ZASTO SE TOLIKO NAPADA NA B92?

Da li su takozvane "patriote" ustvari teški licemeri?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako vi legalisti volite da lažete, pa to stvarno nije normalno.:hahaha:

U ovoj emisiji je Mlađan Dinkić skoro zaplakao, koliko ga je rasturala Danica
Vučinić.

http://b92.net/video/videos.php?nav_category=900?yyyy=2010&mm=12&dd=29&nav_id=482560

Eto dame i gospodo, koliko se može verovati sledbenicima Gnojislava
Koštunice.:mrgreen:

PS. Koliko zgrada može da se kupi za 130 000 000 evra?

Trabunje, lazove koji izvrces.
Kada su napravili insajder o g17? Kada su tematski posvetili serijal kradjama g17? Zasto branis lopove iz g17 i njihove pudlice sa b92?
Nema gorih od vas.
Kosta koliko kosta, dobijena je kriminalno. I sam priznajes i znas da su kriminalno dobili zgradu kada su presli iz Doma Omladine
Trabunje nisi druge stavke razradjivao.
Oni su kriminalci kao i ti, zato sto ih branis ako nista drugo, sto se i vidi iz situacije u zemlji.
Ti tvoji kriminalci kada bude pravde ce leteti sa svim ostalim kriminalcima. A nece se praviti moralnim cistuncima.

Poslednja izmena:
Upravo tako, ali u tome i jeste problem.

Patriote mrze "Peščanik" zato što se u toj emisiji razobličava sva nakaznost lažnog
patriotizma i njegova šetetnost po naše društvo, iako u isto vreme napadaju DS i
vladajuću koaliciju mnogo bolje i argumentovanije od kvazi analitičarskih pajaca poput
Vikadinovića, Antonića i sličnih. Smehotresna opozicija (nacionalno
osvešćena:mrgreen:) nije vredna pomena.

Trabunje, lazovcino. U tim emisijama je isla prica o genocidnosti Srba od 19. veka i razradjivali su to dugo, dugo. Sta tek reci o nastupima coveka koji prica da nista od mekika nema bolje u Srbiji jesti? Sta raci o ludom/pijanom Peri Lukovicu?

И биларавијојла почела да трпа Трибунала :mrgreen:

G. draksson, niste u pravu, ja verujem da je g. Tribunal patriota i zato sam pitala da li pod PATRIOTSKOM INTELIGENCIJOM, smatra i svoju inteligenciju jer ako on svoju inteligenciju ne smara patriotskom, mozda je onda smatra izdajnickom pa bi svaka dalja diskusija po tom pitanju onda bila bezpredmetna!

Te etikete o marginalcima i besposlicarima mozes prisiti svim ideoloskim grupama u Srbiji komotno ,takodje kukanje je cak mnogo vise trenutno karakteristicno za satro patriote koje svi mrze , svi im rade o glavi , svi ih genocidisu i pljackaju ,uvek su nesto ugrozeni ...

Kao prvo za likove poput Milutina Petrovića, Nikole Samardžića, Sonje Biserko, Vesne Rakić Vodinelić, Gorana Svilanovića ili Ivana Medenice ne mogu drugačije da okvalifikujem nego kao potpune marginalce, jer bez obzira kog su se mesta dokopali u životu nisu ga zaslužili već su im dobri roditelji namestili život u udobnosti i privilegijama. I kad god nešto zapreti da ugrozi njihov povlašćeni status čuje se vrisak do neba.

Marginalci su i zato što je njima nacionalizam objektivno potrebnija kategorija nego bilo kom u Srbiji pošto bez istog njihova životna misija dežurnih pljuvača gubi smisao. Čak i tamo gde ga objektivno nema oni ga domisle. Ništa nisam netačno rekao kvalifikujući te ljude onakvima kakvi zaista jesu. Večito nenamirene sujete, bez rešenja sa ogromnim apetitima i majušnim kapacitetima. Oni su ujedno i prava sekira za građansko društvo a ne nekakav militantni nacionalizam koji im se priviđa uglavnom namenski.

u sustini nema neke razlike , ja govorim o tome da se u toj emisiji kritikuje vlast , a to ko dolazi tamo to je druga prica , ima tamo raznih profila od budala i smaraca do profesora univerziteta i ozbiljnog sveta .

Reći da nema razllike između ljudi koji se bune protiv zatiranja sećanja na najstrašnije epizode u istoriji naroda kome pripadaju sa jedne i ljudi koji kritikuju vlast isključivo sa pozicija kako mali Perica zamišlja da vlast treba da se ponaša sa druge strane najblaže rečeno je bedastoća.

