Zasto se kaze...

Sinke ti odrzavas ovaj podforum u zivotu.

:lol:

Sinnke je najdublji mislioc i pregalac ovde.Ja mu nisam ni do kolena i gotovo da se stidim svojih plitkih tema i postova.

Tema:

Zavisi od karaktera žene.Dobronamerna žena stoji iza muškarca i korisna je, jer dve glave bolje misle nego jedna.Zato muškarac koji ima dobronamernu ženu bolje uspeva u životu.Ali nisu sve žene dobronamerne...

Poslednja izmena:
:lol:

Sinnke je najdublji mislioc i pregalac ovde.Ja mu nisam ni do kolena i gotovo da se stidim svojih plitkih tema i postova.

Tema:

Zavisi od karaktera žene.Dobronamerna žena stoji iza muškarca i korisna je, jer dve glave bolje misle nego jedna.Zato muškarac koji ima dobronamernu ženu bolje uspeva u životu.Ali nisu sve žene dobronamerne...

Sve su one dobronamerne koliko to njima odgovara. Kad bi covek bio dobronameran i cinio tebi ono sto samo ti zelis, to bi bio covek koji zna sta je ljubav.

Sto se tice teme ja volim uvijek nekako iz licnog iskustva da sagledam stvari a posto bas i nisam uspjesan a zivim sa curom onda ispada da je nesto do nje. Mozda zato sto mi ne zvoca po citav dan, nisi uradio ovo nisi uradio ono... Moguce da mi je bas to i potrebno, zena koja zvoca. Tako da je u mom slucaju lako moguce da je tvrdnja iz naslova tacna.

Sve su one dobronamerne koliko to njima odgovara. Kad bi covek bio dobronameran i cinio tebi ono sto samo ti zelis, to bi bio covek koji zna sta je ljubav.

Mislim da je greška u lošem shvatanju braka i čemu bi on trebao da služi.Većina stupa u brak iz inertnosti i udobnosti vođeni tuđim mišljenjima.Onda dolazi do nemile situacije da oboje u braku imaju bahat stav, on čeka ručak i buni se kad ne dolazi na vreme, dok ona trupija nokte i ogovara na pdf.Žene sa drugim sličnima njojzi.
Juče sam jeo konjsku kobasicu ne da je dobra, nego da se smrzneš.Malo je suvlja od svinjske ali bolja od govedine i nema neki jak miris kao janjetina.

Da iza svakog uspesnog muskarca stoji zena, kad takav muskarac hrani bar dve tri zene, cesto i njihovu decu?

ne znam sinnke, ali ako je istina ovo sto georgejune prica, ja bih na tvom mestu pripazila na ovu dvojicu:

Sinke ti odrzavas ovaj podforum u zivotu.

bottoms up gentlemen :D

Ovo dete će me izludeti.Ja joj kažem uči, ona neće nego jurca unaokolo od žurke do žurke.Ja joj kažem jedi cerealije, ona jede kolače.Ne znam više šta da radim.Buože daj mi snage.
facepalm.gif

Back