Zašto se Hrvati i Srbi mrze ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lala Vojvođanski:
Krst, biblija, poreklo,narav,govor, mentalitet, sve isto ili slično ..Pa zašto se onda mrze???

Ja lično Hrvate nemrzim. Ali isto tako Hrvate nevolim.
Zašto se mrzimo? Samo se setite istorije. Hrvati su u prvom svetskom ratu bili na strani Austro-ugarske i sa Švabama su se borili protiv Srba..
U drugom svetskom ratu su počinili najgori genocid nad Srbima i ubili su oko milion Srba.
Isto tako su i u ratu 1991-1995 počinili agresiju i genocid nad Srpskim narodom u Krajini.
Mnogi Hrvati su i dana danas Ustaše(to su naprimer oni koji vole ustašu Gotovinu).
Samo pogledajte ovo:
To je pesma koju peva Thomson, jedan od najpopularnijih Hrvatskih pevača kojeg voli i mnogo mladih Hrvata. Vidi se da su Hrvati genocidni narod koji mrzi Srbe i za to če najverovatnije neprijateljstvo izmedju Srba i Hrvata i dalje da traje.
Ali naravno ima i normalnih Hrvata, samo što ih je malo.

Lala Vojvođanski:
Živim u Vojvodini, znači Vojvođanin...

Ако си Вајвађанин, онда ниси "Лала", пошто су Лале Срби из Баната.

Не знам чему потреба национално недефинисаних Новосађана комунистичко-комесарског порекла да се ките српском традицијом, а заступају против-српску политику?

no_problem:
Лало, почињеш да ми личиш на овог "Бошњала"

Он није "Лала" из три разлога:

1. Није из Баната (Лале су само из Баната)
2. Није Србин (Лале су Срби из Баната)
3. Уопште ни не делује као Лала по ономе шта прича и како прича; Лале су Михајло Пупин, Милош Црњански, Василије Крестић, Мика Антић, а не ово чудо са "грбом" Јелен пива, Лава и Вајферта на аватару. ;)

Поздрав,Драго!Драго ми је да ти је скинут бан.Чуди ме да ниси успео да искулираш оног ш*пца!:)
Што се Хрвата тиче,не мрзим их.Корени су сувише дубоки,догађаји су сувише свежи,направили су сувише зла,а кажњени нису!Једна добра дистанца је права мера за било какве односе са њима,док се нешто не промени.8-)

Hvala Misoni. Ma pokušao sam ja da is-cool-iram onog š. ali je bio mnogo agresivan. Prozivao sam i moderatora da reaguje, ali kada sam ga napokon prizvao, izgleda da smo mu se podjednako smučili obojica pa nas je obojicu poslao na odmor :)

Što se Hrvata tiče, mislim da uopšte ne bi trebalo da se opterećujemo njima. Uostalom oni su daleko optrećeniji nama nego mi njima. Ne prođe niti jedan jedini dan a da nas ne pomenu u svom udarnom dnevniku...
Kod nas prođe i mesec dana, a da se u dnevniku ne pomenu ni oni ni ostali iz ex Yugoslavije...
Naravno, ne treba zaboraviti sva zla koja su nam naneli i treba se držati na distanci koliko god je moguće.
Uostalom, imamo mi i drugih suseda koji su daleko veći, moćniji, bogatiji, napredniji od Hrvata (npr. Mađarska, a bogami i Bugarska i Rumunija), tako da se prema njima treba ophoditi onako kako zasluže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back