Poslednja izmena:
O ovoj temi nema puno da se rapsravlja .Svaki medij je skoro 100% pod kontrolom vlasti....tj cista cenzura.
B92 kao da kritikuje po naredjenju,eto recimo bas pred moguce izbore pljuje po takozvanim opozicionim strankama....zar nekome to nije cudno?
Nije tako jednostavno kao nekada...Sada je difuzno,ima više centara moći pa se na sukobu istih ponekad pojavi neki delić istine.I pritom samo na 92 jer ona ima najjaču zaleđinu od strane nekih kvazivladinih centara moći.Za ostale uključujući Blic na primer od štampanih se slažem 100%.

Ako su marginalci cemu onolike povike na njih?

Nema povike na njih. Ovde se postavlja pitanje Zašto se toliko napada B92?

Uopšte ne mislim da se napada. Njima prija da veruju da su pod nekim opsadnim stanjem, to ih podseća na stiskavac sa Slobom - njihovo zlatno doba. Teški romantičari.

Oni sad izmišljaju ugroženost k`о gradžanstvo militantni nacionalizam ne bi li sebi malo dali na značaju.

Na marginu takođe nema povike, samo sam pokušao da najjednostavnije objasnim zašto su se smučili većini.

Zašto patriote toliko napadaju B92?:per:

Tvrde kako je to, navodno, antisrpska televizija koja uopšte ne napada žutu vlast.

Međutim, istina glasi sasvim drugačije.

B92 je jedina televizija sa nacionalnom frekvencijom, koja koliko-toliko
kritikuje trenutnu vlast. Da li je kritikuje dovoljno? Ne, tu ću se složiti sa patriotama,
ni blizu. Ali šta rade ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom? Ne rade ništa,
osim što sistematski zaglupljuju narod sa raznim "Farmama", "Dvorovima", "Grand-
ovima" i sličnim bljuvotinama. To patriotama ne smeta, to je valjda "prosrpski".:mrgreen:

"Pink", "Prva", "Avala", "Košava" (RTS nije potrebno ni pominjati...sluge svakog
režima) uopšte ne kritikuju trenutnu vlast, ali zato masovno šire kič, šund i nemoral
najgore vrste. A patriote se ne oglašavaju.:mrgreen:

Ali kada treba pljuvati B92, eeeee onda su u prvim redovima.

E sad, zašto je to tako?

Da li je to stvarno zato što B92 ne kritikuje dovoljno vlast (a patriotama kao poštenim
i pravdoljubivim ljudima:mrgreen:, to naravno smeta) ili im pak smeta istina
koja se jedino, doduše samo ponekad, može čuti na B92 u emisijama
poput "Insajdera", "B92 istražuje", "Peščanika" i tako dalje?

O čemu se tu zapravo radi?:think::think::think:

Imao je i imace i B92 svoje zute minute, mislim na "BB show" a sprema se novi samo neznam gde ce se emitovati valjda na PRVOJ ili na B92.
A iskreno B92 jeste za kritiku jer i sam kritikuje pa cak i klevece ali bih se malo pozabavio Tijanicevim RTS.
Napravio je sprdacko ruzicastu papazjaniju od drzavne televizije, uzima nam po valjda 500 ili 700 dinara mesechno za gledanje 100 putno repriznih
serija, reality poshasti i prelepih lica RTS-a, a mi placamo 700 dinara mesecno za to, kako bi on svom radnom okruzenju isplatio 150000 dinara mesecno
dok mu ljudi sa prosecno 20000 izdvajaju 700 mesecno. Bash ga briga, okruzio se lepim i mladim muskim ali za njega vaznije zenskim svetom, Ivona, Nada Vasiljevic, Crvenikosa spikerka, Dusica, ms ministarka, druga Natasha, pa onda razni: Pantici, Stanojevici, Veselinovici..... sve mlad i lep svet, resio covek da se vrati u svoje najlepse zivotno doba, da se podmladi, a mi cemo da buljimo u Ivonu svakoga dana i da ispovrcemo 700 din-a, pa da jeste lepa jeste, ali gledati je za 700 dinara se ne isplati..... narocito ako imas platu od 20000.....

Tvrde kako je to, navodno, antisrpska televizija koja uopšte ne napada žutu vlast.

Međutim, istina glasi sasvim drugačije.

