije odnosno onog dana kad je u tužilaštvo stigao izveštaj MUP-a o padu nadstrešnice.Sada ocekujes da pogledamo 1.5 sat video? Ja sam odgledao. Pravnik kaze da ce optuznica pasti, jer nema iskrene volje korumpiranog tuzilastva da se istejra pravda do kraja. Da su to htjeli ne bi cekali da pokrenu istragu pod pritiskom javnosti.
Sve te to razumem, i to je OK. Ali, kažem ti, postoje neke norme i pravila. Zato, treba biti strpljiv. Stvari se mogu promeniti. Znam da ne živimo večno, pa baš nas briga. Život je kratak... Za sve postoji, zašto i kako! Naši su se preci, vekovima borili, za slobodu, pa se ostajalo i opstalo. Valjda ćemo i mi. Uglavnom, što se mene tiče, vrata su ti, širom otvorena, kad je u pitanju Srbija i pomoć, a i za sve ljude dobre volje, koji je poštuju. Sve najbolje.Vjerujes li ti da ja sa drzavom BiH nemam ama bas nista?
Osim sto imamo pasos,nista vise zajednicko nemamo.
A da ne pricam da je i ne osjecamo u srcu.
Kako osjecati nesto kao tvoje,a do juce te ubijali pod tim imenom?
Armija BiH ratovala protiv nas,a ja sad da volim BiH,ili himnu ili reprezentaciju ili bilo sta?
Ali vi iz Srbije to ne kapirate.
Mi imamo srecom Republiku Srpsku i tu se osjecamo komotno.U Federaciji BIH vec ne.
Zapravo RS i Federacija su kao dvije drzave,saradjuju,trguju,putuje se tu i tamo...ali sve je odvojeno...i fizicki,a jos vise psihicki.
Jedina drzava koja postoji za Srbe je Republika Srpska i Srbija.To su cinjenice,i ko ti kaze drugacije,laze.
Niti sam ustanik, niti tražim da mi se neko pravda. Objektivno sagledavam okolnosti. A, ti, ako ti se živi u mitomaniji, uhvati se pod ruku, sa Vučićem i Dodikom, na krenite u oslobađaju KiM. Jer, potrebni ste im, neizmerno.Није ми јасно зашто се правдаш било коме, поготово твитер устаницима.
To je generalizacija naroda preko Drine tema u startu postavljena da vam razvlači mozak.Mi i da hoćemo ne možemo da ga podržavamo jer nije do nas.On je predsjednik Srbije postao sa preko 2 miliona glasova.naslov teme je : zašto Srbi iz RS a podržavaju Vučića?
( Zašto Srbi iz Rsa podržavaju hulju, izdajicu, lažova, i kriminalca? )
tvoj odgovor je : podržavam hulju, lažova, izdajicu i kriminalca zato što je predsednik Srbije i ja tu ništa ne mogu.
naravno da možeš a to je da ne podržiš hulju,lažova,izdajicu i kriminalca.
Зашто ви стално легализујете крадене и неслободне изборе?On je predsjednik Srbije postao sa preko 2 miliona glasova.
Svaki stanovnik, neke države, ako je rođen, ili boravi u noj, minimum godinu dana, sa sve preseljenjem, u istu, smatra se nacionalno, po toj državi. Tako, da celokupno stanovništvo Srbije, smatra se Srbima.

Ajde poslusaj jos jednom "at current time":Nije tačno da je tako rekao.Istraga je pokrenuta isti dan kad se dogodila tragedja ili koji dan kasnije odnosno onog dana kad je u tužilaštvo stigao izveštaj MUP-a o padu nadstrešnice.
Nije tema tog intervuja samo pad nadstrešnice nego i analiza političke scene sa vrlo preciznim Gajićevim zapažanjima.Na žalost voditelj je katastrofa.
Prosto pitanje, zašto? Kao neka vrsta misterije za mene.
Podržavaju Vučića i spremni su da budu u njegovoj službi uvek. Videli smo da je veliki broj njih došao da obavi glasanje za njega u Beogradu na prošlim izborima, sad će sigurno veliki broj njih doći na njegov skup u Sremskoj Mitrovici. Ne mogu da generalizujem, ne vole ga svi prekodrinski Srbi ali rekao bih da je dosta veći procenat onih koji su za njega nego onih koji ga ne vole. I tamo je zasigurno generalno dosta manje omražen nego ovde u Srbiji.
Da li nekakva "pronacionalna, desničarska karta" na osnovu koje je AV smenio prošlu, "žutu" vlast u Srbiji i dalje radi za Srbe iz RS-a, da li je moguće da oni i dalje žive u uverenju ili bolje rečeno iluziji da je on "čuvar pronacionalnih/desničarskih interesa"?
Nadji makar jednu državu koja nije priznala izbore?Očekuješ previše od mene...Зашто ви стално легализујете крадене и неслободне изборе?
25% кад се одбију гласови умрлих и гласача из РС.To je generalizacija naroda preko Drine tema u startu postavljena da vam razvlači mozak.Mi i da hoćemo ne možemo da ga podržavamo jer nije do nas.On je predsjednik Srbije postao sa preko 2 miliona glasova.
Ja sam Krajišnik i nikad nisam glasao za polu Bosanca polu Vojvođanina AV i njegov krminalni kartel zvanin SNS. Na prošlim izborima sam glasao za Srbijanca Nestora, a ne pretprošlim za Srbijanku Milicu Đurđević.Srbi iz Bosne,Krajisnici uvek glasaju samo za svoje,one poreklom iz tih Krajeva,pa su zato Kostunica i Toma Nikolic,autohtoni Srbijanci ,jako kratko bili vlast. Drugo Vucic ih zaposljava u Srbiji jer zna da su mu verni.