Zašto se predsednik javlja iz šume?

Zašto se Predsednik javio iz šume?

• Kopa litijum da bi dokazao da je to dobro za cirkulaciju

glasova: 0 0,0%
  • Traži Tomu Monu i Malog po drveću...

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
Koga boli đoka odakle se javlja, važno je šta ima da kaže.
Uvek isto

-Lazovi me napadaju a kako je bilo 2012 a kako sada?
Plate veće tolko posto, penzije tolko! (inflaciju ne pominje koja je veća stotine puta naročito posle izbora)

-Prosvetarima medicinarima planiramo povišice! I penzionerima naravno da se ne uvrede ipak je to udarna brigada glasača (ako si na budzetu nekako ces i ziveti na račun ostalih, ako nisi...)

-Bebe, oni meni o beloj kugi a mi tolko izdvajamo!

To je klasika koja redovno ide u monolozi a uz aktuelne teme, danas je preovladjivao litijum

Uz naravno patetiku i bisere, danas recimo:
Nazivaju me pored ovog svega navedenog i MAJMUNOM. Neka, to je ništa MAJMUNI SU PLEMENITE životinje. A PONEKI su i veoma PAMETNI!!!

Uvek isto

Plate veće tolko posto, penzije tolko! (inflaciju ne pominje koja je veća stotine puta naročito posle izbora)

-Prosvetarima medicinarima planiramo povišice! I penzionerima naravno da se ne uvrede ipak je to udarna brigada glasača (ako si na budzetu nekako ces i ziveti na račun ostalih, ako nisi...)

To je klasika koja redovno ide u monolozi a uz aktuelne teme, danas je preovladjivao litijum

Nazivaju me pored ovog svega navedenog i MAJMUNOM. Neka, to je ništa MAJMUNI SU PLEMENITE životinje. A PONEKI su i veoma PAMETNI!!!
Povod je litijum.Glavna tema u Srbiji. Cini se vise od pola je protiv kopanja. To je sad trend u Evropi. Ima dole u opstini Bosilegrad,naselje Karamatica prepuno rude bakra ,olova,zinka. Medjutim drzava Bugarska im ne dozvoljava da rudare jer kao podzemne vode zagadjene idu u Bugarsku. Bosilegrad bi lepo ziveo od ta dva rudnika.
Hebiga imamo rude a ne smemo da rudarimo a to je spas za nerazvijene opstine.

Uvek isto

😡

Sve znaš, u sve se razumeš.

Kao moji SDP-njarski starci koji stalno arlauču da su HDZ-ovci lopine, pa kada ih pitaš što su to točno pokrali, oni paušalno opale - narod i državu.
A država Hrvatska hvala dragom bogu živa i zdrava, narod krcat k'o brod.

💵💴💶💷🪙💰💳💎

S druge strane, da mojim starcima prepustiš upravljanje državom, sve bi spizdili na alkohol, drogu i kladionicu.

Originalno, nema šta. Gde je tebi Ćuto sve ovo u šumi?

Screenshot_20240801_232104_com.google.android.youtube-1.jpg

ja vam lepo kazem da on vas sve majmunise, pa za 18+ milijardi koliko ce jos da zavalja srbiju za ekspo, sta fali malo da glumi majmuna, posle ce pravi majmuni to da vracaju, nece sigurno on sa svojom klikom, oni ce te pare da odnesu sa sobom, recimo polovinu, a za polovinu ce kao nesto da vam naprave i usele migrante u to sto budu napravili

Aj se kladimo da će vučić izazvati građanski rat ako mu narod ne bude dozvolio da kopa?
pa onda bolje da se kopa, imamo vec primere gradjanskog rata sa rio tintom, a zamisli djuka bizon tek sto preti sa okupacijom

ja ipak mislim da je kljuc u novom zaduzivanju 18 milijardi sa ekspo i da onda odlete letecim taksijem aljek i njegovui najblizi saradnici ko zna gde u beli svet, da pobegnu sa milijardama dok se vi bakcete sa rio tintom koji ce da vam drzi paznju,. a da oni iskoriste priliku i zdime

treva otvoriti oci ovim njegovim sns-ovcima, da je to plan, nece moci svi da pobegnu, bolje im je da napustaju sns titanik, nece pokrasti i odnesti svi te pare, vec samo vrhuska

samo ovo shvati, zapad ce da vam otme celu srbiju, zagadjivanje ce samo da pomogne da se srbi vise iseljavaju, ali dug je nemoguce vratiti, i onda dajete srbiju komplet, ili bezite svi na arbajt kod gazde kurta, primice vas nemci

ajde ko je sad koja strana banka luda da daje 18 milijardi za neki ekspo, kako ce se te pare zaraditi? nemoguca misija, radi se o najvecoj i poslednjoj pljacki, zato ovo sve sa litijumom, koji je sica lova

Poslednja izmena:
vucic jede parizer na tv-u
milica slika ventilatore za porodiliste

a spremaju se da zavaljuju srbiju za 18 milijardi cak!
pa samo 10 milijardi da ukradu i odnesu sa sobom, njih 100 po 100 miliona, pa se vi cesite posle i vracajte dug, jedite parizer, i ladite trudnice/porodilje/odojcad sa ventilatorima, pijte teske metale itd

ajde kako ce taj ekspo da zaradi te silne milijarde i kada? zasto tajkuni nisu ulozili u ekspo, umesto sto se cela srbija zaduzuje, ako je to tako dobar biznis?

ne!
ovde se radi o litijumu za ekspo, vi nama litijum, zapadu, a zapad srbiji dug kao omcu oko vrata, ali pare da pokupi sns mafija, tih 18 milijardi, pa jedi parizer, i ladi se ventilatorima, pij otrovanu vodu, vozovi neka iskacu iz sina, sns mafija neka vas gazi ...

na kraju gradjanski rat, da niko ne opazi kada loppovi pobegnu sa parama,. e o tome se ovde radi O 18 MILIJARDI ZA EKSPO,A NE O LITIJUMU

Poslednja izmena:
ja vam lepo kazem da on vas sve majmunise, pa za 18+ milijardi koliko ce jos da zavalja srbiju za ekspo, sta fali malo da glumi majmuna, posle ce pravi majmuni to da vracaju, nece sigurno on sa svojom klikom, oni ce te pare da odnesu sa sobom, recimo polovinu, a za polovinu ce kao nesto da vam naprave i usele migrante u to sto budu napravili
Realno bolje migrant nego sns majmun!

Back