Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.305
nešto ovih dana pokušava da okrivi rusku stranu za sankcije koje nama građanima uvode Amerikanci i SFREU
Од кога Амери купују уранијум?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nešto ovih dana pokušava da okrivi rusku stranu za sankcije koje nama građanima uvode Amerikanci i SFREU
licimuri...Од кога Амери купују уранијум?

Njegov problem.bi, al ne sme
Гасоводи су стратешки пројекат.Autorska.
Zasto se Vucic toliko boji Rusa?
Toliko se boji da ne sme da pisne!
Vidi valjda kako ovi što se zamere Putinu završe kroz prozor.Autorska.

Eto, sam si dao tačan odgovor. Zašto su onomad Tadić i Koštunica predali NIS Rusima? Iz istog razloga, da ne bi prošli kao Đinđić.Canak je rekao da je Srbija okupirana Rusima i njihovim spijunima.
Da nije zato?
Tko se ne bi vraga bojao?Autorska.

Зашто неколицина Вас,овде присутних,толико мрзи Русе?
Есте Ви људи нормални?
Па ко ће ти пружи Руку Љубави,ко ће ти помогне кад баш зглајзнемо осим Руса..да неће можда немац,холанђанин?
Nije tu problem što niko nema muda nego što niko nema dovoljno ljudi da im se suprotstavi. A ruskih agenata ima koliko hoćeš u službama bezbednosti.Rusi ovde imaju veliki uticaj. Čak ni Tadić nije imao muda da napravi zaokret prema zapadu pa je proglasio politiku "4 stuba", što je težak debilizam.
Па ваљда је природно,понављам ПРИРОДНО,да Рус треба и мора и жели...а СРБЉЕ ВАСКОЛИКО ТАКОЂЕ ЖЕЛИ,да Рус има највећи могући Утицај на целокупном Балкану.Nije tu problem što niko nema muda nego što niko nema dovoljno ljudi da im se suprotstavi. A ruskih agenata ima koliko hoćeš u službama bezbednosti.
Mislim da mora biti da se ti žestoko sprdaš u svojim postovima, što je super i ja to podržavam.Па ваљда је природно,понављам ПРИРОДНО,да Рус треба и мора и жели...а СРБЉЕ ВАСКОЛИКО ТАКОЂЕ ЖЕЛИ,да Рус има највећи могући Утицај на целокупном Балкану.
Или ,ти можда мислиш другачије?
.Autorska.
Mislim da mora biti da se ti žestoko sprdaš u svojim postovima, što je super i ja to podržavam.
Ali ako nije tako, onda jbg.

Зато што и Руси знају шта је жвалега радио и шта ради. Довољно би било да нешто обзнане и оде подршка "русофила". тикси би га први издао.Canak je rekao da je Srbija okupirana Rusima i njihovim spijunima.
Da nije zato?