Zašto se samozadovoljavate?

To je posve prirodna ljudska potreba. Onaj tko to ne radi mislim da mu fali nesta .
:heart:
alessandro-nesta-gestikulierend-2007-1592207220-41380.jpg

Ја бих скроз могао без тога али то радим ради здравља јер смањује ризик од рака простате (тј. нед*кање повећава ризик од рака простате), и да бих себи бар мало накратко поправио расположење јер то је нешто ретко што је истовремено делотворно и здраво, за разлику од других ствари као што су алкохол, цигаре, и слично.

Први пут сам се самозадовољио тек са 22 године, уопште то нисам радио док сам био тинејџер, тек сам само мало сладио очи, и то је то. Тако да бих могао без тога али нећу јер је лепо и здраво. Оно што ми је увек фалило је однос са девојком, или некакав физички контакт са њима, а не самозадовољавање.

Verovatno zavisi od osobe do osobe. Najmanje sam sa prijateljicama pričala o tome. Dok sam studirala jedna cimerka je sasvim opušteno pričala o tome. Neke moje sagovornice su bile spremne da pričaju o seksu i partnerima i ostalom ali su o masturbaciji bile sture izatvorene.

Meni to nikada nije bila zamena za seks niti mi je seks bio zamena za masturbaciju. U ranoj mladosti jeste bilo nesto što sam mislila da je seks, ali kada sam počela da se seksam uocila sam razliku u potpunosti (bar kod mene).
Mogu imati i sadržajan i redovan seks ali ću svremena na vreme spustiti šaku u gaćice i napasti svoja čula.

Back