Зашто се нико не буни.

S

simeon.

Gost
Ко каже да се нико осим мене не буни? Па сигурно их има, али бивају уклоњени, па тако увек изгледа да се буну неки “изузетак”, док и он не буде искорењен. Тако је створен форум добрих модератора и лоших “бинџија-изузетака”. Ево, кладим се да ће и ова тема бити избрисана, иако се у њој не вређа нико, по никаквој основи, осим сујете модератора.
 
S

simeon.

Gost
Па јесте инкогнито задовољно трља руке, јер је код њега гумица. Онда кад прича крене како се њему не свиђа, бриши, ха,ха,ха,...бриши,ха,ха,ха,...
А за неупућене укратко. Сасвим из десетих разлога сам се пријавио на форум. Имао сам проблем са затварањем Екцела па сам преко форума потражио помоћ. Уместо правог одговора(част изузецима-Милош Врбас) следиле су Лекине "досетке". Када сам одговорио Леки и то прилично уздржано,следила је цензура. Онда сам ја отворио тему "Цензура бато" и не баш у нарочито оштром тону критиковао модераторе. Рекао бих да је био и прилично неозбиљан, што се може проверити прегледом теме. Онда су уследили све арогантноји, а богами и увредљивији одговори. Одговорао сам на то, увек за октаву нижим тоном. Међутим, г.модераторима и њиховим компањеросима(или хомонимима)у тој дискусији су, као крунски аргумент,послужиле су маказе. Нека искрено кажу ко је почео паметовати(да не кажем исмевати), а потом и користити, не баш коректне, изразе.
Ово сам написао да они који су касније почели пратити тему знају да и није све баш тако како на први поглед изгледа.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.