- Poruka
- 379
:wink:
Zwink, zwink...
monti7-krstas:
Zwink, zwink...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
monti7-krstas:
Они, на жалост, имају ту тенденцију, и иначе, кад се ради о - ДРЖАВИ. Нарочито у односу на Србе.Konstantin_de_Sisti:ne smem ni da pomislim kako bi bilo da su dobili priliku da odigraju jos jednu genocidnu epizodu
Eher Stirnrunzeln021123456789::wink:
Zwink, zwink...
Sieh an, sieh an mein lieber Mann. Du beherrschst tatsächlich die Sprache021123456789:Eher Kopfschmerzen...![]()
Imas potpuno pravo!no_problem:Прави Хрвати скоро да више и не постоје. У главном су то све покрштени православци
021123456789:Und ob. Seit jahren in Ffm tätig. Da lernt man einiges...)
Ffm Frankfurt na Mainimonti7-krstas:Die Abkürzung Ffm ist mir nicht bekannt. Selten, daß einer fehlerlos schreibt.
Ich habe eine leise Ahnung wer du seien könntest, mußt dich aber nicht offerieren. Bleib weiterhin annonym. Du verstehst?. Mach bloß weiter. Du bist schwer in Ordnung![]()
love4ever:Ista konstatacija-isto pitanje, zasto se vojvodjani i bosanci mrze?
monti7-krstas:Die Abkürzung Ffm ist mir nicht bekannt. Selten, daß einer fehlerlos schreibt.
Ich habe eine leise Ahnung wer du seien könntest, mußt dich aber nicht offerieren. Bleib weiterhin annonym. Du verstehst?. Mach bloß weiter. Du bist schwer in Ordnung![]()
Aha Fa.M. Immer doch.021123456789:Danke für deine Unterstützung. FfM steht für Frankfurt am Main. Gruß an Berlin.![]()
Konstantin_de_Sisti:smarate..... crnogorac i ti sa ciframa, hajde palite na neko drugo mesto pa se ispricajte
Torrente-BG:Pa ne mrze se. Pravi Hrvati i Srbi se ne mrze vec pokrsteni Hrvati mrze Srbe.
To ti je onaj klasicni kompleks.Zele katolickoj crkvi da se dokazu kao dobri katolici i onda to dokazuju tako sto mrze i kolju Srbe tj one kojima su njihovi preci pripadali.
Znaš zašto je oko tebe odjednom ta velika tamna sjenka?Konstantin_de_Sisti:smarate..... crnogorac i ti sa ciframa, hajde palite na neko drugo mesto pa se ispricajte
monti7-krstas:Znaš zašto je oko tebe odjednom ta velika tamna sjenka?
Širim moja krila uzlijećem i odlepršavam.![]()
Već sam odletio...................................................................![]()
Konstantin_de_Sisti:je li to sa evrovizije![]()
I meni nepoznato za srbe i hrvate...Lala Vojvođanski:To mi je nepoznato.