sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da iza svakog uspesnog muskarca stoji zena, kad takav muskarac hrani bar dve tri zene, cesto i njihovu decu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da iza svakog uspesnog muskarca stoji zena, kad takav muskarac hrani bar dve tri zene, cesto i njihovu decu?
to ne pije vodu jer sve vise iza muskaraca stoji muskarac
Sinke ti odrzavas ovaj podforum u zivotu.
Sinnke je najdublji mislioc i pregalac ovde.Ja mu nisam ni do kolena i gotovo da se stidim svojih plitkih tema i postova.
Tema:
Zavisi od karaktera žene.Dobronamerna žena stoji iza muškarca i korisna je, jer dve glave bolje misle nego jedna.Zato muškarac koji ima dobronamernu ženu bolje uspeva u životu.Ali nisu sve žene dobronamerne...
Sve su one dobronamerne koliko to njima odgovara. Kad bi covek bio dobronameran i cinio tebi ono sto samo ti zelis, to bi bio covek koji zna sta je ljubav.
Sinnke je najdublji mislioc i pregalac ovde.Ja mu nisam ni do kolena i gotovo da se stidim svojih plitkih tema i postova.
Sinke ti odrzavas ovaj podforum u zivotu.
ne znam sinnke, ali ako je istina ovo sto georgejune prica, ja bih na tvom mestu pripazila na ovu dvojicu:
bottoms up gentlemen![]()
imas nesto da podelis sa nama ?to ne pije vodu jer sve vise iza muskaraca stoji muskarac
ne znam sinnke, ali ako je istina ovo sto georgejune prica, ja bih na tvom mestu pripazila na ovu dvojicu:
bottoms up gentlemen![]()
nemam al sladak si![]()