nsbee
Aktivan član
- Poruka
- 1.757
jezivo kako je ovo dobro receno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vila_raviojla:ja i vi svi:[/u][/b][/i]Zasto se zene udavaju?
Vidis, kad pogledamo neke od muskaraca, to se i mi same pitamo )))))
Ivanica:die_happy:A zar deca ne mogu da imaju oca ako majka nije udata? PIvanica:Da bi naše dete imalo oca.
Teško... to je kao da imas plac na mesecu.
prokletinja:Srela sam juce drugaricu koja ima dvoje dece i muza. Sela je samnom i jos dve drugarice u kafic i podsecale smo se kako je bilo na exitu, na kom su sa nama i nasim momcima bili i ona i njen muz.
Zbog nje, ali prvenstveno, zbog mnogih drugih zena koje se nisu udale sretno kao ona, jedini razlog za udaju koji mogu da shvatim je da je neko nasao nekoga pored koga moze da ostane isti i kompletan, a ne da se pretvori u kucnog moljca, ili dzangrizavu tetku koja nikad nema vremena.
Black_cat:Bozhe, svashta.. zalutala sam. Mozhda da idem na neki forum za romantichne.. retrospektiva.. Ja, naivna, i dalje mislim da je tu u pitanju ljubav.. Eh, svashta i od mene..
inspirion:Ma ima nas.
Pusti ove vecite smaracice sa foruma.
Ljubav.To je brak.
Sta ti znaci ono sto sam podvukao :? mis'im..dopada mi se to sto si liberalna, sto znaci i vrlo savremena, urbana zenka, je l'trnova_ruza:Pa, i ja sam vrlo liberalnih shvatanja po pitanju braka. Znam samo da se pre necu udati, nego sto cu se udati jer mi odlazi i poslednji voz za brak. BRAK JE, BRE, SVETINJA. A ko ne zna sta znaci svetinja, bolje da je ne skrnavi. One budale koje se vencavaju iz niskih pobuda mi lice, u ovom kontekstu, na one idiote iz nase nesrecne istorije, koji su od nasih prelepih hramova pravili staje, torove i obore. Dakle, strpavali stoku u svetinju. A treba je postovati i klanjati joj se, kako svojoj, tako i tudjoj. Onda ne bi bilo toliko nesrecnica/ka koji jure tudje supruznike.
Htela sam, u stvari, da kazem da je sve dozvoljeno pre braka, ali kad udjes u brak... Zato treba dobro razmisliti...
HeBePoBaTaH_:
Mislim, šta će vam taj dan D?
Dan D - Saveznička šifra za iskrcavanje na Normandiju.
Treba da bude dan U - Udadba, bre...