Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.331
Vozili bi bicikle.баш бих видео шта мисле, да су равни као Мађарска.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vozili bi bicikle.баш бих видео шта мисле, да су равни као Мађарска.
Znači ako sam dobro razumeo kwh je oko 0,3 e. Za te pare se isplati i bez kuće, naročito ko većinom vozi po gradu.Kod mene a i u vecini zemalja EU se uzme abnoment kosta nekih 10-13€ mesečno i dobijes dosta povoljnije nego kad punis bez ..Moze se raskinuti ugovor od meseca do meseca tako da ga ljudi pretezno uzimaju kad idu na ferie ..Na ovim sporijim koje imaš na svakom ćošku je jeftinije ali opet preko abnomenta ..Kuća je br1 tu dobijes i povrat nekih 12c po kwh ..Evo za IONITY trenutna cena i abnoment 7,45 je kurs u odnosu na €..
Pogledajte prilog 1669632
Tesla bar ima 2 punjača u Srbiji, dok recimo Ionity nijedan.U Srbiji je punjenje ekstremno skupo još uvek. Tek ako Tesla poveća broj punjača, imaće smisla. Ali kad to urade, više neće biti besplatno (ali će verovatno biti jeftinije nego što je sad)
Danska je ravnija od MađarskeМогу Норвежани да се "шире", али да њима није такве могућности за хидроелектране... баш бих видео шта мисле, да су равни као Мађарска.
Da isplati se i tako .. kod kuce vuces 0,12€ povrata na svaki kw a mozes i da stimas punjenje kad spavas tj kad je jeftinije..Znači ako sam dobro razumeo kwh je oko 0,3 e. Za te pare se isplati i bez kuće, naročito ko većinom vozi po gradu.
A pazi, mislim da je kod vas zapravo skuplja struja za domaćinstvo nego ovde. Plate naravno mnogo veće. A kod nas klepanje na javnim punjačima.Da isplati se i tako .. kod kuce vuces 0,12€ povrata na svaki kw a mozes i da stimas punjenje kad spavas tj kad je jeftinije..
Verovatno jeste jek dole politika određuje cenu a kod mene je težišteA pazi, mislim da je kod vas zapravo skuplja struja za domaćinstvo nego ovde. Plate naravno mnogo veće. A kod nas klepanje na javnim punjačima.
Svaki dan se menja cena struje?Verovatno jeste jek dole politika određuje cenu a kod mene je težište
Imas za sledeću dan cene pa mizes uvek da planiraš.. ..Sad je cena 0,15€ kw kad odbijes subvenciju vozis za 0,02€ kw
Pogledajte prilog 1671195
U Norveškoj su prethodne godine skoro sva nova prodata vozila bila na električni pogon, odnosno preciznije gledano njihov udeo je bio neverovatnih 91,6%. Švedska se našla na drugom mestu sa udelu vozila na pogon baterija sa 60%, da bi i u slučaju Finske i Danske taj udeo bio na nivou svakog trećeg prodatog automobila.
Ево из уводне поруке... Видиш ли која је разлика? 91% према трећини.Danska je ravnija od Mađarske
Svaki sat ..izbace dan ranije cene po ali generalno kad ima vetra je jefrinoSvaki dan se menja cena struje?
Opet nagadas ..Svedi ne koriste sol bacaju sljaku i u 99% slucajeva ih zimi vozi na eksericama .Samo razgrnu sneg i pici ludilo na običnim gumama (zimskim) .Nema korozije u Swe kao u EngU švedskoj često menjaju automobile jer već posle par godina ISTRULE!![]()
A ti si uvezao tacno koliko vozila iz Swe?..Svi automobili iz švedske sa rupama mačka može da uđe u auto.
Trule bar isto brzo i u Rusiji pa ih ne menjaju često. Do para je, nije do rđe.U švedskoj često menjaju automobile jer već posle par godina ISTRULE!![]()
Ja nigde ne vidim Swe table a I opet krseve gledas koje je vozila sirotinja koja nema para za održavanjeImaš ih na oglasima retki pošteni ljudi napomenu. Imaš i gore fotke sam okačio. Oznake na švedskom.
Ako ne koriste so onda sipaju neku kiselinu. Ovako jede sona kiselina identično.