topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.355
Nisam nikad plakala zato što me dečko vara nego zato što sam se plašila da će me ostaviti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg ako se trudite zasto bi te ostavioNisam nikad plakala zato što me dečko vara nego zato što sam se plašila da će me ostaviti.
pa valjda ybog te druge s kim je varao?E jbg ako se trudite zasto bi te ostavio
Sto je doslo do druge,dala mu prostora,zapostavila,udaljili sepa valjda ybog te druge s kim je varao?
ne mora to uvek biti tako. ima onih kojima žena dosadi i vole da love druge.Sto je doslo do druge,dala mu prostora,zapostavila,udaljili se
To je nekad bilo. Ako hoće neka me svako veče vara, samo da me ne ostavlja. Sad živim u skladnom braku.E jbg ako se trudite zasto bi te ostavio
Da. Ali ne bih plakala kad bih znala da me neće ostaviti. Čak bih se rugala ljubavnicama.Ne zato što si žensko, i emotivno stvorenje?
bzvz basTo je nekad bilo. Ako hoće neka me svako veče vara, samo da me ne ostavlja. Sad živim u skladnom braku.
Da, umesto da ima svoje ja i da zna šta hoće, njemu ljubavnica govori šta da radi, da me ostavi. Ja nikad nisam učila muškarca šta da radi.pa valjda ybog te druge s kim je varao?
tu je bitno da ni jednoj ne pripada kao tebi, to hožeš reći?Da. Ali ne bih plakala kad bih znala da me neće ostaviti. Čak bih se rugala ljubavnicama.
pa sad jbg, ne može se to odglumiti. Svi imaju više manje strah od ostavljanja samo da li to pirznaju sebi i drugimaŽene se ne ostavljaju zbog ljubavnica, već zbog njihovog straha da će biti ostavljene...
Uzeo sam sebi prostora. Rekao mi "Pogledaj i ti nešto sa strane". I ja plakala, njega nerviralo što stalno plačem...Sto je doslo do druge,dala mu prostora,zapostavila,udaljili se
Znas kada je muskarac kriv sto kisa pada na Zlatiboru?pa sad jbg, ne može se to odglumiti. Svi imaju više manje strah od ostavljanja samo da li to pirznaju sebi i drugima
Tačno. Šta da radim, nisam mogla bolje.Žene se ne ostavljaju zbog ljubavnica, već zbog njihovog straha da će biti ostavljene...
Pa odaljili ste se nema zelje,to se svima desava neprimetno mesec,2 prodje ode vozVUzeo sam sebi prostora. Rekao mi "Pogledaj i ti nešto sa strane". I ja plakala, njega nerviralo što stalno plačem...
ne znamZnas kada je muskarac kriv sto kisa pada na Zlatiboru?
Plakala sam gde sam stigla.jerry na obali rijeke si plakala?
Eto zato...Da. Ali ne bih plakala kad bih znala da me neće ostaviti. Čak bih se rugala ljubavnicama.