mario80 Stara legenda Poruka 84.038 23.01.2025. u 17:18 - Zašto Skandinavija vodi u električnim vozilima? #51 Obrni okreni iz severnih zemalja sve trulo ili zamazano.
Platin Buduća legenda Moderator Poruka 49.724 24.01.2025. u 12:31 - Zašto Skandinavija vodi u električnim vozilima? #52 mario80: Obrni okreni iz severnih zemalja sve trulo ili zamazano. Kliknite za proširenje... Обрни окрени - на тебе чињенице не утичу. Шта ти је прво пало на памет, пронађеш 2-3 слике (од целог интернета) и то је то. Затворен систем. И твој слепо љубљени ауто долази са малог полуострва на великом океану, па ником ништа
mario80: Obrni okreni iz severnih zemalja sve trulo ili zamazano. Kliknite za proširenje... Обрни окрени - на тебе чињенице не утичу. Шта ти је прво пало на памет, пронађеш 2-3 слике (од целог интернета) и то је то. Затворен систем. И твој слепо љубљени ауто долази са малог полуострва на великом океану, па ником ништа
mario80 Stara legenda Poruka 84.038 24.01.2025. u 13:38 - Zašto Skandinavija vodi u električnim vozilima? #53 Konkretno moj je sklapan u indiji, sada se sklapaju u eu. NEMAŠ POJMA!
Platin Buduća legenda Moderator Poruka 49.724 25.01.2025. u 13:02 - Zašto Skandinavija vodi u električnim vozilima? #54 mario80: Konkretno moj je sklapan u indiji, sada se sklapaju u eu. NEMAŠ POJMA! Kliknite za proširenje... Сад ћеш да понављаш да су Индијци познати по квалитету индустрије?
mario80: Konkretno moj je sklapan u indiji, sada se sklapaju u eu. NEMAŠ POJMA! Kliknite za proširenje... Сад ћеш да понављаш да су Индијци познати по квалитету индустрије?
yugo 45 Ističe se Poruka 2.821 27.01.2025. u 10:37 - Zašto Skandinavija vodi u električnim vozilima? #55 mario80: U švedskoj često menjaju automobile jer već posle par godina ISTRULE! Kliknite za proširenje... Nije istina, Svedi bi voleli da menjaju kola ko nocna usluziteljka seksualnih usluga gace al jednostavno to ne pije vodu vec odavno
mario80: U švedskoj često menjaju automobile jer već posle par godina ISTRULE! Kliknite za proširenje... Nije istina, Svedi bi voleli da menjaju kola ko nocna usluziteljka seksualnih usluga gace al jednostavno to ne pije vodu vec odavno