B92 je jedina televizija sa nacionalnom frekvencijom, koja koliko-toliko
kritikuje trenutnu vlast. Da li je kritikuje dovoljno? Ne, tu ću se složiti sa patriotama,
ni blizu. Ali šta rade ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom? Ne rade ništa,
osim što sistematski zaglupljuju narod sa raznim "Farmama", "Dvorovima", "Grand-
ovima" i sličnim bljuvotinama. To patriotama ne smeta, to je valjda "prosrpski".:mrgreen:

"Pink", "Prva", "Avala", "Košava" (RTS nije potrebno ni pominjati...sluge svakog
režima) uopšte ne kritikuju trenutnu vlast, ali zato masovno šire kič, šund i nemoral
najgore vrste. A patriote se ne oglašavaju.:mrgreen:

Ali kada treba pljuvati B92, eeeee onda su u prvim redovima.

E sad, zašto je to tako?

Da li je to stvarno zato što B92 ne kritikuje dovoljno vlast (a patriotama kao poštenim
i pravdoljubivim ljudima:mrgreen:, to naravno smeta) ili im pak smeta istina
koja se jedino, doduše samo ponekad, može čuti na B92 u emisijama
poput "Insajdera", "B92 istražuje", "Peščanika" i tako dalje?

O čemu se tu zapravo radi?:think::think::think:

Zašto smeta?
Zato što servira drugačiju priču od onih na koje smo navikli.
To uopšte ne znači da je B92 jedina televizija koja govori istinu, daleko od toga, ista se najviše poziva da komentariše ono kako bi trebalo da bude, a ne onako kako jeste. Dakle, B92 nam postade glavna analitička televizija. Da li se to možda može nazvati pokušajem da se manipuliše narodom? I to baš na isti način kao što bi uradio onaj koji bi servirao polucenzurisanu vest, delimičnu laž radi dobrobiti naroda.

Mnogo se oni igraju istraživanjima. Pa onda Brankici bude đavo kriv. Mediji nisu zaduženi za to, to će obavljati neko drugi.
Dakle, isto kao što neke televizije povećavaju gledanost tračevima, skandalima, i tako dalje, isto tako i ova televizija privlači gledaoce intrigantnim pričama. Sočnim detaljima, dakle, nije li to identično?

Na kraju krajeva, ono što oni serviraju nije objektivna istina, nego istina za one koje prihvataju njihovu serviranu priču među svoje stavove.

Zašto smeta?
Zato što servira drugačiju priču od onih na koje smo navikli.
To uopšte ne znači da je B92 jedina televizija koja govori istinu, daleko od toga, ista se najviše poziva da komentariše ono kako bi trebalo da bude, a ne onako kako jeste. Dakle, B92 nam postade glavna analitička televizija. Da li se to možda može nazvati pokušajem da se manipuliše narodom? I to baš na isti način kao što bi uradio onaj koji bi servirao polucenzurisanu vest, delimičnu laž radi dobrobiti naroda.

Mnogo se oni igraju istraživanjima. Pa onda Brankici bude đavo kriv. Mediji nisu zaduženi za to, to će obavljati neko drugi.
Dakle, isto kao što neke televizije povećavaju gledanost tračevima, skandalima, i tako dalje, isto tako i ova televizija privlači gledaoce intrigantnim pričama. Sočnim detaljima, dakle, nije li to identično?

Na kraju krajeva, ono što oni serviraju nije objektivna istina, nego istina za one koje prihvataju njihovu serviranu priču među svoje stavove.

A koja televizija to televizija govori istinu? RTS i Pink možda?:think:

I ko će se baviti istraživanjem ako ne istraživački mediji? Državne institucije? Mislim,
ne budimo smešni.:roll:

A koja televizija to televizija govori istinu? RTS i Pink možda?:think:

I ko će se baviti istraživanjem ako ne istraživački mediji? Državne institucije? Mislim,
ne budimo smešni.:roll:

Nijedna ne govori apsolutnu istinu, sve su to varijacije istine, njihovo poimanje istine.
Svaka medijska kuća ima za cilj da servira dobru priču, mislim da je to svima jasno.
Kada se radi o vestima, onda one imaju medijski centar iznad sebe, koji upravlja vestima koje će biti emitovane. Primer ti je (ne)saopštavanje narodu da je NATO agresija počela.
Voditelji se ponekad igraju detektiva amatera. Brankica najbolje zna kako je to.

EVo sta meni na brzinu pada napamet o B92. Imaju neki imformativni program, ali uglavnom iznose poluistine i jednu stranu price.

