- Poruka
- 8.488
У ствари... јесам, па шта?
Шта ту има лоше???
Шта ту има лоше???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si u pravu momcinoKoscheiBesmertnii:Докле год се мрзимо значи да има и емоција (мржња је емоција) неће ваљати када постанемо равнодушни једни према другима.
Коме ти то да је поремећен? А?svetolik trpkovic:Pa ne mrze se Srbi i Hrvati nego se mrze poremeceni pojedinci unutar srpskog i hrvatskog narod sto nije ista stvar .
svetolik trpkovic:Pa ne mrze se Srbi i Hrvati nego se mrze poremeceni pojedinci unutar srpskog i hrvatskog naroda sto nije ista stvar .
KoscheiBesmertnii:Докле год се мрзимо значи да има и емоција (мржња је емоција) неће ваљати када постанемо равнодушни једни према другима.
evo, slavonka, ja bih tebe bas voleo...otkacena slavonka:rekoh ja vec jednom tko se tuce taj se voli... :wink:
KoscheiBesmertnii:evo, slavonka, ja bih tebe bas voleo...![]()
KoscheiBesmertnii:Честитам тисућиту поруку![]()
Lala Vojvođanski:Krst, biblija, poreklo,narav,govor, mentalitet, sve isto ili slično ..Pa zašto se onda mrze???
`ајде бре не лупетај више, госпон Пургер је озбиљан човек, смејаће ти се!021123456789:Lala Vojvodjanski je prava faca. Castim ga pivom kad se Vojvodina otisne u nezavisnost. Moze?
Lala Vojvođanski:Krst, biblija, poreklo,narav,govor, mentalitet, sve isto ili slično ..Pa zašto se onda mrze???
Lala Vojvođanski:Živim u Vojvodini, znači Vojvođanin...
no_problem:Лало, почињеш да ми личиш на овог "Бошњала"