Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

pa ni pojma nemamo sem ono što nam serviraju mediji.
ovo što se nama dešava, dešava se i u drugim zemljama samo što te zemlje rešavaju problem od odmah.
ovo je namerno pušteno da se nešto dokaže ili nas čeka neki prljav projekat za Srbiju.
dovoljno je da si čuo ( a nisi mogo da ne čuješ ) da su 4 bilmeza od 100 kila polomili devojci vilicu bejzbol palicom zato što je lepila neke nalepnice ispred SNS a u NS, da ih je tvoj žvaljo nazvao junacima i da ih je pomilovao
samo je taj jedan primer dovoljan da odabereš stranu ali ne.. ti i dalje podržavaš izdajice, kriminalce, lopine.. i kao nemaš pojma..
i kao što sam reko.. većina Srba iz RS a podržava te krkane.. te kriminalce i batinaše u kapuljačama..

taj uzaludan posao koji se uvek izvrne po crtcaca kao u flmu crtacev ugovor se zove od miloste marfi. :lol:

zato ne pokusavaj. ostavi kulturologiju za sebi slicne sa kojima mozes doseci nesto kao u pozoristu prasku laternu magiku.

budu oni sendvic a mi spljeskana marmelada...kao ovde na krsti kada moderacija ne razume sta neko pise, jer ih mrzi da misle.

ali dobro ljudi smo...sta da radis.

Па ништа , ако нема друштвеног консензуса мислилаца ,јер нема ни Републике ни институција, који ће да изнесе проблеме и расне и антрополошке онда ће кризе то решавати по нахођењу хаоса и терора

Али у том случају бојим се да ће све околне српске земље пасти осим Шумадије.

Па нека онда буде тако , ако мора!

Краљевина Шумадија ...

ako ti mislis da se jugoslavija raspala sama od sebe onda nisu.
Nije se raspala sama od sebe već unutar sebe...sa time Ameri, Švabe, Vatikan, Marsovci...nemaju nikakve veze.

naravno da je suzivot moguc, srbija je najbolji primer
Odlično...situacija to i dokazuje

hrvatskoj nije ni bilo izgledno, jer su sve srbe proterali posto su imali nemacku logistiku kao executive izvrsioca da se sto pre sve zavrsi i krene ka bosni.
Naravno, bez Nijemaca ..ništa. Uvijek su tu kao sigurno opravdanje za sve...

tako nekako još nam titoizam kola u venama
kad sam prvi put na ovim protestima čuo reč plenum ovo plenum ono jasno mi je da će još mnogo generacija proći a iz guzice neće izaći titoizam
zato sto niko ne zna tacno koji je povod, znamo za uzroke pobune ali povod organizuje neko anoniman.

ako to radi mozak koji zeli da raskine sa svime od 1945 sta je srbiju definisalo kao zemlju koja je odredjena da bude terorisana zbog svoje uloge u ww1 prevashodno, onda tome i takvome skidam kapu.

ali jako tesko, znajuci psiho profil onih koji imaju sve danas u malom prstu. to su karakteri koji se u hodu saltuju, sutra ce mozda i svi upisati faksove pred izbore i slikati se kako polazu...ne smejte se... sta se sve desilo a niko nije verovao.

Па ништа , ако нема друштвеног консензуса мислилаца ,јер нема ни Републике ни институција, који ће да изнесе проблеме и расне и антрополошке онда ће кризе то решавати по нахођењу хаоса и терора

Али у том случају бојим се да ће све околне српске земље пасти осим Шумадије.

Па нека онда буде тако , ако мора!

Краљевина Шумадија ...
jedino resenje

mene su nasa braca sumadinci hteli da biju kad sam rekao jos mislim 2013 da ce srbija biti do cacaka jer je sve ispod prodano siptarima.

a kako vreme ide....

probali smo dosat toga, republiku klasicnu nismo ni imali osim ono sto su komunisti tako nazivali :lol: znaci jos ostaje monarhija...ako ni to ne uspe...onda cemo ko aboridzini.

jedino resenje

mene su nasa braca sumadinci hteli da biju kad sam rekao jos mislim 2013 da ce srbija biti do cacaka jer je sve ispod prodano siptarima.

a kako vrem ide....

probali smo dosat toga, republiku klasicni nismo ni imali osimono sto su komunisti tako nazivali :lol: znaci jos monarhija...ako ni to ne uspe...onda cemo ko aboridzini.
Treba li BiH da se podeli? Da RS istupi iz nje?

