Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
ja ne shvatam
ops:
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mortishaaa:LooooooooL LoL LoL lOooooooOlUmno poremecena osoba:Zbog prvog utiska.....
Ko razume,shvatice
ja ne volim fudbalere ... ali ni malo ... OoPs meni su oni nekako glupavi OoPs eto vam jedne moje predrasude (8
inspirion:Znachi miss ce da mi peva na svadbi.
niko nije rekao SAMO na sportiste...a verovatno si primetila da bar 90% riba (ako ne i 100) ima nekog sportistu koji joj se svidja...a recimo ne svodjaju se svekoj muzicari ili lekari,policajci,frizeri...mada se nekima svidjaju...LPhoklica:Ne zelim da se neko naljuti, ali ako se neko lozi samo na sportiste onda je ta osoba poprilicno glupa.
Pa to nije jedina osobina na koju treba da obratimo paznju. U naslovu: *Zasto se ribe loze na sportiste* treba dodati *pored njhovih ostalih osobina*.
Pa, samo vidite Maradonu. Chovek je bio najbolji fudbaler a sada je izashao sa rehibilitacija i ima 200 kila.inspirion:Znachi miss ce da mi peva na svadbi.
A sto bi se neki fudbaler skrasio kad ga zele samo zbog tela.I para.I jos se predjes,pa se on naglo udeblja i batali fudbal.
Me too!!! Joj, samo zbog toga bi zivela u Americi, tamo skoro svi borduju. Njam, njam...Moony Angel:Ne znam kako vi, ali ja se lozim samo na extremne sportiste (sk8ere, snowboardere, etc)ops:
paaaa...vole ih i profesori...i ako imaju nerkog kucnog ljubimca,moze da se desi da ih zgotivi... :wink:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
Pa mogu i shtreberi postati "sportisti". Ima nade za tebe... :wink:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
da,mozes da treniras sahTinar:Pa mogu i shtreberi postati "sportisti". Ima nade za tebe... :wink:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
Moj jedan ortak trenira pecanje igra cak i za reprezentaciju!!!miss:da,mozes da treniras sahTinar:Pa mogu i shtreberi postati "sportisti". Ima nade za tebe... :wink:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?![]()
zezam se...nije prozivka.... :wink:
mmmmm... jos ako sk8er slusa ROCK i ima dugu kosu... aaaaaa... mljac... mljac... Boze, koja sam ja patjenica :shock:Tinar:Me too!!! Joj, samo zbog toga bi zivela u Americi, tamo skoro svi borduju. Njam, njam...Moony Angel:Ne znam kako vi, ali ja se lozim samo na extremne sportiste (sk8ere, snowboardere, etc)ops:
ops:
inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
ma,to se ti samo foliras da ne moras da radis domaci...winnetou:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
ja se lozim na strebere.
Za rock te podrzavam, ali ja vishe volim kracu kosu. :wink:Moony Angel:mmmmm... jos ako sk8er slusa ROCK i ima dugu kosu... aaaaaa... mljac... mljac... Boze, koja sam ja patjenica :shock:Tinar:Me too!!! Joj, samo zbog toga bi zivela u Americi, tamo skoro svi borduju. Njam, njam...Moony Angel:Ne znam kako vi, ali ja se lozim samo na extremne sportiste (sk8ere, snowboardere, etc)ops:
ops:
![]()
ops:
ops:
ops:
winnetou:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
ja se lozim na strebere.
miss:ma,to se ti samo foliras da ne moras da radis domaci...winnetou:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
ja se lozim na strebere.![]()
:wink:
Ma cool je i kratka kosa, a ja ne volim neku pretjerano dugu, najvise, paa, recimo do ramena, a mozda malo krace i od toga :wink:Tinar:Za rock te podrzavam, ali ja vishe volim kracu kosu. :wink:Moony Angel:mmmmm... jos ako sk8er slusa ROCK i ima dugu kosu... aaaaaa... mljac... mljac... Boze, koja sam ja patjenica :shock:Tinar:Me too!!! Joj, samo zbog toga bi zivela u Americi, tamo skoro svi borduju. Njam, njam...Moony Angel:Ne znam kako vi, ali ja se lozim samo na extremne sportiste (sk8ere, snowboardere, etc)ops:
ops:
![]()
ops:
ops:
ops:
inspirion:winnetou:inspirion:Znachi ubiste me u pojam.
A streberi?
Jer to samo majka voli?
ja se lozim na strebere.ops:
ops:
Jer si za kafu?![]()