Zašto se samozadovoljavate?

Jako je jednostavno,vecina zena bira manjinu muskaraca,logicno cak i ona najruznija hoce bolje za sebe nece razmisljati e ove sve ljepse zene od nje su uzele sve najljepse muskarce pa nece ta najruznija razmisljati sigurno e posto su svi ljepsi muskarci zauzeti od ljepsih zena onda ce ona kao najruznija naci nekog drugog ruznog ili najruznijeg muskarca pa tako ce oni biti srecan par i on ce moci da je zadovolji.Logicno da nece nego ce probati i ona do dodje do nekog ljepseg ili uspjesnijeg ili zasto da nekoj ne preotme muskarca makar na jednu noc

Tako je i kad se bira posao ljudi hvataju veze da rade posao i budu na poziciji koju realno ne zasluzuju ali je hoce.Nece bitni posteni prema sebi i svojim reci,ja po zaslugama trebam da budem cistac wc ili parkova itd iako je to casan i posten posao,nego hoce da ima bolju platu,luksuz veci pa se hvataju veze masu kandidata za manji broj mjesta

Zasto bi neka riba ako je ruzna trazila sebi pandana ili ako je gluplja da trazi jednako glupog msm moze ali hoce bolje za sebe

Danas hoce svako da bude student ili politicar sjutra ili u firmi da radi u odijelu vecina kazem nebitno jesu li kadar i zasluzuju li isto gledaju i zene svaka hoce one u manjini koji zadovojavaju vecinu zena
znaš li ti moj analitički koliko ja uzimam u obzir okolnosti kad pomislim na akciju?
0 %
da li su neke lepe lili nisu
da li se ovo uklopilo ili nije
da li je mesec u desetoj kući
idibre haha
kad kreneš u akciju jedino je važan tvoj cilj.
nikakve statističke okolnosti

znaš li ti moj analitički koliko ja uzimam u obzir uticaj okoline kad krenem u akciju
0 %
da li su neke lepe lili nisu
da li se ovo uklopilo ili nije
da li je mesec u desetoj kući
idibre haha
kad kreneš u akciju jedino je važan tvoj cilj.
nikakve statističke okolnosti

To je super za tebe samopouzdanje je bitan faktor ali zene uzimaju u obzir mnogo toga a njoj je najbitnije da bi ti dala da te drugi muskarci postuju.To u prevodu znaci npr ides ulicom pa te vidi sa drugim muskarcima kada se sretnes na ulici njoj je kljucno svakoj zeni iako toga one nisu svjesne,zapamti ovo njoj je kljucno kako te ti drugi muskarci tretiraju dal ti pruze ruku i zovu te ono imenom sa postovanjem ili te tretiraju kao budalu ili te zezaju.Npr zovu te nekim ruznim nadimkom ili kada ih sretenes umjesto da se rukujete po ramenu te udare ili npr dok nesto pricas ne slusaju te,prekidaju na pola ili te ignorisu a ako uopste i nemas musko drustvo tek onda ti nece dati da je odvedes u krevet.

Bjezi iz sredine gdje te drugi muskarci ne postuju!!! To je zlatno pravilo za svakog muskarca,nece ti nijedna dati ako imas taj problem cak iako nadjes zenu sa 40 snalazice te i tretirati te kao krpu

To je super za tebe samopouzdanje je bitan faktor ali zene uzimaju u obzir mnogo toga a njoj je najbitnije da bi ti dala da te drugi muskarci postuju.To u prevodu znaci npr ides ulicom pa te vidi sa drugim muskarcima kada se sretnes na ulici njoj je kljucno svakoj zeni iako toga one nisu svjesne,zapamti ovo njoj je kljucno kako te ti drugi muskarci tretiraju dal ti pruze ruku i zovu te ono imenom sa postovanjem ili te tretiraju kao budalu ili te zezaju.Npr zovu te nekim ruznim nadimkom ili kada ih sretenes umjesto da se rukujete po ramenu te udare ili npr dok nesto pricas ne slusaju te,prekidaju na pola ili te ignorisu a ako uopste i nemas musko drustvo tek onda ti nece dati da je odvedes u krevet.

Bjezi iz sredine gdje te drugi muskarci ne postuju!!! To je zlatno pravilo za svakog muskarca,nece ti nijedna dati ako imas taj problem cak iako nadjes zenu sa 40 snalazice te i tretirati te kao krpu
pa čuj ne može svako muško da bude poglavica.
iz sredine gde te ne poštuju se ne beži
nego se ostaje i živi se tako da će poštovanje okoline
biti
pitanje trenutka.
kako ti misliš da će neko steći poštovanje na blanko?