Brankica posle tolkih godina otkrila da nasi politicari kradu Ju, mozes misliti. I to samo DSS.
A ja, a verujem i svaki ozbiljniji covek koji ima posla u gradu, znam jos mnoogo takvih primera o kradjama u EPS, Zeleznicama i namestenim tenderima. Svi politicari kradu, svuda gde mogu. Ali oni samo jednu stranku napadaju. Pametnom dovoljno. Btw, ne simpatisem DSS

Ili, pred gej paradu, na sve moguce nacine su je propagirali, a o PORODICNOJ SETNJI dan pre toga, na kojoj je ucestvovalo 20.000 ljudi, apsolutno nenasilnoj, gde su bili ljudi sa decom nista nisu rekli da je podrze
Na sajtu im je prva reakcija bila DESNICARI ORGANIZOVALI PARADU Pa ko je tu normalan, u koje su oni skole isli kad je za njih desnica sve sto misli suprotno od njih, cak i porodicni ljudi.

Eto, rano je, al seticu se jos toga kasnije

Evo sad gledam taj Insajer sa zvicnim i nebuloznom nazivom , pljacka veka .... smejurija .
Od kud to moze da bude Pljacka Veka tamo . Pa ja neznam ,,,, el tim ljudima mozak popio .
\To je pljacka . Strasna i velika . Kradja na angro .... al nije pjacka veka .
Za prvo mesto iza pljacku veka ce se takmiciti koridor 10 , koji se pravi vec 10 godina , i devizne rezerve dravave Srbije , koje su ameri potrosili . A bogami , jos jedno tri slicne price .

Poslednja izmena:
Evo sad gledam taj Insajer sa zvicnim i nebuloznom nazivom , pljacka veka .... smejurija .
Od kud to moze da bude Pljacka Veka tamo . Pa ja neznam ,,,, el tim ljudima mozak popio .
\To je pljacka . Strasna i velika . Kradja na angro .... al nije pjacka veka .
Za prvo mesto iza pljacku veka ce se takmiciti koridor 10 , koji se pravi vec 10 godina , i devizne rezerve dravave Srbije , koje su ameri potrosili . A bobfrgami , jos jedno tri slicne price .

Preuveličavanje, napumpavanje, pompa... manipulacija teška!

Nijedna ne govori apsolutnu istinu, sve su to varijacije istine, njihovo poimanje istine.
Svaka medijska kuća ima za cilj da servira dobru priču, mislim da je to svima jasno.
Kada se radi o vestima, onda one imaju medijski centar iznad sebe, koji upravlja vestima koje će biti emitovane. Primer ti je (ne)saopštavanje narodu da je NATO agresija počela.
Voditelji se ponekad igraju detektiva amatera. Brankica najbolje zna kako je to.

A tek ova ljigavost .... u emisiji koji najavljju kao pljacka veka , sve vrvi od slika i videa svestenika SPC , Kostunice , a evo ,naravno tu su i Dveri , deo te pljacke veka .

Smardovo pokvareni .

Један пример...послушај само како у инсајдеру са презиром говоре СПЦ.....мада контам да нећеш схвати или хтети да признаш да говоре са презиром о СПЦ јер си ти сигурно неки мађар, балија, усташа и ти мрзиш СПЦ више него они...Заправо они је не мрзе они су плаћени да мрзе и пљују све српско ! :D

A tek ova ljigavost .... u emisiji koji najavljju kao pljacka veka , sve vrvi od slika i videa svestenika SPC , Kostunice , a evo ,naravno tu su i Dveri , deo te pljacke veka .

Smardovo pokvareni .
Pa sasvim je ok da kažu ako je i Koštunije stavio prste u ''slatku'' pitu ali mene nervira drugo...To što rade za jedne tajkune protiv drugih i često imaju nerealne projekcije kako bi uredili Srbiju kojima smaraju gledaoce.

Pa sasvim je ok da kažu ako je i Koštunije stavio prste u ''slatku'' pitu ali mene nervira drugo...To što rade za jedne tajkune protiv drugih i često imaju nerealne projekcije kako bi uredili Srbiju kojima smaraju gledaoce.

Al su njega slikali i kad su pravili emisije o nelegalinim transvferima fudbalra ... Pricalio Ceci , a njega slikali za docek srpske nove godine , kad ona peva .

A znas kako bi zuti vristali , kad bi neko sad napravio emisiju o kradji to jest proneveri veka , koridoru 10 , i onda non stop da stoji slika djiindjica dole .

Stvar sa B92 je prilično jednostavna.

Reputaciju koju je stvorila u periodu dok je bila opoziciona radio stanica krčmi danas kao režimska televizija.

Kada vas neko ubeđuje da komercijalna televizija ili uopšte telvizija može biti nezavisan medij taj je ubeđen da još niste rasčistili sa dilemom oko Deda Mraza.

Oni se kunu u BBC a baštine a istovremeno neretko baštine tekovine tabosa i Pinka.

Prema tome, agitprop amaterizam u funkciji onoga ko više plati.

Back