MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 32.785
Većina su mješanci, a Indijanci su i dalje pod kolonijalnom kontrolom manjinskih španjolskih doseljenika. Potomaka konkvistadora.to da Mexikanci su Azteki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Većina su mješanci, a Indijanci su i dalje pod kolonijalnom kontrolom manjinskih španjolskih doseljenika. Potomaka konkvistadora.to da Mexikanci su Azteki
Fašistička je možda ipak prejako. Ali u dobroj meri nedemokratska i antiruska da."Mi smo oslobodili Evropu od fašizma,ali nam oni to nikada neće oprostiti"
maršal Georgij Žukov Berlin 1945
Tek sada se vidi koliko je Žukov bio pre svog vremena.
Evropa jeste fašistička i nikada se neće izlečiti od fašizma.
Helou, rat je već počeo i to pre 3 godine. Započela ga je Rusija tako da tu više nema hoću - neću.
A SAD se onomad obavezala da bude garant suvereniteta i teritorijalnog integriteta Ukrajine.
"Mi smo oslobodili Evropu od fašizma,ali nam oni to nikada neće oprostiti"
maršal Georgij Žukov Berlin 1945
Tek sada se vidi koliko je Žukov bio pre svog vremena.
Evropa jeste fašistička i nikada se neće izlečiti od fašizma.
Zahtevom da im pripadne Grenland, Tramp je nedvosmisleno najavio da neće ratovati zbog tudjih resursa i da ne podržava kolonijalne akcije evropskih monarhija....Me ne, to će biti humanitarna intervencija kao i obično, Grenland će ameri uzeti da se tamo odbrane od agresivnih Kineza i Rusa ,
a samim tim će odbraniti i Grenland od tih zlikovaca.![]()
Zato što su populistički klovnovi možda.Zašto u Evropi mrze Trampa i Maska?
Gluposti. Rat traje od kako je sveta i veka,samo se uloge drzava menjaju,a u ovom poslednjem sta mislis da su Ukri te 2014 godine spalili u Odesi Amere ili Nemce? ma samo da su jednog Svabu ili Jenkija ubili,ma sravnili bi ih sa zemljom,a oni su spalili Ruse u Odesi i ubili cak hiljadu ruske dece pokopane u Donjecku na "groblju andjela" i sta mislis dokle je trebalo da Rusi cute? Ako mi Srbi moramo da cutimo jer smo okruzeni kao 1941 sa svih strana i spoljnim i unutrasnjim neprijateljima tj.domacim izdajnicima,Rusi nisi...Helou, rat je već počeo i to pre 3 godine. Započela ga je Rusija tako da tu više nema hoću - neću.
A SAD se onomad obavezala da bude garant suvereniteta i teritorijalnog integriteta Ukrajine.
Zanimljivo je kako neki misle da smo svi zaboravili da je pre te Odese Rusija okupirala Krim i Strelkov sa ekipom upao u Lugansk. Ponavljaju izmišljotine o hiljadama ubijene ruske dece i pokušavaju da opravdaju ruske zločine na svaki način.Gluposti. Rat traje od kako je sveta i veka,samo se uloge drzava menjaju,a u ovom poslednjem sta mislis da su Ukri te 2014 godine spalili u Odesi Amere ili Nemce? ma samo da su jednog Svabu ili Jenkija ubili,ma sravnili bi ih sa zemljom,a oni su spalili Ruse u Odesi i ubili cak hiljadu ruske dece pokopane u Donjecku na "groblju andjela" i sta mislis dokle je trebalo da Rusi cute? Ako mi Srbi moramo da cutimo jer smo okruzeni kao 1941 sa svih strana i spoljnim i unutrasnjim neprijateljima tj.domacim izdajnicima,Rusi nisi...