mario80
Stara legenda
- Poruka
- 84.878
Srpska posla, ceni se samo ono što može da se drlja milion km bez da i ulje menja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije problem ulje nego je problem los dizajn, sekvencijalni menjac ima kais koji je potpoljen u ulju a postoji i verzija sa lancem koja je bolja ali i ona ima mana.Srpska posla, ceni se samo ono što može da se drlja milion km bez da i ulje menja![]()
Pa kad je tako kvalitetan i dobar sto ga maltene nema na ulicama?306 je euro3 motor auto je 2001 godiste, a 205 je euro1 motor.
Jesi li ti sveatan da ta kola na reliju nemaju blage veze sa kolima ulici?pricas mi o golfu, sta je golf osvojio u reliju?
ti kao neki klinac napaljeni gledas ubrzanje od 0-100 jel znas da ih Pezo sve sije u medjubrzanjima, uporedjujes legendarni XU10 motor sa ovim kantama, Pezo 306 MAXI ciji je motor osnova od 306 GTI razvaljivao na reliju dok nisu promenili pravila da samo all wheel drive i turbo motori mogu da ucestvuju,ali je osvajao kasnije titule u svojoj kategoriji a da ne pricam i o legendarnom Citroenu Xsari WRC i Sebastianu Loebu.....
250 000km auto nema da susne, kupio sam od drugog vlasnika dugogodisjeg meni to sve govori o kvalitetu i o odrzavanju.Pa kad je tako kvalitetan i dobar sto ga maltene nema na ulicama?
zato sto smo gologuzijaSvi dobro znamo da je na balkanu ( najviše u bosni - njemačko auto ) golf najpopularniji pitanje je zašto? neosporan je kvalitet ali brate gde god se pogleda golfova ima najviše jednostavno nije interesantno - dobro vozi se sve i svašta ali se preferira golf pored tolikih različitih proizvodjača sa vrlo lepim i kvalitetnim modelima automobila...ujedno pišite koja vozila vi preferirate
Kako nemaju veze kad je motor poreklom iz GTi, vesanje je jos vise unapredjeno, standardne 306 se isto lepo voze i to svako moze da ti potvrdi ko je uopste vozio taj auto?Jesi li ti sveatan da ta kola na reliju nemaju blage veze sa kolima ulici?
Ebe mi se za reli jer ja gledam ulicu.
Videcemo tvoj Hyundai kad predje 100 000km kako ce da se ponasa.Francuski automobili su uvek bili tema za dobru i kvalitetnu sprdnju ko i ceo narod koji ga pravi
Pogledajte prilog 1779528
Poseban po cemu sto su imali taj jedan motor tdi od Audija i po neki benzinac atmosferski i to je to.Pa da nije poseban ne bi se toliko vozio dok je tvoj 306 samo cinjenica da je nekad postojao.
To je i dule pričao na 40,50,60 kkm i pljuvao koreance a vidi sada i to prodaje.Videcemo tvoj Hyundai kad predje 100 000km kako ce da se ponasa.
Tebi je motor jos u fazi razradjivanjaTo je i dule pričao na 40,50,60 kkm i pljuvao koreance a vidi sada i to prodaje.
E sad ga odvaljujes za medalju.Poseban po cemu sto su imali taj jedan motor tdi od Audija i po neki benzinac atmosferski i to je to.