Ovi što kao "opozicija Vučiču" šire mržnju protiv Srba iz Srpske, stvaraju slku da su Vučićevi protivnici mrzitelji Srba, a da ih Vučić i njegovi vole. I tako mu posle izdaje Kosova, daju adut da je patriota.

Владалац је дијаболик, психопата са месијанским карактером.

Болестан човек и мрзитељ Србије

Уопште је више небитно његово политичко уверење, ако га уопште има.

Ја када сам радио 5 година у Српској онда сам често чуо од ових из Српске како говоре избеглим Србима из Хрватске који живе већ 10 год.: " Па није вас Туђман тек тако протерао ... "

Знаш када би неком Србину из Хрватске то рекао - никада !
Ako je Srbin iz Republike Srpske rekao to....Srbinu iz Hrvatske, onda je imao itekako valjani razlog za to.
Ti nikada to ne bi rekao zato jer nemaš pojma što su Srbi u Hrvatskoj radili a bili su konstitutivni narod..NEMAŠ POJMA.

Како када су то геополитичке кифле које улазе једне у другу. корисно за све осим за балканске народе

Ко ће то раставити без крваве саве и дрине.

Ako je Srbin iz Republike Srpske rekao to....Srbinu iz Hrvatske, onda je imao itekako valjani razlog za to.
Ti nikada to ne bi rekao zato jer nemaš pojma što su Srbi u Hrvatskoj radili a bili su konstitutivni narod..NEMAŠ POJMA.
sta su radili? maltretirali hrvate :lol:

svuda je bilo srba na kljucnim pozicijama bas kao i hrvata i sve je zavisilo od profesionalizma nikako od nacionalne pripadnosti...zato su hrvati brze napredovali sa zapadom, a mi u srbiji tavorili iako smo kadrovski bili za klasu ispred njih po svemu.

dovoljno je da si čuo ( a nisi mogo da ne čuješ ) da su 4 bilmeza od 100 kila polomili devojci vilicu bejzbol palicom zato što je lepila neke nalepnice ispred SNS a u NS, da ih je tvoj žvaljo nazvao junacima i da ih je pomilovao
samo je taj jedan primer dovoljan da odabereš stranu ali ne.. ti i dalje podržavaš izdajice, kriminalce, lopine.. i kao nemaš pojma..
i kao što sam reko.. većina Srba iz RS a podržava te krkane.. te kriminalce i batinaše u kapuljačama..
boli mene kar što se vi mlatite između sebe
mene interesuje kuda Srbija ide zbog potomstva koji su apolitični skroz.
iz RS ima i sa jedne i sa druge strane i oni su potpali pod političku propagandu a svi misle da rade dobro to što rade

tako nekako još nam titoizam kola u venama
kad sam prvi put na ovim protestima čuo reč plenum ovo plenum ono jasno mi je da će još mnogo generacija proći a iz guzice neće izaći titoizam

То су само називи. Режиму се не свиђа ни Збор.

Да ли је веће, герузија, сенат или пленум - не битно је !

Настарија српска реч је Сабор што би било режимски по хрватски или Савет као Совјет што би режим рекао бољшевички, итд...

iz RS ima i sa jedne i sa druge strane i oni su potpali pod političku propagandu a svi misle da rade dobro to što rade
to je sale tragedija

sto svi misle da rade kako treba..sto rece bojan negde, da njegov drug iz sns-a skroz poludeo i sve koji nisu sa njima naziva na svakom mestu ustasama :lol:

coek misli da tako treba jer mu lokalni odbor dao direktivu a ne ume da spoji dva korak unapred sta time provocira i kome to jedino ide u korist...

Да би сте оданле доносили такве оцене и вредности шта је аполитично, морате научити поред националног и шта је грађанско !

Да преведем, ви оданде нисте способни да доносите такве судове из историје политичке филозофије српске државе и друштва

Није то у Босни и Херцеговини нека запаћена дисциплина

Како када су то геополитичке кифле које улазе једне у другу. корисно за све осим за балканске народе

Ко ће то раставити без крваве саве и дрине.

sta su radili? maltretirali hrvate :lol:

svuda je bilo srba na kljucnim pozicijama bas kao i hrvata i sve je zavisilo od profesionalizma nikako od nacionalne pripadnosti...zato su hrvati brze napredovali sa zapadom, a mi u srbiji tavorili iako smo kadrovski bili za klasu ispred njih po svemu.
Primećujem manjak entuzijazma za podelom BiH, a višak entuzijazma da se Srbi iz Srbije iz Srbi iz RS mrze. :rotf:

Interesantno, to je politika muslimana iz Sarajeva. Kako objasniti da ste se vas dvojica lepo poklopili sa njima? :lol:

Оопет ви знате све, шта вам ми онда требамо ?

