Zašto Golf?

Kao neko ko je imao dva GSi-ja tvrdim da je Golf bio daleko bolji u voznji jer kad mu das gas on je isao pravo dok se GSi kretao i bocno sto je znak da mu je sasija bila slaba za tu snagu.
Iz tog vremena su japanci daleko bili bolji a imao sam SX200 i MR2 a tad nisam uopste trgovao kolima.
Danas je to sve doterano.
Na ulicama ima sve vise GTi modela koji se cuju nekako bezbeze naspram tih starih modela od pre 30 godina ali idu daleko bolje. Licno sam imao GTi ED30 i isao je da ne verujes ali zvuk je bio tanak a secam se kad sam imao GSi i parkiram ispred kapije da su odmah znali kad se parkiram jer je bio zvuk u basovima a ne u srednjim i visokim tonovima kao ovi danasnji modeli.
Odem u porodiliste po zenu i tek rodjenog sina i ona je znala da sam dosao jer se cuo auto extra duboko i jednostano se znalo da je jaci od ostalih. Ovi danasnji sa fabrickim auspusima zvuce kao da su sa 1300 ccm.

To su bili remusi tada drmalo je prozore u baritonu ali nekako prefinjeno i ne toliko napadno kao danas što prdekaju i klokoću puckaju. Danas svaki jači noviji auto fabrički zvuči ko kec kome je truo auspuh.

Ne znam za gsi ali 205 je prilicno stabilan auto za krivine, ako se pretera zna da zabaci ali ko zna da vozi on ce umeti da ispravi.
Nema kod njih ispravljanja kada te zabaci obmota te oko bandere oma :mrgreen:
subaru bokser masine, nize teziste, ulecem sa koliko hocu u krivine, a izlecem jos brze iz njih, uzivancija, lepi se za put:balavi: javljam ako ostanem u jarku, i obecavam da to necu da radim zimi kada zaledi :mrgreen: :mrgreen: :balavi:

Back