- Poruka
- 85.204
Kao karting su bili kao da letiš i nemaš nikakvu kontrolu, svaka vožnja je ples sa smrću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za gsi ali 205 je prilicno stabilan auto za krivine, ako se pretera zna da zabaci ali ko zna da vozi on ce umeti da ispravi.Kao karting su bili kao da letiš i nemaš nikakvu kontrolu, svaka vožnja je ples sa smrću.
Ne znam za gsi ali 205 je prilicno stabilan auto za krivine, ako se pretera zna da zabaci ali ko zna da vozi on ce umeti da ispravi.
subaru bokser masine, nize teziste, ulecem sa koliko hocu u krivine, a izlecem jos brze iz njih, uzivancija, lepi se za putNema kod njih ispravljanja kada te zabaci obmota te oko bandere oma![]()
Subaru ima pogon 4 tocka i ima elektroniku, ovo su automobili bez toga, oldshool ...subaru bokser masine, nize teziste, ulecem sa koliko hocu u krivine, a izlecem jos brze iz njih, uzivancija, lepi se za putjavljam ako ostanem u jarku, i obecavam da to necu da radim zimi kada zaledi
![]()
![]()
![]()
Pravi vozacki auto.4x4 je druga priča i još pun elektronike. Ovo je sve bilo na mokro moraš da ga osetiš ako mrdne centimetar pa da ne ideš jače.
GSI nema dovoljno jaku sasiju za taj motor, limarija ko neki plek nikakva ojacanja, golf ko golf kanturina bio kanturina ostao.Golf II GTI je na ovim prostorima isto 8mao mitskim status ali meni je ovaj zadnji kadet GSI bio bolji, čista fantazija![]()
Da kupio sam pre par godina 205 i ispljuvao si ga samo tako, ja tvoja kola nisam nikad pljuvao niti sam te omalovazavao.Samo sto je Golf 4 GTI bio sa 2.0 benzinskim motorom sa malo konja i nije isao nista specijalno.
GTI dvojka sa 139 ks generacije je isao 7,9s do 100 km/h.
Koliko ide 306?
Zar ne vidis sta radis?
Kupio si 205 i kao da si kupio GTI pa si ga hvalio na sve strane a sad kad si kupio 306 sad je on na tapetu.
Opusti se malo i shvati da su to starudije davno prevazidjene i davno pregazene a koje nisu oldtajmeri a koje su se i u ono vreme slabije prodavale od ostalih a razlog za to sigurno postoji. Da su toliko dobri ne bi ostali imali sta da traze kraj njih.
Spusti malo loptu.
306 je euro3 motor auto je 2001 godiste, a 205 je euro1 motor.Znas li ti gde je euro3 i 4 od tvojih kola?
...pa ne bas, jedino Toyota odrzava neki kvalitet ali nije to kao pre, KIA, HYundai katastrofa menjace imaju ...i da, Mazdu sam zaboravio ona je verovatno i najbolji japanski proizvodjac trenutno pa i vec par godina moze da se kaze.Ja sam to tako gledao kada sam bio klinac ovaj ovo onaj ono. Danas me zanima samo da ništa ne popravljam, da troši malo i da traje večno. To imaju samo koreanci i japanci danas![]()
pricas mi o golfu, sta je golf osvojio u reliju?Vidis Golf 4 GTI je isao 8,1s a 306 8,8 pa prema tome mislim da tu mozes da pricas samo bajke a da ne pricamo o Rally verziji Golfa sa 160 ks koja takodje postoji jel tako?
Opet ti kazem da preterujes u hvaljenju onog sto imas.
Kako misliš katastrofalne menjače, evo ja se vozim 80+ kkm bez ikakvih problema...pa ne bas, jedino Toyota odrzava neki kvalitet ali nije to kao pre, KIA, HYundai katastrofa menjace imaju ...i da, Mazdu sam zaboravio ona je verovatno i najbolji japanski proizvodjac trenutno pa i vec par godina moze da se kaze.
Mislim na CVT menjace.Kako misliš katastrofalne menjače, evo ja se vozim 80+ kkm bez ikakvih problema![]()