Сналазите се сами и не долазите овамо, ми ћемо доћи код вас

--
вид неодговорног ку.рцопана у сламнатом шеширу :rotf:

Primećujem manjak entuzijazma za podelom BiH, a višak entuzijazma da se Srbi iz Srbije iz Srbi iz RS mrze. :rotf:

Interesantno, to je politika muslimana iz Sarajeva. Kako objasniti da ste se vas dvojica lepo poklopili sa njima? :lol:

Не бре, овде ће се Србија још бавити дијаболама и социопатама

А они нека се смире и не мешају се овде, и не курче се тамо, да ми можемо да се консолидујемо.

Толико о стратегији

pa ni pojma nemamo sem ono što nam serviraju mediji.
ovo što se nama dešava, dešava se i u drugim zemljama samo što te zemlje rešavaju problem od odmah.
ovo je namerno pušteno da se nešto dokaže ili nas čeka neki prljav projekat za Srbiju.

Glas razuma :)

Gornja serendanja ovih " ista mantra decenijama" smešno je i komentarisati isto k'o što je i sadašnji dss udarno stao uz ove radikale na vlasti, a i onaj im parazit dovoljno glup da još uvek ne zna srpski niti će ga ikad naučiti sa sve mu poremećenim podmlatkom.

Не бре, овде ће се Србија бавити дијаболама и социопатама

А они нека се смире и не мешају се овде, и не курче се тамо, да ми можемо да се консолидујемо.

Толико о стратегији
Muslimani često lamentiraju da se Srbija ne meša u odnose u BiH, kako bi oni mogli da uništavaju srpski faktor tamo. U tom smislu tvoj stav, ali iz navodne srbijanske perspektive je nešto što se uklapa u njihovu politiku i voleli bi to da čuju!

Uzgred, je li neko od dežurnih kritičara Srba iz RS primetio da je ovih dana avov režim zatvorio restoran Kusturici?

То ти питање као милошевићев референдум: "Треба ли српском народу мир?"

Мораш изаћи из тих идеолошких замки.

По УН треба да буде мир. А потписнице га највише крше

zato sto niko ne zna tacno koji je povod, znamo za uzroke pobune ali povod organizuje neko anoniman.
nisu protesti počeli od nastrešnice, boli bre narod rac za poginule, oni su samo slamka opravdanja za ono što rade a i široke mase pojma ni nemaju zašto protestuju, pa recimo moja deca postadoše teroristi a zabole ih za ovu zaebanciju, a ja mu dođem sendvičar (popularna krilatica) zato što ne podržavam ovakav način protesta.
a sve je pušteno, a haos odgovara samo onima koji će se ovajditi ili se već vajde, dok korisni idioti će dobiti mudo na reveru kao znak zahvalnosti. i na kraju online botovi i sa jedne i sa druge strane ličnu satisfakciju i osećaj bitnosti.
i dok se Srbi glođu jer nemaju zajednički cilj drugi sve više pritiskaju.
ko zna možda je ovo i dobro na globalnom nivou kad nas vide kako se glođemo, možda se u ovoj svetskoj zaebanciji i izvučemo :D

Muslimani često lamentiraju da se Srbija ne meša u odnose u BiH, kako bi oni mogli da uništavaju srpski faktor tamo. U tom smislu tvoj stav, ali iz navodne srbijanske perspektive je nešto što se uklapa u njihovu politiku i voleli bi to da čuju!

Uzgred, je li neko od dežurnih kritičara Srba iz RS primetio da je ovih dana avov režim zatvorio restoran Kusturici?

Увек си морао да решиш проблем у својим редовима са унутарњим непријатељима (да ти не забијају нож у леђа), па да решаваш проблем са спољним непријатељем.

Јесил ти виолентни Босанац, па ћеш све решавати за сва времена одједном ?

Зато нам треба отклон од тих ваших штетних менталитета

Back