rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Samo jedan indeed...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nelogichno.simeon.:ГОВОРИ СРПСКИ ДА ТЕ ЦЕО СВЕТ РАЗУМЕ
Da, u pravu si... Samo mi to da te ceo svet razume... Srbi u svetu, ali svet srpski..simeon.:Стварно је нелогицхно да се у Србији један другом обраћамо на Енглеском језику
ne znam za njihsimeon.:Од сада ће да се фарбам у пљавушу. Можда се боље уклопим у код мудератора...?
Sta ti napadas coveka,osim toga ne postavi on pitanje o word-u vec excel-.Leka:Pa ovo vec prerasta u paranoju i fobiju.Da nisi malo postao opsednut moderatorima?! :? Simo da odes malo kod psihijatra na informativni razgovor!Ne skodi,a cim ne skodi znaci da koristi! :wink:
Hmmm...Od kad si se pojavio osim onog pitanja o wordu nista pametno nismo culi(osim jednog te istog na sto nacina i tema)nije valjda da ne mas o cemu drugom da pricas....![]()
simeon.:Ко каже да се нико осим мене не буни? Па сигурно их има, али бивају уклоњени, па тако увек изгледа да се буну неки “изузетак”, док и он не буде искорењен. Тако је створен форум добрих модератора и лоших “бинџија-изузетака”. Ево, кладим се да ће и ова тема бити избрисана, иако се у њој не вређа нико, по никаквој основи, осим сујете модератора.
lepo rečeno,živeliDON:simeon.:Ко каже да се нико осим мене не буни? Па сигурно их има, али бивају уклоњени, па тако увек изгледа да се буну неки “изузетак”, док и он не буде искорењен. Тако је створен форум добрих модератора и лоших “бинџија-изузетака”. Ево, кладим се да ће и ова тема бити избрисана, иако се у њој не вређа нико, по никаквој основи, осим сујете модератора.
A bre Simo,
To sam isto reko na Forumu muzika,pa cek da ti kazem i ovde,za ovo tvoje.Vidim da csi nervozan,ne moj to,ne valja nervoza,dobices bore na celu.A i srcka ce ti oslabi.
Prosta bre stvar...citaj samo ono sta ti se svidja.
Kao ja.Ostalo preskaci.Kao ja.E sad...hmmmmmmmmmmmm
Stavrno bi pojedinci mogli da se suzdrze svojih komentara bar na nekim Topic-ima,koji nemaku veze sa Erotikom...
A opet,kao sto gore rekoh,ma sta da im radis bre?! Ne moze se nista tu.To je jace od njih.Jednostavno,vole da su u centru paznje i tacka!
Gledaj na Forum kao na kafic!Ali bas tako!Kao na kafic.Ima li devojaka tamo?Ima.Ima li momaka tamo?Ima.Namiguju li jedno na drugo?Namiguju.Muvaju li se?Muvaju.sad bas da se kresu pred svima,to ne,a sve ostalo kao u kaficu.Kao u nocnom klubu.Navlakusa kolko hoces.Spremis lociku i uzivaj :wink:
bundeva:Nesto razmisljam i sve mi se cini da je jedino resenje da Leka,Inco i Rastman za kaznu srede Simcetu Excel.![]()
Koleginica:Sta ti napadas coveka,osim toga ne postavi on pitanje o word-u vec excel-.Leka:Pa ovo vec prerasta u paranoju i fobiju.Da nisi malo postao opsednut moderatorima?! :? Simo da odes malo kod psihijatra na informativni razgovor!Ne skodi,a cim ne skodi znaci da koristi! :wink:
Hmmm...Od kad si se pojavio osim onog pitanja o wordu nista pametno nismo culi(osim jednog te istog na sto nacina i tema)nije valjda da ne mas o cemu drugom da pricas....![]()
A ako cemo o "pametnim stvarima" tek o tome ti ne bi smeo pricati,jer tek ti nisi nista pametno napisao. Samo vredjanja i sto bi lala reko pod.ebavanja :wink:
Lep potez Leko,svaka cast,stvarno za pohvalu :wink:Leka:Koleginica:Sta ti napadas coveka,osim toga ne postavi on pitanje o word-u vec excel-.Leka:Pa ovo vec prerasta u paranoju i fobiju.Da nisi malo postao opsednut moderatorima?! :? Simo da odes malo kod psihijatra na informativni razgovor!Ne skodi,a cim ne skodi znaci da koristi! :wink:
A ako cemo o "pametnim stvarima" tek o tome ti ne bi smeo pricati,jer tek ti nisi nista pametno napisao. Samo vredjanja i sto bi lala reko pod.ebavanja :wink:
OK,excel,nisam se trudio da zapamtim njegov problem jer je brzo odustao od teme i poceo njegov sada vec uhodan sablon.
A mislim da ne bi trebala da sudis o meni na osnovu par postova koje si usput videla dok sam se prepucavao sa Simom,samo sam ga pustio da isprazni ventil pa jer za svadju treba dvoje![]()
Ako nemas vremena onda mi veruj na rec,stvarno sam fini.
Meni je besmisleno da se sa nekim svadjam ovako jer to je isto ko da pricam sa zidom,Krstarica je super mesto za resavanje vasih problema i ucenje na tudjim greskama(mislim na Software,Hardware ali moze i LJIS),eto nadam se da vas nisam smorio.
IZVINI SIMO! :wink:
Bravo Leko :wink:Leka:"Nije tesko biti fin". 8)