V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
I treba da imas. Dace Bog da ijekavicu propricas. Sve cemo vas srbizirati. Bice od vas Srbijanaca posteni i pravi Srbi!ali ja imam srbiju.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I treba da imas. Dace Bog da ijekavicu propricas. Sve cemo vas srbizirati. Bice od vas Srbijanaca posteni i pravi Srbi!ali ja imam srbiju.![]()
Republika Srbija je gubernija ili upravna oblast vjecne Republike Srpske!Loša kopija Republike Srpske.![]()
Loša kopija Republike Srpske.![]()
I treba da imas. Dace Bog da ijekavicu propricas. Sve cemo vas srbizirati. Bice od vas Srbijanaca posteni i pravi Srbi!
Nije to jedino što ti se ne slaže uz ten.ne slaze mi se uz ten.![]()
Nije to jedino što ti se ne slaže uz ten.![]()
XXL100 кила 188 цм, ђе спадам под ваше дефиниције молим те реци ми
мали, велики или мидијум
Pa ja sma rekao da imam crnogorsko poreklo , a imam i makedonskoOnda se i nazivaš Srbinom, crnogroskog porekla a ne Crnogorcem.
Niko nije rekao da nemaju logike već da mi je više preko glave vas stručnjaka iz daleka koji ste mnogo bolje upućeni u sva dešavanja od nas, koji živimo ta dešavanja. Inače, prababa mi je poreklom iz Crne Gore ali svi njeni su se izjašnjavali kao Srbi iz CG.
Kако су навалили ови азијати долазити, биће то за коју годину XXXXXL.
Joj,Enigmo...ne pisi to sijecamo...bode mi usi.Poslije ste prečane optužili za početak rata,i toga se sijećamo.
Ти си Црни Србо Македогорац Лала.Pa ja sma rekao da imam crnogorsko poreklo , a imam i makedonskojesam i onda Srbin ? A rodjen u Vojvodini ( Jugoslaviji )
Jesam li ja onda Srbin ?
Та верзија сијећамо је архаични израз којег су се тврдоглаво држали старији људи у неким крајевима, дакле у суштини није неисправан, сјећамо је поједностављена верзија, а екавица је отишла најдаље у том правцу, генерално сви језици теже ка поједностављивању.Joj,Enigmo...ne pisi to sijecamo...bode mi usi.
Sjecamo..to je ispravno.
E,sad se bas vidi da si "Srbijanac".Ne. Nama SRBIJANCIMA su obraz spasili ljudi kao što je to bio general Armije Republike Bosne i Hercegovine Jovo Divjak, ROĐENI BEOGRAĐANIN koji je vodio odbranu Sarajeva. Neka mu je večna slava i hvala!
Pogledajte prilog 1767675
Taj ti iz Bosanske Krajine, slučajno rođen u Beogradu. On je Srbijanac koliko i Dragan Đilas.Ne. Nama SRBIJANCIMA su obraz spasili ljudi kao što je to bio general Armije Republike Bosne i Hercegovine Jovo Divjak, ROĐENI BEOGRAĐANIN koji je vodio odbranu Sarajeva. Neka mu je večna slava i hvala!
Pogledajte prilog 1767675
Јавио ми се школски путем видеа синоћ, и он у Чикагу. Показује ми како то изгледа, ја сам био згрожен. Каже, до цркве помоћна зграда, ту има клопа и све остало, све на латиници готово.и стриптиз
U Krajini se odvajkada govori rjeka, bjelo, rječ, snejg, ljepo, bjes, itd, a ne rijeka, bijelo, riječ, snijeg, lijepo, bijes.Та верзија сијећамо је архаични израз којег су се тврдоглаво држали старији људи у неким крајевима, дакле у суштини није неисправан, сјећамо је поједностављена верзија, а екавица је отишла најдаље у том правцу, генерално сви језици теже ка поједностављивању.
Da je to neko rekao cist od bilo kakve primJEse bugarstine uvrIJEdio bih se. Ovako sve sto dolazi od nase zaostale istocne brace oprastam,svJEstan da nam predstoji ogroman rad po pitanju vase srbizacije.bice i od vaseg rezervata jednom drzava. kakva takva, ali drzava.![]()
Da je to neko rekao cist od bilo kakve primJEse bugarstine uvrIJEdio bih se. Ovako sve sto dolazi od nase zaostale istocne brace oprastam,svJEstan da nam predstoji ogroman rad po pitanju vase srbizacije.
U kojim krajevima?Та верзија сијећамо је архаични израз којег су се тврдоглаво држали старији људи у неким крајевима, дакле у суштини није неисправан, сјећамо је поједностављена верзија, а екавица је отишла најдаље у том правцу, генерално сви језици теже ка поједностављивању.
Još jedan lep primer omalovažavanja i degradacije Srba iz Srbije. Nemojte da se posle pitate kakvo ćemo mišljenje da formiramo ako nas ovako Srbi prozivaju, skačete na Hrvate sa foruma, a ovo je još gore, kada te neko, koga smatraš ''svojim'' ovako unizi.Da je to neko rekao cist od bilo kakve primJEse bugarstine uvrIJEdio bih se. Ovako sve sto dolazi od nase zaostale istocne brace oprastam,svJEstan da nam predstoji ogroman rad po pitanju vase srbizacije.
Sve to stoji...ali ovde imas manjka slova,a tamo visak.U Krajini se odvajkada govori rjeka, bjelo, rječ, snejg, ljepo, bjes, itd, a ne rijeka, bijelo, riječ, snijeg, lijepo, bijes.
Jedan moj poznanik rodom iz Berana koji živi u Beogradu 35 godine kaže da nas je ekavica dala vragu.Sve to stoji...ali ovde imas manjka slova,a tamo visak.![]()
U Bosni ima najviše izvorne srpske genetike.po alekseju sam muslimanka, po tebi bugarka....a vidim ni oko (i)jekavstine ne mozete da se dogovorite.
znas sta je razlika izmedju tebe i mene. sta god da mi kazes i kako god da me nazoves, ja svoje poreklo znam, jer sam iz cistog dela...a ti tu izbosne ko zna s kim si i kako mesan. zato je tebi toliko bitno da budes veliki srbin. ja znam da jesam, ti si taj ko nije siguran.![]()