Zasto se bivse ljubavi pojave,bas onog trenutka kada vecim delom prebolite ?

Pa stas,valjda shvate sta su izgubili,ebem li ga! Nego zasto sebi dozvoljavate da volite tj da budete povredjeni kad vecinom tinejdzeri imaju zelju da budu sa sto vise partnera/ki dok su u tom dobu i da steknu sto vise iskustva? Po meni je bolje cuvati srce za neke godine kad mozes imati duge,stabilne i dobre veze da se nebi kao autorka tripovao i otvarao bzvzne teme!

Pa stas,valjda shvate sta su izgubili,ebem li ga! Nego zasto sebi dozvoljavate da volite tj da budete povredjeni kad vecinom tinejdzeri imaju zelju da budu sa sto vise partnera/ki dok su u tom dobu i da steknu sto vise iskustva? Po meni je bolje cuvati srce za neke godine kad mozes imati duge,stabilne i dobre veze da se nebi kao autorka tripovao i otvarao bzvzne teme!

Druze, u cemu je tvoj problem?

Zasto ne mozes da imas u ovim godinama?

I cemu ovo?

Mnogo je tesko naci u teen dobu osobu koja je zrela i koja je spremna da bude sa tobom par godina u vezi i koja je spremna da zadovolji sve tvoje potrebe i ti njene! U mojoj sredini je trend da veze traju plafon 3 meseca! Pa poenta je bila u tome zasto sebe povredjivati non stop i bacati srce pred nekog kad ce da ga izgazi? Za mene je to mazohistici,zato ga retko kad dajem drugoj,trazim da se to zasluzi!;)

Zasto se jednostavno ne okrenemo na drugu stranu,i kazemo da je svega dosta,mogu da nadjem novog decka/ devojku...i sta se desava? Posle izvesnog vremena javlja se bivsi tip sa namerom da se pomirite... Zasto je to tako,i dokle to moze da traje (ako dodje do pomirenja ) ?

zato sto postoje debili. -.-
uf,taman kad ih prebolite oni se ponovo pojave!!! :evil:
eh,pa sad,najbolje bi bilo da se ne pomiris sa njim,izbrises njegov br iz imenika {mada,mozda ga znas napamet pa nece mnogo pomoci...} and that's it. :ok:

ako dodje do pomirenja,pa,svu srecu ovog sveta vam zelim

Zasto se jednostavno ne okrenemo na drugu stranu,i kazemo da je svega dosta,mogu da nadjem novog decka/ devojku...i sta se desava? Posle izvesnog vremena javlja se bivsi tip sa namerom da se pomirite... Zasto je to tako,i dokle to moze da traje (ako dodje do pomirenja ) ?

Voli da ti zagorcava zivot...

A zasto ti jednostavno ne okrenes glavu na drugu stranu i kazes da neces da se pomiris?:confused:

Back