Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije sinonim kakvim ga predstavljaš.Osim što je žele demilitariziranu, dakle, žele je cijelu pod svojom kontrolom.
zar nije to već rekao?znači putin je spreman da potpiše mir sa ukrajinom
Ukri insistiraju da se ne završi samo na tim oblastima.Sto puta su rekli koje oblasti hoće da pripoje. Odnosno, pripojili su, sada ih oslobađaju.
hah... mirčeta sam baš večeras ovo gledao , nije ga bilo odavno
Kako izgleda država bez vojske?To nije sinonim kakvim ga predstavljaš.
Svašta je rekaozar nije to već rekao?
Želiš li reći da je Ukrajina denacificirana?Украјинци неће да схвате да су изгубили, а Руси не могу да их убеде у то без помоћи Американаца.
Ne znam šta oni smatraju pod demiliterizacijom. Ne mora da znači totalno bez vojske, ali možda nešto u fazonu Švajcarske.Kako izgleda država bez vojske?
Da objasnim: ne postoji.
Želiš li reći da je Ukrajina denacificirana?
Ukrajina danas ima daleko ozbiljniju vojsku nego 24.2.2022.Ne znam šta oni smatraju pod demiliterizacijom. Ne mora da znači totalno bez vojske, ali možda nešto u fazonu Švajcarske.
Aha, predali su se, a ruski okupator se isključivo samoubija jer Ukri ne ratuju.Немам појма, заболе ме, али видим да и даље ратују.
Aha, predali su se, a ruski okupator se isključivo samoubija jer Ukri ne ratuju.
Naravno...znači putin je spreman da potpiše mir sa ukrajinom
Šesti mohito, krivo čitamКо се предао?
Ukrima nikakva vojska ne treba.Ne znam šta oni smatraju pod demiliterizacijom. Ne mora da znači totalno bez vojske, ali možda nešto u fazonu Švajcarske.
Zato što se ameri i evropa bore do poslednjeg ukrajincaŠta mislite, zašto se ratu u Ukrajini ne nazire kraj, u čemu je stvar? Koliko je prošlo otkako je Tramp došao na vlast u Americi i obećao da će zaustaviti rat u Ukrajini a on je, koliko vidimo, danas u žestokoj fazi, Rusi su više puta skoro javno svetu pričali da su spremni za pregovore a na terenu se dešava drugo.
Šta je ruski cilj trenutno, šta hoće da postignu?
Ne znam šta oni smatraju pod demiliterizacijom. Ne mora da znači totalno bez vojske, ali možda nešto u fazonu Švajcarske.