Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeće javljanje sa svemirske stanice MirZašto se Predsednik javlja iz šume?
Uvek istoKoga boli đoka odakle se javlja, važno je šta ima da kaže.
Povod je litijum.Glavna tema u Srbiji. Cini se vise od pola je protiv kopanja. To je sad trend u Evropi. Ima dole u opstini Bosilegrad,naselje Karamatica prepuno rude bakra ,olova,zinka. Medjutim drzava Bugarska im ne dozvoljava da rudare jer kao podzemne vode zagadjene idu u Bugarsku. Bosilegrad bi lepo ziveo od ta dva rudnika.Uvek isto
-Lazovi me napadaju a kako je bilo 2012 a kako sada?
Plate veće tolko posto, penzije tolko! (inflaciju ne pominje koja je veća stotine puta naročito posle izbora)
-Prosvetarima medicinarima planiramo povišice! I penzionerima naravno da se ne uvrede ipak je to udarna brigada glasača (ako si na budzetu nekako ces i ziveti na račun ostalih, ako nisi...)
-Bebe, oni meni o beloj kugi a mi tolko izdvajamo!
To je klasika koja redovno ide u monolozi a uz aktuelne teme, danas je preovladjivao litijum
Uz naravno patetiku i bisere, danas recimo:
Nazivaju me pored ovog svega navedenog i MAJMUNOM. Neka, to je ništa MAJMUNI SU PLEMENITE životinje. A PONEKI su i veoma PAMETNI!!!
Uvek isto
-Lazovi me napadaju a kako je bilo 2012 a kako sada?
Plate veće tolko posto, penzije tolko! (inflaciju ne pominje koja je veća stotine puta naročito posle izbora)
-Prosvetarima medicinarima planiramo povišice! I penzionerima naravno da se ne uvrede ipak je to udarna brigada glasača (ako si na budzetu nekako ces i ziveti na račun ostalih, ako nisi...)
-Bebe, oni meni o beloj kugi a mi tolko izdvajamo!
To je klasika koja redovno ide u monolozi a uz aktuelne teme, danas je preovladjivao litijum
Uz naravno patetiku i bisere, danas recimo:
Nazivaju me pored ovog svega navedenog i MAJMUNOM. Neka, to je ništa MAJMUNI SU PLEMENITE životinje. A PONEKI su i veoma PAMETNI!!!
Što dalje to bolje!Sledeće javljanje sa svemirske stanice Mir
da ga pošaljemo na Mars...Bog da ga vidi...pa nek se uključuje odatle u tv program kad god hoće za one zavisnike koji bi ga gledali i kako pere zube i umiva se..jedan kanal da se posveti samo njemu a ostali da imaju program za normalne tj. nezaražene vučićitisom...Što dalje to bolje!
on je komandant migrantima-teroristima koji zive u sumi, a bata soros je general, eto zato, sns ladja se nasukala na rudnike, i sad ce biti rusvajZašto je to uradio?
ja vam lepo kazem da on vas sve majmunise, pa za 18+ milijardi koliko ce jos da zavalja srbiju za ekspo, sta fali malo da glumi majmuna, posle ce pravi majmuni to da vracaju, nece sigurno on sa svojom klikom, oni ce te pare da odnesu sa sobom, recimo polovinu, a za polovinu ce kao nesto da vam naprave i usele migrante u to sto budu napraviliNazivaju me pored ovog svega navedenog i MAJMUNOM. Neka, to je ništa MAJMUNI SU PLEMENITE životinje. A PONEKI su i veoma PAMETNI!!!
pa onda bolje da se kopa, imamo vec primere gradjanskog rata sa rio tintom, a zamisli djuka bizon tek sto preti sa okupacijomAj se kladimo da će vučić izazvati građanski rat ako mu narod ne bude dozvolio da kopa?
Realno bolje migrant nego sns majmun!ja vam lepo kazem da on vas sve majmunise, pa za 18+ milijardi koliko ce jos da zavalja srbiju za ekspo, sta fali malo da glumi majmuna, posle ce pravi majmuni to da vracaju, nece sigurno on sa svojom klikom, oni ce te pare da odnesu sa sobom, recimo polovinu, a za polovinu ce kao nesto da vam naprave i usele migrante u to sto budu napravili