Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam razumela
Ovde se ugasio čim ga prislonio na uvo.Ne gasi displej kada nije poziv iako se prisloni licu.
Добар Дан ћорчоNeotesani i navespitani covece, tako se izrazavaj sa sebi bliskima, ja sam vec uvecala bas na taj nacin i videla tastaturu.
Na kraju, nebitno je, otvatrate teme koje su plod maste i nemaju veze sa politikom, nego sa eventualnim licnim osobinama nekog coveka, podmecuci neprovereno.
Nisam razumela, ali i nebitno, tema je skroz sasava.
Ovde se ugasio čim ga prislonio na uvo.
Pogledajte prilog 1755688
fejkara, sve glumiDa razjasni sebi sve dertalje
Pre i intetvjua na javnim servisima, gde voditelja ćita pitanja (ne znase ko ih je naoisao)
a ON detaljno i iscrpno odgovara na svako...
telefon drzi radi fore, koj' ce mu djavo telefon dok glumata?Ovde se ugasio čim ga prislonio na uvo.
LUD!...
Autorski osvrt na ovu cudnu situaciju...
U kojoj Predsednik priča sam sa sobom na telefon bez uspostavljene veze... te prstima pokriva isti da se to ne vidi...
@Jugoslav Čvarak da nije mozda s tobom telepatski pricao ili o cemu se ovde radi ?
...
Ето,признај да си погрешила.Hvala na objasnjenju i istini.
PRIZNAJEM ...da sam bila budala sto sam ti se uopste i obratila.Ето,признај да си погрешила.
Признај да ти Председник лаже и да није провео ни 1 секунд неког Разговора са неким тамо Гламочићем.
Признај да је Он ЛАЖОВ и ПСИХОПАТА.
ПРИЗНАЈ да си се огрешила о Мене.
Признај да овај Мученик коме се Психопата обраћа неће видети ни ћоравог Динара.
Признај да ће ЛУДАК све нас одведе у Пропаст уколико га не будемо скинули са Власти.
Nije on lud nego dobro poznaje svoje glasače...
Autorski osvrt na ovu cudnu situaciju...
U kojoj Predsednik priča sam sa sobom na telefon bez uspostavljene veze... te prstima pokriva isti da se to ne vidi...
@Jugoslav Čvarak da nije mozda s tobom telepatski pricao ili o cemu se ovde radi ?
...
Dobro, jel' vi poneki videste objasnjenje da je ipak bilo poziva? Ili vas to ne insteresuje, nego samo "pljuj" po Vucicu?Nije on lud nego dobro poznaje svoje glasače
Pola su kupljeni a druga polovina IQ<50