Dobro
Od sad ima da me poštuju muškarci!

Dosta sa uzvičnicima!!!!!

Kljuc svega sve ostalo su prazne price.

Znao sam iz osnovne skole lika koji je bio naljepsi djecak u mom odeljenju lik ima plave oci i dan danas znam tog lika 10 puta ljepsi nego tada visok crn lic, izgled kao holivudski glumac i ti bi sada rekao ovaj ce svaku da ima.Lik nije zbario nijednu a zasto,citav zivot je vezan bio za sredinu gdje su ga od malih nogu zezali ono djecaci iz zavisti,obicno zezaju neke ono koji imaju neki fizicki defekt ili koji su lijepi bas ove druge iz zavisti a ovaj lik lijep kao lutka ali stidljiv povucen,ne zna da odbrani sebe da se postavi i trpio nepostovanje klinaca i danas je stidljiv a sjajan lik.I zene iz naselja i danas imaju podsvjesno tu sliku o njemu kao klincu kojeg su zezali ili koji danas nije primjecen nema samipozdanje a jako je fin, kulturan da je poznati glumac ludovale bi za likom,a ovako im moze biti dobar lijepi prijatelj friend zona da bi mu dale da ih zadovolji,mora da dobije postovanje drugih muskarca to je sustina.To je sada izrazit slucaj imas i slucajeva gdje nekog nisu zezali a opet nema postovanje muskaraca

Moras da shvatis da muskarci su vecinom glupe sirovine posebno kao manji,rugaju se onom ko je pametan,uci cita knjige.Obicno postuju nekog ko zna da se bije ili ko igra najbolje sport neki fudbal, kosarku itd a ako si povucen i uceniji tip ne postuju te jedino ako imas petlje da se bijes.To djevojcice sve vide a sjutra kao zene to osjete

Zamislim sve zhene sveta kako me gledaju osudjujuce i u fazonu: napaljeniku jedan, drkas jer ne mozes da nadjes devojkou.
I onda ja drkam jos vise. To je metamorfiralo iz larve srama u leptira koji se hrani time i dobija krila: prl prl prlllllllll
Zašto ja čitam Napokonove postove?
Pa zato što mi je to nešto kao super zabavna vožnja na onom nekom cigaNJskom vašarskom ringišpilu.. Izvrti me lepo kao karusel gde je ispred mene Betmen, pozadi slonče, levo avion, desno Pepeljugina kočija, pored iskeženi Aca Lukas, gore leti Petar Pan.. a ja sam recimo na Homeru Simpsonu.. :mrgreen:

ot: zato što sam ga dovela do perfekcije

pa čuj ne može svako muško da bude poglavica.
iz sredine gde te ne poštuju se ne beži
nego se ostaje i živi se tako da će poštovanje okoline
biti
pitanje trenutka.
kako ti misliš da će neko steći poštovanje na blanko?

Ne mora ni da bude poglavica niti alfa da bi bio postovan bitno je samo da dobije postovanje drugih muskarca tako sto nece dati na sebi ili ce znati neki sport dobro ili ce znati da se bije.Posle kada muskarci odrastu postuju i muskarce koji su isli u rat,muskarce koji su od nule napravili nesto u zivotu bez pomoci mame i tate i hvatanja veza.A postavace i nekog ko je skociou more da nekom spasi zivot itd.Onda te postuju svi muskarci nebitno koje su rase i nacije

Nece postovati maminog sina,nekog ko je dobio sve u zivotu na gotovo itd takvom ce i zene mnogo tesko bioloski dati seks,iako taj moze da ima izgled Apolona i znanje Aristotela.Ako nije neki profesor ili clan akademije neke opet dzaba

Zena ako je lijepa je carica, muskarac ako je samo lijep i nacitan je niko i nista,luzer i friend zona vjecita.A biti nacitan je po meni za postovanje ali za vecinu sirovina od muskaraca nije

Kljuc svega sve ostalo su prazne price.

