Zasto se ribe loze na sportiste?

LPhoklica:
Ne zelim da se neko naljuti, ali ako se neko lozi samo na sportiste onda je ta osoba poprilicno glupa.
Pa to nije jedina osobina na koju treba da obratimo paznju. U naslovu: *Zasto se ribe loze na sportiste* treba dodati *pored njhovih ostalih osobina*.
niko nije rekao SAMO na sportiste...a verovatno si primetila da bar 90% riba (ako ne i 100) ima nekog sportistu koji joj se svidja...a recimo ne svodjaju se svekoj muzicari ili lekari,policajci,frizeri...mada se nekima svidjaju...

i onda je pitanje "zasto se svi ti ukusi poklapaju kad dodje do sportista?"

Tinar:
Moony Angel:
Ne znam kako vi, ali ja se lozim samo na extremne sportiste (sk8ere, snowboardere, etc) :oops:
Me too!!! Joj, samo zbog toga bi zivela u Americi, tamo skoro svi borduju. Njam, njam... :oops:
mmmmm... jos ako sk8er slusa ROCK i ima dugu kosu... aaaaaa... mljac... mljac... Boze, koja sam ja patjenica :shock: :D :oops: :oops: :oops:

Moony Angel:
Tinar:
Moony Angel:
Ne znam kako vi, ali ja se lozim samo na extremne sportiste (sk8ere, snowboardere, etc) :oops:
Me too!!! Joj, samo zbog toga bi zivela u Americi, tamo skoro svi borduju. Njam, njam... :oops:
mmmmm... jos ako sk8er slusa ROCK i ima dugu kosu... aaaaaa... mljac... mljac... Boze, koja sam ja patjenica :shock: :D :oops: :oops: :oops:
Za rock te podrzavam, ali ja vishe volim kracu kosu. :wink:

Tinar:
Moony Angel:
Tinar:
Moony Angel:
Za rock te podrzavam, ali ja vishe volim kracu kosu. :wink:
Ma cool je i kratka kosa, a ja ne volim neku pretjerano dugu, najvise, paa, recimo do ramena, a mozda malo krace i od toga :wink:

Back