Zašto Golf?

pricas mi o golfu, sta je golf osvojio u reliju?
ti kao neki klinac napaljeni gledas ubrzanje od 0-100 jel znas da ih Pezo sve sije u medjubrzanjima, uporedjujes legendarni XU10 motor sa ovim kantama, Pezo 306 MAXI ciji je motor osnova od 306 GTI razvaljivao na reliju dok nisu promenili pravila da samo all wheel drive i turbo motori mogu da ucestvuju,ali je osvajao kasnije titule u svojoj kategoriji a da ne pricam i o legendarnom Citroenu Xsari WRC i Sebastianu Loebu.....
Jesi li ti sveatan da ta kola na reliju nemaju blage veze sa kolima ulici?
Ebe mi se za reli jer ja gledam ulicu.

Svi dobro znamo da je na balkanu ( najviše u bosni - njemačko auto ) golf najpopularniji pitanje je zašto? neosporan je kvalitet ali brate gde god se pogleda golfova ima najviše jednostavno nije interesantno - dobro vozi se sve i svašta ali se preferira golf pored tolikih različitih proizvodjača sa vrlo lepim i kvalitetnim modelima automobila...ujedno pišite koja vozila vi preferirate
zato sto smo gologuzija
a to se popravalja za 20 evra koliko kosta vecina delova
tako kazu komsije
liccno nikad ne bih kupio Golf dvojku ili trojku
pa da ne znam kako izgleda.

Jesi li ti sveatan da ta kola na reliju nemaju blage veze sa kolima ulici?
Ebe mi se za reli jer ja gledam ulicu.
Kako nemaju veze kad je motor poreklom iz GTi, vesanje je jos vise unapredjeno, standardne 306 se isto lepo voze i to svako moze da ti potvrdi ko je uopste vozio taj auto?
Po cemu je onda Golf poseban onda, po nicemu.

Francuski automobili su uvek bili tema za dobru i kvalitetnu sprdnju ko i ceo narod koji ga pravi :mrgreen:

1000008933.jpg

Zna se 90tih ko je pravio najbolje limuzine a to je BMW i ko je pravio najbolje hatcheve a to je Pezo...BMW je pokusao nesto i tada ali smo dobili onaj katastrofalni compact pa posle izasla ona grdobna trojka sa onim farovima....pa posle 1 ....

Poseban po cemu sto su imali taj jedan motor tdi od Audija i po neki benzinac atmosferski i to je to.
E sad ga odvaljujes za medalju.
Edukuj se malo ko je i koje i kakve motore sve imao.
Kod tvog pulena je bas bila motorizacija i to je smesno naspram VW-ena.
A ti mario si opet poceo da vredjas pa ce se tvoje pisanje sankcionisati.

Back