Znao sam iz osnovne skole lika koji je bio naljepsi djecak u mom odeljenju lik ima plave oci i dan danas znam tog lika 10 puta ljepsi nego tada visok crn lic, izgled kao holivudski glumac i ti bi sada rekao ovaj ce svaku da ima.Lik nije zbario nijednu a zasto,citav zivot je vezan bio za sredinu gdje su ga od malih nogu zezali ono djecaci iz zavisti,obicno zezaju neke ono koji imaju neki fizicki defekt ili koji su lijepi bas ove druge iz zavisti a ovaj lik lijep kao lutka ali stidljiv povucen,ne zna da odbrani sebe da se postavi i trpio nepostovanje klinaca i danas je stidljiv a sjajan lik.I zene iz naselja i danas imaju podsvjesno tu sliku o njemu kao klincu kojeg su zezali ili koji danas nije primjecen nema samipozdanje a jako je fin, kulturan da je poznati glumac ludovale bi za likom,a ovako im moze biti dobar lijepi prijatelj friend zona da bi mu dale da ih zadovolji,mora da dobije postovanje drugih muskarca to je sustina.To je sada izrazit slucaj imas i slucajeva gdje nekog nisu zezali a opet nema postovanje muskaraca

Moras da shvatis da muskarci su vecinom glupe sirovine posebno kao manji,rugaju se onom ko je pametan,uci cita knjige.Obicno postuju nekog ko zna da se bije ili ko igra najbolje sport neki fudbal, kosarku itd a ako si povucen i uceniji tip ne postuju te jedino ako imas petlje da se bijes.To djevojcice sve vide a sjutra kao zene to osjete
Jbg izgleda da je tako
Ovo ko da si mene opisao, sem što nisam lep
Sad mi je sve jasno
Hvala

Jbg izgleda da je tako
Ovo ko da si mene opisao, sem što nisam lep
Sad mi je sve jasno
Hvala

Zato ti i ne daju i vidi ne krivi zene zbog toga,oni nisu toga ni svjesne msm vecina njih to im je podsvjesno bioloski usadjeno hiljadama godina.Zena ce uvijek biti samo zena u osnovi isto kao sto i ti moras biti i samo muskarac.Posle toga izdvoj vrijeme i da ucis i citas svaka cast ne kazem ja to ali time ne dobijas zene niti ljepotom nekom velikom.Probaj da uradis nesto ekstremno vrijedno,dobro i tesko bez icije pomoci a da lokalno to prepoznaju i da dobijes postovanje,vidjeces kako ce zene bioloski nesvjesno da polako krenu prema tebi

Ides ulicom a zovu te imenom i prezimenom punim pa ti pruze ruku,zene na to bioloski otkidaju nisu ni svjesne koliko to ih cini zenom kada su kraj tebe

Zasto zene na Balkanu vole Crnogorce zapitaj se iako imas i tamo sirovina ovakvih,onakvih zato sto vecina njij ne da na sebe i drze do nekog ponosa casti, makar vecina.Imaju percepciju o njima kao o brkatim junacima,koji imaju odlikovanja iz bitaka i onda ce sa takvima i da se zbare.Logicno takve likove ces naci i u Srbiji i Bosni ok,al Crnogorci imaju takav imidz javni

pa nije uvek lepše udvoje,
meni ne bi bilo zanimljivo da isprobavam silnu neku gospodu da vidim da li će biti u stanju da mi daju orgazam ili neće
Kod nas muškaraca je to malo drugačije.
Mi ne možemo da lažiramo orgazam, a ako nas dama vizualno uopšte ne privlači, teško da uopšte možemo biti sa njom. Ja nemam problema sa tim, imam zaista lepe dame u svom okruženju i zašto bih onda sam sebe zadovoljavao?
Sa druge strane, imaš tih nekih luzera i na ovom forumu, koji pišu kako mrze sex. Kako možeš da mrziš nešto,što nikada nisi ni probao? Jasno je da takvim individuama samo zadovoljavanje, jedini mogući izbor.

Slika pravog muskarca u Holivudu nekada

Prilozi

• Charles-Bronson-1973.jpg
    Charles-Bronson-1973.jpg
    104,7 KB · Pregleda: 8
U Meksickim serijama ovo bi bila slika nekog pravog muskarca postovanog, prava sirova prica.Al preko filmova danas te uce da budes Tom Kruz i ostanes u frend zonj,ovakav lik sa slike moze koju hoces da zadovolji ali ne uklapa se u globlasticki koncept muskarca

Prilozi

• 1604530237-actor-cubano-cesar-evora-cumple-61-anos.jpg
    1604530237-actor-cubano-cesar-evora-cumple-61-anos.jpg
    49,5 KB · Pregleda: 11
Кад женица није ту, а нпр деси се да ме боли зуб, то тако јако боли и онда сам принуђен на то, јер после дркања одмах престане.
Овако ретко кад.

Back